Üdv mindenkinek!
Szombat délutánra 12:00-től 20:00-ig szabad vagyok!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot szombatra!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Szombat délutánra 12:00-től 20:00-ig szabad vagyok!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot szombatra!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Sziasztok
Ma délelőtt 8 órára ki veszek Budapesten egy szobát.Keresek egy hölgyet aki eljönne velem egy két órára
Ma délelőtt 8 órára ki veszek Budapesten egy szobát.Keresek egy hölgyet aki eljönne velem egy két órára
De én ,pl
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4442902)
2022. 03. 14. hétfő 23:12
Sehol senki?
Sehol senki?
Sajnos a holnap már nem aktuális !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4468242)
2022. 03. 14. hétfő 21:22
Sziasztok. Ma nekem ugyan nem jó l, de ha holnap este lenne kedvetek szívesen venném a társaságotokat.
Köszi
Jani
Köszi
Jani
Sziasztok. Ma nekem ugyan nem jó l, de ha holnap este lenne kedvetek szívesen venném a társaságotokat.
Köszi
Jani (Ez egy válasz marineland üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi
Jani (Ez egy válasz marineland üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 14. hétfő 18:47
Olyan 35 év feletti nemdohányzó, HETERO pasit keresünk, akinek volna kedve ma este 22 órakor meglátogatni bennünket XI. kerületi lakásunkon egy kis beszélgetős, iszogatós felvezetésű hármas szexre. Kérjük olvass adatlapot, hogy ki az aki nem jöhet szóba, mert ezzel kellemetlen pillanatokat kerülünk el. Csak privát üzenetre reagálunk.
Sziasztok! Ma este Cegléd környékén hölgy vagy pár aki találkozna?
Sziasztok.
Szívesen leegyeztetnék egy helyet időt egy önfeledt kedves párral, akik autóba szexelnének, és nem zavarná, esetleg még izgatná is őket, hogy egy kukkoló nézné őket.
Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része lenne a legoptimálisabb számomra.
Természetesen maximális diszkréció mellett. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek élményekben gazdag szép estét kívánok.
Szívesen leegyeztetnék egy helyet időt egy önfeledt kedves párral, akik autóba szexelnének, és nem zavarná, esetleg még izgatná is őket, hogy egy kukkoló nézné őket.
Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része lenne a legoptimálisabb számomra.
Természetesen maximális diszkréció mellett. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek élményekben gazdag szép estét kívánok.
Olyan 35 év feletti nemdohányzó, HETERO pasit keresünk, akinek volna kedve ma este 22 órakor meglátogatni bennünket XI. kerületi lakásunkon egy kis beszélgetős, iszogatós felvezetésű hármas szexre. Kérjük olvass adatlapot, hogy ki az aki nem jöhet szóba, mert ezzel kellemetlen pillanatokat kerülünk el. Csak privát üzenetre reagálunk.
Sziasztok.
Ma estére keresek lány/hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Ma estére keresek lány/hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Sziasztok! Akár délután is csatlakoznék párhoz, a hölgy kényeztetésére..
Szép napot. Ma ,holnap csatlakoznék. Akár nálam is meg oldható . És masszázs is a hölgynek.
Kecskeméten hölggyel párral találkoznék.
Sexpartnerem keresném ma,kora du.!Bp!Hely ok!
Sziasztok hölgyet, párt keresek Bp-en és Pest megyében. Helyem van és utazni is tudok. Írj privátban a részletekért.
Férfit nem keresünk. Elírtam

Sziasztok!
Holnap (15e) estére biszex lányt, nőt keresünk harmadiknak mindkettőnk örömére Budapesten
Félig NEM keresünk
Holnap (15e) estére biszex lányt, nőt keresünk harmadiknak mindkettőnk örömére Budapesten

Sziasztok!
Én 40 éves férfi vagyok
Kecskeméten hölgy ismeretségét keresném.
Bár tudom reménytelen de hátha.
Én 40 éves férfi vagyok
Kecskeméten hölgy ismeretségét keresném.
Bár tudom reménytelen de hátha.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli