nekem nincs külön, hogy milyen zene imádom ha szól a zene közben, sőt valaminek mindíg szólnia kell tv vagy akármi más úgysem arra fogok figyelni, de azért jó érzés
engem idegesít, de az eddigi nőim se bírták...
(Ez egy válasz protein üzenetére (2010. 06. 03. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 03. csütörtök 21:15
Csak a house Pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=DCgO_RsUhHc
Csak a house Pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=DCgO_RsUhHc
Nekem ez jön be , mint zene
http://www.youtube.com/watch?v=yWVsPHJgN_A
http://www.youtube.com/watch?v=yWVsPHJgN_A
Szerintem ez mindenképp partnertől, és pláne hangulattól függ, van aki a boleróra indul be, hullámzó ritmusa miatt, voltam olyan nővel akivel mindíg a Nights in white shatains- et kellet hallgatni, de volt olyan nő aki Ac/DC-t követellt...
Ravel
Nekem a crystal és a republik jön be szex közben. Végigolvastam a többiek hozzászólását, szerintem is hangulat és csaj függő az egész.
Az elmúlt két napban végihallgattam azokat a zenéket, amelyeket ajánlottatok. Alicia Keys és Tarja Turunen zenéi zseniálisak!
Nekem van egy jó CD-m, amin Beethoven és az óceán hangjai hallhatóak, nekünk bejött.... egyébként meditációs zene címszóval adták
Szexhez a meditációs (nem a bealvós fajta ) és a tantrikus zene a legizgatóbb.
Ghymestől: Szárnyaskezű szeretők, Vetközős dal kifejezetten szexre készültek...
De talán az egész Smaragdváros lemezük. (Ez egy válasz costacurta üzenetére (2006. 11. 03. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
De talán az egész Smaragdváros lemezük. (Ez egy válasz costacurta üzenetére (2006. 11. 03. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek tényleg mind nagyon klasszak.
Nekem egy gondom van mindig, valamikor a szeretkezés közepén körülbelül akkor amikor már túl vagyunk a kölcsönös orális izgatáson, a leghosszabb CD is lejár és egyszer csak néma csendben találjuk magunkat...
Ha addig dumáltunk nem olyan nagy baj, mert folytatjuk a mondókánkat, de gyakran volt már kicsit kínos (nekem) a hirtelen beállt csend.
Olyan is volt, hogy tudtam a csajról, hogy a kedvenc száma a Bladerunner zenéje, és beállítottam úgy, hogy folyton ismételje, aztán a csaj egyszer csak lerúgott magáról és kitépte a CD-t, mert hirtelen az idegeire ment a saját kedvence. (Ez egy válasz macilaci28 üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem egy gondom van mindig, valamikor a szeretkezés közepén körülbelül akkor amikor már túl vagyunk a kölcsönös orális izgatáson, a leghosszabb CD is lejár és egyszer csak néma csendben találjuk magunkat...
Ha addig dumáltunk nem olyan nagy baj, mert folytatjuk a mondókánkat, de gyakran volt már kicsit kínos (nekem) a hirtelen beállt csend.
Olyan is volt, hogy tudtam a csajról, hogy a kedvenc száma a Bladerunner zenéje, és beállítottam úgy, hogy folyton ismételje, aztán a csaj egyszer csak lerúgott magáról és kitépte a CD-t, mert hirtelen az idegeire ment a saját kedvence. (Ez egy válasz macilaci28 üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 30. hétfő 18:06
sziasztok itt egy lista ma szedtem össze az én izlésemet takarja, de kinek mi tetszik, gondoltam megosztom veletek.
akon-lonley
Chris Rea - Looking For The Summer
elton john sacrifice
Celine Dion - 'Power of Love'
Enigma- Sadeness
enya: only time
ghuns n' roses novemberi eső
demjén ferenc-
britney spears- everytime
sarah connor- music is the key
demjén- hogyan tudnék élni nélküled
scorpions- wind of change
guns nroses-knockin on heavens door
demjén- várj mig felkel majd a nap
guns n' roses-dont cry
karmah-just be good to me
republic- szeretni valakit valamiért
charlie- nézz az ég felé
Kelly Family - An Angel
Celine Dion - My Heart Will Go On (titanic)
kiwi- neked adom
oroszlánkirály
love story
akon-lonley
Chris Rea - Looking For The Summer
elton john sacrifice
Celine Dion - 'Power of Love'
Enigma- Sadeness
enya: only time
ghuns n' roses novemberi eső
demjén ferenc-
britney spears- everytime
sarah connor- music is the key
demjén- hogyan tudnék élni nélküled
scorpions- wind of change
guns nroses-knockin on heavens door
demjén- várj mig felkel majd a nap
guns n' roses-dont cry
karmah-just be good to me
republic- szeretni valakit valamiért
charlie- nézz az ég felé
Kelly Family - An Angel
Celine Dion - My Heart Will Go On (titanic)
kiwi- neked adom
oroszlánkirály
love story
Lehet hogy meglepő:de egy komoly zenét ajánlok figyelmetekbe:Ravel:Bolero.Egyszerűen imádok rá bármit is csinálni!!!!Felizgat
Egyszer kipróbáltuk, de nem olyan vad zene dübörgött, hanem olyan romantikus lassú dallamok és ez így nem szex volt, hanem szeretkezés, méghozzá a párommal, egy jó kis párkapcsolat visszaépítő tréning...........
én általában ha szól a zene, akkor nyalni szeretek, és a párom is jobban élvezi, főleg mert a zene ütemére nyaldosok a nyelvemmel. ha a kettőt össze tudja kapcsolni, akkor nagyon jó lehet a dolog.
Egy idő után úgysem hallod a zenét, legalábbis mi nem figyelünk rá!
Bármi Sade-tól. Tutti!
Hát tudjátok, én nagyon remélem, hogy nem erre a számra készültem, mert részemről ettől a számtól nekem herótom van. Brrr a hideg kiráz a hallatán.
Ha jól tippelek leginkább valami jóféle blues vagy esetleg valami kevésbé elvont elborult hippi cuccra történt a gyártási folyamat.
Válasz Molly_anyó üzenetére (tegnap 19:16) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha jól tippelek leginkább valami jóféle blues vagy esetleg valami kevésbé elvont elborult hippi cuccra történt a gyártási folyamat.
Válasz Molly_anyó üzenetére (tegnap 19:16) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 07. 24. csütörtök 19:20
szia Molly ne próbáld egy fiatalnak elmagyarázni azt a gyönyörű számot, ha tudnák, hogy mennyi gyerek készült arra a zenére, és mennyi szerelem szövődött, ráadásul nagyooooooon jó volt hallgatni szex közben - de ezt csak a mi korosztályunk érti meg.
Bár amikor a szám született még nem szexeltem, de ez azóta alapmű, amióta megkomponálták! Mióta!?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 07. 24. csütörtök 19:20
szia Molly ne próbáld egy fiatalnak elmagyarázni azt a gyönyörű számot, ha tudnák, hogy mennyi gyerek készült arra a zenére, és mennyi szerelem szövődött, ráadásul nagyooooooon jó volt hallgatni szex közben - de ezt csak a mi korosztályunk érti meg.