Jó méretű, igényes férfi spontán??
Mackós pasit szopnék.
Sziasztok. Most valaki bp? Pécel?
Sziasztok. Most valaki bp? Pécel?
Ma estére keresek partnert!Kizárólag az adatlapomban leírtak alapján és feltételeivel!
Csongrád megyei hölgyet keresnèk minden jóra! Jómagam 30as ápolt, jól szituált fiatalember vagyok! Főkènt autós kaland èrdekelne!

Hölgyet kényeztetnék nyiregyen

Sziasztok! Elég nagy intimű pasi vagyok, alkalmit keresek!
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Bp.?most valaki?..Hely ok!
sziasztok soroksári auchannál csajszi esetleg délkörül?

Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!Hely ok!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!Hely ok!
Péntek délelőtt Nagykanizsán szopnék, dugatnám a fenekem többesben. Imádom lenyelni a spermát minden mennyiségben. Hely kellene, vagy a szabadban.
Sziasztok. Írtam privatban
(Ez egy válasz szendreijozsef üzenetére (2022. 03. 16. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Laza szopásra MOST valaki Kiskunfélegyházán és környékén? Jössz, leszoplak, mész alapon! Csak olyan írjon, aki tud is jönni! Hely van! Max 45-ig keresek, nagy farok előny!
Szia!Irj bátran
(Ez egy válasz RODGER22 üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)

2022. 03. 14. hétfő 08:06
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Miskolc kke?
Sziasztok.
Ma estére hölgy, vagy pár Fenyves környékén diszkréten ismerkedni?
Köszi előre!
Ma estére hölgy, vagy pár Fenyves környékén diszkréten ismerkedni?
Köszi előre!
Sziasztok. Ma estere keresem kanos aktív bevállalós partneremet minden jora. Macis 22 éves srác vagyok. Nagyhegyes vagyok megtalalhato. Írj ha érdekel a dolog.
Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.Nem bánod meg !!! Egy erekcióval kétszer spriccelek !