sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén ma esti kaland?
Reptér vagy Budapest és környékén ma esti kaland?
Sziasztok! Holnap a kora esti órákban keresek egy pasit autós orálra. Tata, Komárom környéke. akár kíváncsi heteronak is.
Sziasztok ,ma este csatlakoznék és akár fogadni is tudok. Masszázs is.
Kecskeméten szopnék ma kíváncsi hetero pasit.
Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Sziasztok! Holnap hajnalban , lányok , párok, akik kemény farkú, sportos, 183/80 , 43 éves pasit keresnek?? Szívesen utazom...
Sziasztok! Ápolt, igényes pasi farkát nem szeretné valaki most kényeztetni? Budaörs - Tatabánya útvonal és környéke.
Budapest és környékén pár vagy hölgy ma este?
Ma valaki Siófok? Helyem van
Sziasztok! Holnap napközben keresek Pest megyében partnert
sziasztok,
kezdő passzív férfiként kipróbálnám férfivel, vagy bi párral mindkettő fél örömére. 188 magas 34 éves 90 kg sportoló vagyok, 20f
kezdő passzív férfiként kipróbálnám férfivel, vagy bi párral mindkettő fél örömére. 188 magas 34 éves 90 kg sportoló vagyok, 20f
Bp-en nálad vagy Solymáron nálam. 45é férfi hölgy partnert keres izgalmas kikapcsolódásra a mai napon
Debrecen-Nyiregyhaza vonalon keresek keményfarkú bikát
Igényes ápolt pasi vagyok
Igényes ápolt pasi vagyok
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok amúgy /////Pisi szex is ok ////…… imádom a fiatal párokat is
……………

Szám és minden más a másikon múlik.
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2025. 01. 03. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 13:40
Ma este lakásunkon fogadnánk egy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő férfit aki erotikus masszázsban részesítené párosunk hölgytagját ! Részleteket és jelentkezést csak privát üzenetben várunk !
Szám és minden más a másikon múlik.
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2025. 01. 03. péntek 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 18:24
Sziasztok!
Mai nap este-éjjel tudnánk fogadni egy max 45 éves potens férfit. Elsősorban cuckoldra,de hármas is lehet. Akkor jelentkezz ha ma ráérsz még nincs programod, és elolvastad az adatlapunkat! Arcképes fotót kérni fogunk!
(Bicske)
Mai nap este-éjjel tudnánk fogadni egy max 45 éves potens férfit. Elsősorban cuckoldra,de hármas is lehet. Akkor jelentkezz ha ma ráérsz még nincs programod, és elolvastad az adatlapunkat! Arcképes fotót kérni fogunk!
(Bicske)
Szám és a többi másikon múlik.
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
És ezt magadnak is tedd fel.
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2025. 01. 14. kedd 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Számod és többi már csak rajtad múlik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 17. péntek 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4769121)
2025. 01. 17. péntek 23:27
Szexi roma milf ismerkedne .
Szolnok megye ( Jászság.)
Szolnok megye ( Jászság.)