mi is szeretnénk kapni tájékoztatast
én is szeretnék menni!!
Asztaltársaságot keresünk! Aki részt vett hasonló bulin, az tudja hogy kialakulnak kisebb csoportok egy ilyen helyzetben.. ez részben a könnyebb kommunikációnak, és a kialakuló "szimpátiának" köszönhetően van. Mi szeretnénk egy kellemes kis csapattal közösen főzőcskézni és iszogatni a közös buli előtt, hogy jó kedvben és emelkedett hangulatban vágjunk bele a közös buliba! Mi vállaljuk hogy viszünk akár bográcsot, akár egy bazi nagy flekkensütőt ha csatlakozik hozzánk valaki, vagy épp mi csatlakozunk valakihez! Aki hasonlóképpen gondolja jelezzen, minden megoldás érdekel! (csak nem akarunk állni úgy ott mint a "bálám szamara"
Kaphatok én is felvilágosítást? Sajnos elég új most a munkahelyem, ezért nagyon előre jeleznem kellene, hogy szabadnapot szeretnék :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 06. vasárnap 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (903614)
2014. 04. 06. vasárnap 18:12
Igen igen Akad jelentkező bőven, hál istennek be indult a buli
Igen igen Akad jelentkező bőven, hál istennek be indult a buli
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 06. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (891478)
2014. 04. 06. vasárnap 07:09
Látom felpezsdült az érdeklődés ,hajrá csak így tovább.
felpezsdült, de sajnos nem tudok semmi konkrétumot még :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 06. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (891478)
2014. 04. 06. vasárnap 07:09
sziasztok!
Ha szóló 18éves fiú mehet akkor engem is érdekelne!
Meg ha még van rá mód akkor szeretnék én is bővebb információt kérni! Üdv.: Peti!
Ha szóló 18éves fiú mehet akkor engem is érdekelne!
Meg ha még van rá mód akkor szeretnék én is bővebb információt kérni! Üdv.: Peti!
Sziasztok én is benne lennék Szolnokról benne lennék én is valaki csatlakozik hozzám innen ? :P mehetnénk együtt hölgyek párok addig míg oda érünk bemelegítenénk egymást
Sziasztok, nagyon jó ötletnek tartom a találkozót, és szívesen csatlakozom is a résztvevők népes táborába
Ha van rá mód, szeretnék én is bővebb infót kérni a dologról. Üdv.: Roland
Ha van rá mód, szeretnék én is bővebb infót kérni a dologról. Üdv.: Roland
Szia szeretnénk mi is részt venni a találkozon
Helló!
Érdekelne minket ez a találkozó! Szeretnénk bővebb információt kapni!
Érdekelne minket ez a találkozó! Szeretnénk bővebb információt kapni!
Sziasztok!
Minket is érdekelne a buli)))szeretnénk bővebb infót kapni róla. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 21. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket is érdekelne a buli)))szeretnénk bővebb infót kapni róla. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 21. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (903614)
2014. 03. 21. péntek 17:10
Kedves mindenki!
Mennek a privát levelek, aki még eddig itt nem jelzett az jelezzen és kapja az értesítőt!
Mennek a privát levelek, aki még eddig itt nem jelzett az jelezzen és kapja az értesítőt!
Sziasztok! Ha a hely, és időpont jó lenne nekünk, akkor minket is érdekelne egy ilyen találkozó. Addig is szeretnénk mi is a privát üzenetből bővebb infót kapni!
Sziasztok Borsod megye felől megyen valaki a GG bulira egy jó kis csapatott kellene addig össze hozni hogy senki se menjen egyedül mit szóltok hozzá? Várom a leveleiteket
Mi is kaphatunk a privát értesítő levelekből?
Sziasztok!
Amennyiben szóló pasit is szívesen látok, akkor Én is jelentkeznék.
Amennyiben szóló pasit is szívesen látok, akkor Én is jelentkeznék.
Hát ki mással velem drága
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 26. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856756)
2014. 03. 26. szerda 18:02
Sziasztok!!
Én is kérek infót!! Hol, mikor, kivel : ) ?
Sziasztok!!
Sziasztok szerintem nagyon jó ez a buli hogy kitaláltátok mert így a kamusok számát még jobban ki tudjátok szűrni . Én még nem voltam ilyen ilyen bulin személyesen nem ismerek senkit még innen mint egy vak randi . Aki gondolja párok hölgyek csatlakozatok hozzám egyedül szar fel menni a bulira .