Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Bp XIX-ker tudok fogadni hölgyet!
Ma napközben csinos párt keresek Budapesten!
Hol
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 11. 19. kedd 04:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék most
Üdvözlök mindenkit!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Hely adott,fogadni tudok Gyöngyösön!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Hely adott,fogadni tudok Gyöngyösön!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
Szopnék most leginkább BP belvárosban
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt most csütörtökre. Reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom smile 18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp-n keresek.
(Ez egy válasz AndiTomi1 üzenetére (2024. 11. 16. szombat 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 13:21
Andi részére keresünk nem dohányzó, nagyon ápolt, nagyfarkú, igényes pasikat. Fényképet senkinek nem küldünk!!!!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Szépjóestét. Egy fiatal 22-40 max ápolt és sportos fiút keresnénk . Párom és én kézrevételeznénk a farkát de semmi több.
Kis bi hajlam természetesen előny de nem feltétel . Többit privátba
Kis bi hajlam természetesen előny de nem feltétel . Többit privátba
Fehervaron laza kalandra bisex pasi vagy srac?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Izgi szitu
(Ez egy válasz aranyek üzenetére (2024. 11. 18. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 18. hétfő 20:16
Helo. Ma egy kis kalandhoz keresek egy sportos bi srácot. Kizárólag bi “belépős” dolgokra. Mintha két ezeréves barát kitalálná betankolva hogy kiverik a farkukat. Képet néznek , kicsit dumálnak aztán hajrá. Vagy ….. tök sötét lenne a búvóhelyen es úgy egy kis akció
Valaki most Nagykáta? Szopnék
Szopnék most Vecsés,Monor,Albertirsa környékén
Helo. Ma egy kis kalandhoz keresek egy sportos bi srácot. Kizárólag bi “belépős” dolgokra. Mintha két ezeréves barát kitalálná betankolva hogy kiverik a farkukat. Képet néznek , kicsit dumálnak aztán hajrá. Vagy ….. tök sötét lenne a búvóhelyen es úgy egy kis akció
Sziasztok mindenki,
Jászárokszálláson hellyel rendelkező 27 éves srác keres bárkit bármire
Én is tudok menni Jászberény, Gyöngyös környékére.
Írjatok telefonszámot és beszélünk viberen vagy itt üzenetben.
Jászárokszálláson hellyel rendelkező 27 éves srác keres bárkit bármire
Én is tudok menni Jászberény, Gyöngyös környékére.
Írjatok telefonszámot és beszélünk viberen vagy itt üzenetben.
Sziasztok hölgyet keresek Szlovákia Igló
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van!
Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek