Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenki, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
Sziasztok ma Mátészalkán valaki? Szopatnék szivesen, vagy ami alakul
Sziasztok!
Párral vagy hölggyel ismerkednék a mai nap Érden. Én egy 30-igényes sportos pasi vagyok.
Párral vagy hölggyel ismerkednék a mai nap Érden. Én egy 30-igényes sportos pasi vagyok.
Jó reggelt.
Kellemeset élveznék ha élveznéd.
Kellemeset élveznék ha élveznéd.

Heves megye és környékén keresek közös hokira, orálra fiatalabb srácot ma napközben, mostanság!
Zuglo vagy környéken most?
PM

Alkalmi szexpartnert keresek, 40+ os ferfi szemelyeben. Hetero de nyitott aki szereti ha kenyeztetik. Imadok szopni, diszkret titkos egyuttletek. Ami meg izgalmasabbá teheti!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok, szerda kora este 17:30 fele a reptérnél(Pécel,Vecsés,18. ker) szopatnék,borotvált , ápolt pasi vagyok
Hali
Ózdon szopatna valaki?
Ózdon szopatna valaki?
Fehervaron, közöshokira bisex pasi vagy srac?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Helló! Budán kalandoznék! Hölgyel párral!
Sziasztok, ma délután Gödön vagy a környéken valakibe ürítenek egy hatalmasat

Sziasztok! Péntektől vasárnapig nyíregyházán leszünk ! És a feleségem örömére keresünk pasit Nagy intimmel!!
Heves megye és környékén keresek közös hokira, orálra fiatalabb srácot ma napközben, mostanság!
M3 gödöllőtől debrecenig valaki tali pihenőben? Szopatnék ha van rá lehetőség Most indulok Gödöllőről

Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük...
Utazni tudó párt keresünk, közös Valentin napi élményre
Sziasztok! Hölggyel, párral ismerkednék a hölgy örömére. Kedd, szerda szabad vagyok. Utazni tudok. Heves megye és környező megyékben.