Sziasztok!
Diszkrét, nyitott pasiként pàrt fogadnék kedd este.
Diszkrét, nyitott pasiként pàrt fogadnék kedd este.
Hölgyet, párt keresek holnap napközbeni kemény dugáshoz! Hetero alapon. Kecskemét, Szeged, Szolnok, Dunaújváros, Pest és környéke! Írj privát üzenetet!
balatonboglár környékén hölgy közös masztira? privizz
Budapest és környékén unatozó pár vagy hölgy?
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en, több info az adatlapomon
Ma valaki dunaharaszti környéke minden jóra?
20 éves fiatal srác vagyok
20 éves fiatal srác vagyok
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Jövőhéten a hét minden napján fogadnék párt ceglédi lakásomon, hetero ffi, nő személyében!
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Zalaegerszegen ma este pasit (max 50) kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá. Privátban egyeztessünk köszi.
Szio
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 11. 17. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár vagyunk
Hölgyet keresünk ma estére!
Nógrád megyében vagyunk
Helyünk van
Csak a férfi tag örömére keresünk!
Hölgyet keresünk ma estére!
Nógrád megyében vagyunk
Helyünk van
Csak a férfi tag örömére keresünk!
Sziasztok,
Ma szex közben felmerült egy kósza gondolat, amit élvezettel kipróbálnánk…
Séta a Margit szigeten, párom extra szexisen felöltözve, de velem andalogna…
Közben megnéznénk a szóló pasikat, és egy szimpatikus srác esetén elengedném a kezét, lemaradnék, s hagynám hogy kicsit flörtöljenek…
Ha a párom olyan jelzést ad, hogy a srác nyitott egy kis kalandra, akkor vissza sétálnánk a kocsinkhoz, ami egy nagy belső térrel rendelkezik, s ők hátra beszállnának…
Bent van lehetőség arra, hogy hármasban legyünk s egy kicsit kényeztessük egymást…
Olyan pasira gondolunk, aki szereti ha egy pár mindkét tagja bekapja, s nem riad vissza egy vad hármas kalandtól…
Csak értelmes megkeresésekre szeretnénk reagálni!
Semmi erőszak, semmi durvulás!
Ma szex közben felmerült egy kósza gondolat, amit élvezettel kipróbálnánk…
Séta a Margit szigeten, párom extra szexisen felöltözve, de velem andalogna…
Közben megnéznénk a szóló pasikat, és egy szimpatikus srác esetén elengedném a kezét, lemaradnék, s hagynám hogy kicsit flörtöljenek…
Ha a párom olyan jelzést ad, hogy a srác nyitott egy kis kalandra, akkor vissza sétálnánk a kocsinkhoz, ami egy nagy belső térrel rendelkezik, s ők hátra beszállnának…
Bent van lehetőség arra, hogy hármasban legyünk s egy kicsit kényeztessük egymást…
Olyan pasira gondolunk, aki szereti ha egy pár mindkét tagja bekapja, s nem riad vissza egy vad hármas kalandtól…
Csak értelmes megkeresésekre szeretnénk reagálni!
Semmi erőszak, semmi durvulás!
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Sziasztok!
Kezdő bi passzív srác vagyok és keresek valakit aki most vagy ma este 9 után cumiztatna.
Kezdő bi passzív srác vagyok és keresek valakit aki most vagy ma este 9 után cumiztatna.
Bicskén aktív? Helyem az nincs
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten…