Sziasztok! Magas, igényes, potens, intim részen szőrtelen, 40 éves budapesti férfiként keresek ma éjjel nőt vagy többest imádó párt. Privátban elértek.
Ma éjszaka Kerepes - Hatvan vonalon hölgy/pár ???
Párokat keresek ma estére
helyem van

helyem van

Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok !
Holnap (vasárnap) délelötti vagy délutáni randihoz ápolt megbízható diszkrét partnert keresek Szekszárdon kellemes szexkapcsolatra párt házaspárt hölgyet. Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok vastagabb nagyobb mérettel. Ha van valaki aki talizna írjon privátba.
Holnap (vasárnap) délelötti vagy délutáni randihoz ápolt megbízható diszkrét partnert keresek Szekszárdon kellemes szexkapcsolatra párt házaspárt hölgyet. Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok vastagabb nagyobb mérettel. Ha van valaki aki talizna írjon privátba.
29 éves bi. srác vagyok ès kalandot keresek Budapesten, a mai estère. Autóm van.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Vki most vagy este??helyem van privizz!!
Sziasztok.
Olyan Lányt, Hölgyet, Nőt keresek akit izgat a szabadba való játék, szex,maszti.
Én mindenre nyitott vagyok.
Izgat a szabadba való szex de az is ha néznek maszti közbe.
Akár csak nézhetsz de ha szeretnéd lehet közös is vagy akár több is.
Kor kinézet nem számít.
Ha tudsz valami jó helyet szívesen megyek, elég sűrűn járok a XX kerületbe a Nagykőrösi útnál lévő erdős részen vagy a Köki környékén.
Ha arra jársz és van kedved valamihez írj.
Ha felkeltetem az érdeklődésed írj itt privátba vagy emailba.
címem.pestinyitotpasi87@gmail.com
Szép Napot
Olyan Lányt, Hölgyet, Nőt keresek akit izgat a szabadba való játék, szex,maszti.
Én mindenre nyitott vagyok.
Izgat a szabadba való szex de az is ha néznek maszti közbe.
Akár csak nézhetsz de ha szeretnéd lehet közös is vagy akár több is.
Kor kinézet nem számít.
Ha tudsz valami jó helyet szívesen megyek, elég sűrűn járok a XX kerületbe a Nagykőrösi útnál lévő erdős részen vagy a Köki környékén.
Ha arra jársz és van kedved valamihez írj.
Ha felkeltetem az érdeklődésed írj itt privátba vagy emailba.
címem.pestinyitotpasi87@gmail.com
Szép Napot
Budapesten keresnék mára férfi partnert. Nagy méret előny. Hely megoldott, de szabadban is izgat.
Nyíregyháza Debrecen Hajdúnánás Hajdúdorog Hajdúböszörmény vonzáskörzetében keresek!
Párok ? A többit priviben
Helyem van

Helyem van
Sziasztok!
A mai napra és estére keresek lány/hölgy társaságot minden jóra. Helyem van Budapesten. Privizz
Üdv
Tomi
A mai napra és estére keresek lány/hölgy társaságot minden jóra. Helyem van Budapesten. Privizz
Üdv
Tomi
36 éves Aktiv bisex pasi, keres hokira oralra vagy bármire pasikat
Írj privit
Írj privit
Igényes intelligens pasit keresünk 22eves 150/50/22 24.hetes terhes baratnőmmel Roleplayre.
Elkepzeles: Randi a téren csabitod simogatod csokolóztok, baratnőként kezeled, én mintha a haverod lennék végignézem. Fent nálunk, kinyalhatod. Ujjazhatod, de megdugni nem , feloltozol és mész.
Debreceni pasit keresünk. Sportos igényes pasit. 25-40 korig. Bemutatkozo levelet várunk viber elérhetőséggel.
Üdv
Cs
Elkepzeles: Randi a téren csabitod simogatod csokolóztok, baratnőként kezeled, én mintha a haverod lennék végignézem. Fent nálunk, kinyalhatod. Ujjazhatod, de megdugni nem , feloltozol és mész.
Debreceni pasit keresünk. Sportos igényes pasit. 25-40 korig. Bemutatkozo levelet várunk viber elérhetőséggel.
Üdv
Cs
Sziasztok!
A mai nap délutánra/estére keresek egy párt kellemes időtöltésre. Valós tapasztalattal rendelkező, fiatal, jóképű és korrekt pasi vagyok. Az Észak-Dunántúl területén keresgélek.
Ha szimpatikus vagyok, akkor várom a leveletek!
A mai nap délutánra/estére keresek egy párt kellemes időtöltésre. Valós tapasztalattal rendelkező, fiatal, jóképű és korrekt pasi vagyok. Az Észak-Dunántúl területén keresgélek.
Ha szimpatikus vagyok, akkor várom a leveletek!
Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.Nem bánod meg !!! Egy erekcióval kétszer spriccelek !
Sziasztok! 21 éves, budapesti, egyetemista srácként nyitottan ismerkednék! Természetesen képeket is küldök, ha megvan a szimpátia!

Mai napon keresek férfi partnert Budapesten. Helyem megoldott, de public is szívesen benne vagyok.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most reggel!Bp!Hely ok!
Szexpartnereim keresném most reggel!Bp!Hely ok!