Írtam üzenetet
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2025. 02. 14. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 14. péntek 17:44
Keresünk korban hozzánk illő pasit hármashoz csajom örömére. Csepel és környéke előnyben
Nimfó csajt keres szintén nimfomán pasi
Keresünk korban hozzánk illő pasit hármashoz csajom örömére. Csepel és környéke előnyben
Sziasztok!
Ma késő estére pàrt fogadnék. De màs alkalom is jó. Köszönettel.
Ma késő estére pàrt fogadnék. De màs alkalom is jó. Köszönettel.
Sziasztok! Értelmes, igényes srácként keresem párok társaságát a mai napra. Budapesten helyem van, az adatlapom pedig kitöltött. Ha érdekes lehetek, írjatok nyugodtan.
Ma este szopatna valaki?
Sziasztok! Párral,hölgyel kalandoznék! Pest megye!
Párok ?szívesen lennék Valentin napi meglepi hölgyeknek
Írjatok privátban !

Írjatok privátban !
Sziasztok jelenleg nyíregyházán tartózkodunk és a feleségem örömére keresünk pasit Átlagnál nagyobb intimmel ! Ha szimpatia megvan akár kettesben is találkozhattok
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok, Egerből.
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
SZIASZTOK! Hölgyet illetve párt keresek Mohács környékén De utazok is én egy 32 éves srác vagyok egyedülálo tisztelet tudo és diszkrét!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Kerek formás, milf popsipuncit kellene ma karbantartani. 30-40-es belevaló pasit keresek, bp belváros.
Sziasztok.
Valaki nem jár Ózdon aki szopatna?
Helyem van.
Valaki nem jár Ózdon aki szopatna?
Helyem van.
Sziasztok
Mai nap 17:30 fele szopatnék a reptérnél,Pécelen,Vecsésen, Dél Pesten
Mai nap 17:30 fele szopatnék a reptérnél,Pécelen,Vecsésen, Dél Pesten
Sziasztok!
Pécs, vagy környékén a main napra kesesünk párként beszálló férfit.
Pécs, vagy környékén a main napra kesesünk párként beszálló férfit.
Sziasztok! Somogy vármegye és környékén keresnék hölgyet/párt.
IQ és EQ fontos. Utazni illetve helyet biztosítani is tudok a találkozóho/találkozókhoz. Keressetek bátran.
IQ és EQ fontos. Utazni illetve helyet biztosítani is tudok a találkozóho/találkozókhoz. Keressetek bátran.

Valaki most Bp laza diszkrét mókára?
Sziasztok jelenleg nyíregyházán tartózkodunk és a feleségem örömére keresünk pasit Átlagnál nagyobb intimmel ! Ha szimpatia megvan akár kettesben is találkozhattok!