szvsza líra és lant
ok...ha kibróbáltuk megírom hogy sikerült
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 10:57
Vannak változó dinamikájú számok is, a legjobb példa erre Ravel Bolerója!
A szexnek nem fontos követni a zene dinamikáját!
A súlypont a szexen van! Nem kötelező a zene!
De nagyon sok embernek bejön, mint Nekem is!
A Led Zeppelintől azért kipróbálhatnátok a Stairway to Heavent!
A Led Zeppelintől azért kipróbálhatnátok a Stairway to Heavent!
Vannak változó dinamikájú számok is, a legjobb példa erre Ravel Bolerója!
A Led Zeppelintől azért kipróbálhatnátok a Stairway to Heavent! (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
A Led Zeppelintől azért kipróbálhatnátok a Stairway to Heavent! (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 10:37
Pl. ha egy lassú zenét választassz és gyorsabbra akarod venni az iramot...hát az elég idegesítő szerintem
Pl. ha egy lassú zenét választassz és gyorsabbra akarod venni az iramot...hát az elég idegesítő szerintem
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 10:31
Abban teljesen egyetértek, hogy olyan zenét érdemes választani, amely mindkettőtöknek tetszik.
A zenés szeretkezések nem minden alkalomra szólnak( bár valakinél lehet), de mondjuk kiemelt napokon, pl. szülinapon nagyon kellemes pillanatokat szerezhettek vele Egymásnak!
A zenés szeretkezések nem minden alkalomra szólnak( bár valakinél lehet), de mondjuk kiemelt napokon, pl. szülinapon nagyon kellemes pillanatokat szerezhettek vele Egymásnak!
Abban teljesen egyetértek, hogy olyan zenét érdemes választani, amely mindkettőtöknek tetszik.
A zenés szeretkezések nem minden alkalomra szólnak( bár valakinél lehet), de mondjuk kiemelt napokon, pl. szülinapon nagyon kellemes pillanatokat szerezhettek vele Egymásnak! (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
A zenés szeretkezések nem minden alkalomra szólnak( bár valakinél lehet), de mondjuk kiemelt napokon, pl. szülinapon nagyon kellemes pillanatokat szerezhettek vele Egymásnak! (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 10:19
az az igazsság hogy a párom nem igazán szereti azt a csöpögős lágy zenét amit én..és csak hülyén érezném magam...már jártam így...
Nem csak nekem kell tetszedjen a zene hanem neki is...hogy ő is hangolódjon rá
Nem csak nekem kell tetszedjen a zene hanem neki is...hogy ő is hangolódjon rá
az az igazsság hogy a párom nem igazán szereti azt a csöpögős lágy zenét amit én..és csak hülyén érezném magam...már jártam így...
Nem csak nekem kell tetszedjen a zene hanem neki is...hogy ő is hangolódjon rá (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem csak nekem kell tetszedjen a zene hanem neki is...hogy ő is hangolódjon rá (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:27
Pedig ha ráhangolódsz, akkor a szenvedélyeket fokozza!
De a Te életedben,Te döntesz!
De a Te életedben,Te döntesz!
és ilyet hol lehet találni? esetleg tudnál ajánlani valamit
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 03:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2007. 06. 24. vasárnap 03:07
Távolkeleti dallamok.Indiai szitár zene,szolid lágy muzsika.Tömény erotica tud lenni jó közegben.
leginkább lassú, lágy zenékre...de nem tudok egyszerre 2 dologra figyelni...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Távolkeleti dallamok.Indiai szitár zene,szolid lágy muzsika.Tömény erotica tud lenni jó közegben.
a rock n' roll az nem egy tánc!
SEPULTURA!!!!!!!!!!!!
Jöhet, de csak halkan mert külömben inkább csak zavarna
Depeche Mode-ra nagyon élvezetes tud lenni, és Dido-nak is van pár száma, ami megadja az alaphangulatot.
Eddig milyen zenével próbálkoztál?
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig ha ráhangolódsz, akkor a szenvedélyeket fokozza!
De a Te életedben,Te döntesz! (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
De a Te életedben,Te döntesz! (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
engem speciel zavar a háttérzaj, zene.....
Esetleg styx
Én a boleróra szavazok
Igazi szeretkezős zenék:
Nazareth:Love hurts, Led Zeppelin:Kashmir, Stairway to Heaven, Doors:Riders on the storm, Iron Butterfly:In a gadda da vida, Metallica:Nothing else matters, stb. Ezek mind hosszabb zenék. Kemények és lágyak egyszerre!
De nem rossz a Boleró sem, és keményebb szeretkezésekhez a keményebb zene is jöhet, igen, a Rammstein is!
Nazareth:Love hurts, Led Zeppelin:Kashmir, Stairway to Heaven, Doors:Riders on the storm, Iron Butterfly:In a gadda da vida, Metallica:Nothing else matters, stb. Ezek mind hosszabb zenék. Kemények és lágyak egyszerre!
De nem rossz a Boleró sem, és keményebb szeretkezésekhez a keményebb zene is jöhet, igen, a Rammstein is!
hát háttérzajnak muszály berakni ^^nem is halkat általába Drum 'n' Bass szol, meg néha rapp, de van amikor rock meg pop... az utobbi 2től néha azé lankad a kedvem