Budán keresek most szexpartnert, szexpartnereket!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Nyiregyen?
Ma estére keresek lány/hölgy társaságot Budapesten? Helyem van
Sziasztok! Ma estére keresek nagyméretű, sportos férfit a fenékszüzességem elvételére! 11. Kerület
Sziasztok!
III. Kerben a Zöld vasút összekötönél mostanában kocsimba szopnék egy jót, de ha úgy vagy szopatnék is. Írj privátba.
III. Kerben a Zöld vasút összekötönél mostanában kocsimba szopnék egy jót, de ha úgy vagy szopatnék is. Írj privátba.
Vkinek megtöltenem a száját ha érdekel privizz helyem van, Zala megye!
Ma este folytatjuk!
Ma este folytatás!
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Veszprém és környékéről keresek hölgyet, esetleg pàrt január 4.-5. - re napközbeni talàlkozóra.
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Buék! Ma délután párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Heves megye
Kecskeméten ismerkednék hölgyel párral!
Sziasztok.Nincs olyan Győri hölgy vagy lány aki ma ráérne? Kiadós szeretkezés vágyik és masszázsra.Érezzük jól magunkat.Helyem van.Irj privátban.
Most hasonló jófarkú XI kerben vagyok...
Kit vihetek haza? Bajcsyn vagyok! Most indulok
Párt, lányt tudok fogadni, ha még van kedv.......
Bp. Bajcsy-Zs. Bazilika kkne.
Bp. Bajcsy-Zs. Bazilika kkne.
#40221 tegnap 23:24 Válasz erre (beta)
Fiatalsracbp9555
Sziasztok ! Fiatal 26 éves ápolt maximálisan igényes, többes sex terén tapasztalatal rendelkezem . PÁROKhoz csatlakoznék ! Utazni fogadni tudok ! Autós kaland ba is benne vagyok. Budapest és környéke !
Fiatalsracbp9555
Sziasztok ! Fiatal 26 éves ápolt maximálisan igényes, többes sex terén tapasztalatal rendelkezem . PÁROKhoz csatlakoznék ! Utazni fogadni tudok ! Autós kaland ba is benne vagyok. Budapest és környéke !
Sziasztok.Tomi vagyok.30 éves.Helyes,átlagos alkatú +18 méretű.
Nagy potenciával.3ban tapasztalt.
Mai nap keresek párokat 3 hoz.
Fogadni tudok Érden.
Pest,Fejér és Komárom megyén belül utazni is tudok.
Privibe keresetek.
Nagy potenciával.3ban tapasztalt.
Mai nap keresek párokat 3 hoz.
Fogadni tudok Érden.
Pest,Fejér és Komárom megyén belül utazni is tudok.
Privibe keresetek.