Kanos, vékony, fiatalt cumiznék most.,titokban. Kíváncsi hetero is lehetsz.
Borsodban hölggyel ismerkednék!
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Szia/sziasztok..
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te még többet szeretnél van teljesítmény fokozóm bekapom és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj Viberen vagy hangoutson kérlek
amennyiben úgy van kevés lennék csatlakozhat legjobb barátom is.
Viber: kérd el privátban
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
CSAK PÁROK VAGY LÁNYOK ÉRDEKELNEK
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te még többet szeretnél van teljesítmény fokozóm bekapom és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj Viberen vagy hangoutson kérlek
amennyiben úgy van kevés lennék csatlakozhat legjobb barátom is.
Viber: kérd el privátban
Hangouts: nagyt5292@gmail.com
CSAK PÁROK VAGY LÁNYOK ÉRDEKELNEK
Hali Jászberény tali?
SZEGED FELÉ JÁR VKI A KÖZEL JÖVŐBEN? sportos, bi, férfias srác vok 30/178/72 XL, hasonlót keresek. hely ok!
Sziasztok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! smile
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! smile
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
A mai vagy vasárnap estéjére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
11-14 óra között Soroksári auchannal kalandra csajszi? Autóban vagy izgis helyen?!
Sziasztok.Nincs olyan Győri hölgy aki ma ráérne napközben? Helyem van.Gátlástalan és picit perverz szexhez.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Akár viszonzás nélkül is.Írj privit.
Sziasztok !
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Most éjfél körül valakit leszophatok vagy megbaszna Bp-en a Népligetnél a Kutyaiskola mellett? Kocsidban is jó vagy a bokorban is. Kor, alkat mindegy! Lehetsz 70 éves is! El is vihetsz magadhoz!
Sziasztok
Valaki Bp? főleg reptér környéke..?
Valaki Bp? főleg reptér környéke..?
Vekony, fiatalt szopnék most. Ésszerű távolságra autózni tudok, de helyem is van.
sopronbol most vki? fiut szopnék le
Mostanság szopnék!Győr környékén!
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
Vekony, fiatalt szopnék most. Ésszerű távolságra autózni tudok, de helyem is van.
Holnap du Kecskeméten szopatnék.