Minket is érdekel.
Ha szóltok MI is mennénk.
mi is csatlakoznánk
Sziasztok! Engem is érdekel a dolog és szívesen mennék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 22. szombat 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (903614)
2014. 03. 22. szombat 16:00
Sziasztok, mi is kérnénk értesítőt
Ha tudjátok már a részleteket, nekem is küldjétek át légyszíves. Köszönöm. : )
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 21. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 21. péntek 17:10
Kedves mindenki!
Mennek a privát levelek, aki még eddig itt nem jelzett az jelezzen és kapja az értesítőt!
Mennek a privát levelek, aki még eddig itt nem jelzett az jelezzen és kapja az értesítőt!
Sziastok , szívesen részt vennék egy ilyen bulin
minket is érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 21. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 21. péntek 17:10
Kedves mindenki!
Kedves mindenki!
Kedves Érdeklődőink!
Szeretnénk elnézést kérni, de nagyon elfoglaltak vagyunk az utóbbi időben! Kevés időt töltünk itt a héten!
Ne haragudjatok, hétvégén péntek szombaton, meg tudtok minden szükséges információt! És kapni fogtok privát leveleket is!
Kis türelmet kérünk még!
Üdv
Szeretnénk elnézést kérni, de nagyon elfoglaltak vagyunk az utóbbi időben! Kevés időt töltünk itt a héten!
Ne haragudjatok, hétvégén péntek szombaton, meg tudtok minden szükséges információt! És kapni fogtok privát leveleket is!
Kis türelmet kérünk még!
Üdv
Drága szólj ha van valami fejlemény
Hogy hagynánk már ki ??? )
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 19. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (754445)
2014. 03. 19. szerda 11:55
Sziasztok! Ki ne hagyjatok,mert kaptok pofitokra
Sziasztok! Ki ne hagyjatok,mert kaptok pofitokra
Sziasztok!Várjuk a konkrétumokat!
Suisil, Gyugyu62 Örülünk hogy nektek is tetszik az ötlet!
Kövessétek figyelemmel a fórumot, hamarosan érkezik az időpont és a helyszín!
Üdv: P&G
Kövessétek figyelemmel a fórumot, hamarosan érkezik az időpont és a helyszín!
Üdv: P&G
Sziasztok, hát èrdekes lenne egy ilyen találkozò.
Sziasztok! Minket is érdekelne a dolog, jelentkezünk
Örülünk, hogy jössz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (877367)
2014. 03. 16. vasárnap 15:48
Sziasztok! Én is szívesen benne lennék...folyó, tó part, hegység...jöhet... 2 in 1
Sziasztok! Én is szívesen benne lennék...folyó, tó part, hegység...jöhet... 2 in 1