Ma dun 2-3 körül jön fel hölgy v hölgy tagú Pár a Szépvölgyire? Kukkolas kényeztetés?
Mai nap Kecskemét vagy környékén jó farkat cumiznék,lehet kölcsönös is párokhoz is szívesen csatlakozom mind két fél örömére.Helyem van!
Kizárólag vasárnap estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Sziasztok. Ma este?
Perverz nőt vagy párt keresek napközbeni szexre Bp-en. Imádok hármasban lenni, akár csak kukkolóként is, de persze a többen egy szájban vagy punciban felállás is remek móka.
Ma délután/este unatkozó hölgy vagy pár?
Sziasztok.Van olyan Győri hölgy vagy lány aki ma ráérne? Kötöttségektől mentes kiadós szeretkezésre.Érezzük jól magunkat.Helyem van.Irj privátban.
Ma este egy jó óra múlva keresnénk egy hetero urat pesten, csinos feleségem számára.
A lakásunkon tudunk fogadni.
Priviben írj légyszi!
A lakásunkon tudunk fogadni.
Priviben írj légyszi!
Most Szépvölgyi???
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Holnap délelőtt ráérő aktív pasit keresek!Hegyeshalom-Győr.Tata térségében!
Sziasztok, Hölgyet keresek 30éves budapesti férfiként, az esti órákban 1-2 óra környékén, ismétlem Hölgyet, hasonló korban mint én. Kocsiban vagyok, vagy egy adott helyszínen.
Adataim valósak, megtekinthetők, bátran írjon akire illik.
Adataim valósak, megtekinthetők, bátran írjon akire illik.
Sziasztok!
Ma este aktív srácot szopnék. Autó vagy hely szükséges részedről. (27 éves passzív vagyok - Batthyhány térnél lakom)
Ma este aktív srácot szopnék. Autó vagy hely szükséges részedről. (27 éves passzív vagyok - Batthyhány térnél lakom)
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok szép napot. Bp pasiként ismerkednék csatlakoznék. Saját lakásom is van,akár ma is hétvégén is van időm.
Sziasztok. 22 éves pocakos srác vagyok. Ma estére 10-11 órától keresem aktív kanos bikámat. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Kanos, vékony, fiatalt szopnék, végén lenyelve is. Akár ma este.
Mai nap Kecskemét vagy környékén jó farkat cumiznék,lehet kölcsönös is párokhoz is szívesen csatlakozom mind két fél örömére.Helyem van!
Szia
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te meg többet szeretnél van kamagrám bekapod és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj priviben vagy hangoutson kérlek
Viber: privátban kérd el
Hangouts: nagyt9252@gmail.com
CSAK LÁNYOKAT / PÁROKAT KERESEK
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te meg többet szeretnél van kamagrám bekapod és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj priviben vagy hangoutson kérlek
Viber: privátban kérd el
Hangouts: nagyt9252@gmail.com
CSAK LÁNYOKAT / PÁROKAT KERESEK
Sziasztok !
Ma estére ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon minden jóra. Ha szívesen találkoznál írj privit !
Ma estére ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon minden jóra. Ha szívesen találkoznál írj privit !