én nem fikáztam a számot.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 19:16
Ha figyelmesen elolvastad jeleztem hogy ez régen volt, mivel sok szép emlékem fűz ehhez a dalhoz még mais beindulok rá.
Ma már biztos más zenére szopnak a discok parkolójában a kocsiban
szia Molly ne próbáld egy fiatalnak elmagyarázni azt a gyönyörű számot, ha tudnák, hogy mennyi gyerek készült arra a zenére, és mennyi szerelem szövődött, ráadásul nagyooooooon jó volt hallgatni szex közben - de ezt csak a mi korosztályunk érti meg.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 19:16
Ha figyelmesen elolvastad jeleztem hogy ez régen volt, mivel sok szép emlékem fűz ehhez a dalhoz még mais beindulok rá.
Ma már biztos más zenére szopnak a discok parkolójában a kocsiban (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma már biztos más zenére szopnak a discok parkolójában a kocsiban (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az egyik legjobb vetkőzős:
Alicia Keys
Alicia Keys
Szex Actiont a legjobb hallgatni közben
Én nagyon utálom.
elég alap zene... főleg szexhez
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 07:35
Nosztalgiázok 1 kicsit, megmutatom nektek a régi házibulikban milyen nótára szeretkeztünk, punci nem maradt szárazon ha ez ment.(a fiúknál sem volt 1/2 6)
probáljátok ki >>>>>KATT
probáljátok ki >>>>>KATT
Nosztalgiázok 1 kicsit, megmutatom nektek a régi házibulikban milyen nótára szeretkeztünk, punci nem maradt szárazon ha ez ment.(a fiúknál sem volt 1/2 6)
probáljátok ki >>>>>KATT
probáljátok ki >>>>>KATT
Ezt az ökörséget...
"es ha tobb fele stilus van a listaba akkor ugye valtozo a ritmus...szoval a dugas ritmusa is valtozik igy nem megy el olyan hamar a pasi..."
(Ez egy válasz hewy üzenetére (2008. 07. 23. szerda 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
"es ha tobb fele stilus van a listaba akkor ugye valtozo a ritmus...szoval a dugas ritmusa is valtozik igy nem megy el olyan hamar a pasi..."
(Ez egy válasz hewy üzenetére (2008. 07. 23. szerda 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 00:29
nos hello mindenkinek :P en is csak azt tudom mondani h sex kozbe a zene az csak jot tehet...mert akarhanyszor zenere basztam annyiszor mindig a legfantasztikusabb volt az adja meg a legjobba ritmust...es ha tobb fele stilus van a listaba akkor ugye valtozo a ritmus...szoval a dugas ritmusa is valtozik igy nem megy el olyan hamar a pasi...
nos hello mindenkinek :P en is csak azt tudom mondani h sex kozbe a zene az csak jot tehet...mert akarhanyszor zenere basztam annyiszor mindig a legfantasztikusabb volt az adja meg a legjobba ritmust...es ha tobb fele stilus van a listaba akkor ugye valtozo a ritmus...szoval a dugas ritmusa is valtozik igy nem megy el olyan hamar a pasi...
sziasztok itt egy lista ma szedtem össze az én izlésemet takarja, de kinek mi tetszik, gondoltam megosztom veletek.
akon-lonley
Chris Rea - Looking For The Summer
elton john sacrifice
Celine Dion - 'Power of Love'
Enigma- Sadeness
enya: only time
ghuns n' roses novemberi eső
demjén ferenc-
britney spears- everytime
sarah connor- music is the key
demjén- hogyan tudnék élni nélküled
scorpions- wind of change
guns nroses-knockin on heavens door
demjén- várj mig felkel majd a nap
guns n' roses-dont cry
karmah-just be good to me
republic- szeretni valakit valamiért
charlie- nézz az ég felé
Kelly Family - An Angel
Celine Dion - My Heart Will Go On (titanic)
kiwi- neked adom
oroszlánkirály
love story
akon-lonley
Chris Rea - Looking For The Summer
elton john sacrifice
Celine Dion - 'Power of Love'
Enigma- Sadeness
enya: only time
ghuns n' roses novemberi eső
demjén ferenc-
britney spears- everytime
sarah connor- music is the key
demjén- hogyan tudnék élni nélküled
scorpions- wind of change
guns nroses-knockin on heavens door
demjén- várj mig felkel majd a nap
guns n' roses-dont cry
karmah-just be good to me
republic- szeretni valakit valamiért
charlie- nézz az ég felé
Kelly Family - An Angel
Celine Dion - My Heart Will Go On (titanic)
kiwi- neked adom
oroszlánkirály
love story
Jó zenék szexhez ... szerintem
Tarja Turunen - Sing for Me
Tarja Turunen - The Reign
Dream Theater (zene/szöveg Kevin Moore) - Space Dye Vest
Sirenia - Save Me From Myself
HamerFall - Always Will Be
Tarja Turunen - Sing for Me
Tarja Turunen - The Reign
Dream Theater (zene/szöveg Kevin Moore) - Space Dye Vest
Sirenia - Save Me From Myself
HamerFall - Always Will Be
Szóval Ravel Bolerója. Jó zene, Ravel nagyon értett a hangszereléshez, vagyis ahhoz, hogy mikor milyen hangszerek jőjjenek be, mikor melyik játszza a szólót stb., de a változó intenzitással nem tudok egyetérteni. Mert: 1. A ritmus feszes és ugyanaz, elejétől végig, a dobosok meghülyülnek, nagyon nehéz tartani a tempót, hogy ne gyorsuljon, alig várják a végét, nekik monoton nagyon, nekik szinte gépiesen ugyanaz, nincs gyorsulás, nincs lassulás, nincs szünet. 2.A hangerősség egyetlenegy crescendo, az elejétől a végéig, vagyis nagyon halkan kezdődik és állandóan, lassan és egyenletesen hangosodik, halkulás, hullámzás nélkül. Szal, van benne valami. Az lenne a csúcs, ha az utolsó akkordnál mennél el, csak az a baj, hogy az elég hangos ugyan, de rövid és dobok agyonütik a végét.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 08. 17. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 09:31
Pont ezért találták ki már sokan, hogy Ravel Bolerója a legjobb zenei aláfestés a szexhez. Ez megadja a ritmust, mégis egy több mint húszperces zenemű, változó intenzitással, tehát még csak el sem kell sietni semmit. A ritmust tényleg ösztönösen átveszi az ember, azóta revideáltam nézeteimet.
Ha nem zene akkor tv arra jó nekem hogy mikor érzem hogy mindjárt elélvezek akkor oda nézek és igy elvonom a figyelmem,persze csak úgy hogy a csaj ne vegy észre,mert még a végén azt hiszi jobban érdekel a műsor
Pont ezért találták ki már sokan, hogy Ravel Bolerója a legjobb zenei aláfestés a szexhez. Ez megadja a ritmust, mégis egy több mint húszperces zenemű, változó intenzitással, tehát még csak el sem kell sietni semmit. A ritmust tényleg ösztönösen átveszi az ember, azóta revideáltam nézeteimet.
(Ez egy válasz DagiDög üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:23
Én nem mindig tudom különválasztani a két ritmust... Van,hogy a zene diktálja az ütemet máshoz is.
Én nem mindig tudom különválasztani a két ritmust... Van,hogy a zene diktálja az ütemet máshoz is.
Márpedig szerintem sokkal hangulatosabb a zenei aláfestés, mint a csend - még akkor is, ha nem követed a ritmust.
Zene szex kozben nem a legjobb segítoeszkoz. Nezopont kérdése. Van akinek bejon, de nekem nem. Oszpontosíttani a zenére is meg a csajra is eggyszerre nem lehet 100%.
a zene nagyon jó de nem a szeretkezés közben mert nem tudok mindkettőre figyelni és olykor zavar