A zene bűvöletében...
Na végre egy tökjó téma! Én általában mindig rakok be zenét "háttérzajnak", persze nem túl hangosan. Hangulattól füg, h milyen a zene. Ha olyan összebújós, érzelmes meghitt együttlét várható, akkor lassú számokat pakolok a playlistre, de általában az elég gyors, ütemes, de ugyanakkor dallamos rockzenét favorizálom. De volt már komolyzenére is, és nagyon tuti volt. Hangulattól függ, de maga a zene is csinálhat hangulatot. Ha meg kemény zene kell a kemény kefélés mellé, akkor csakis Rammstein... REIN, RAUS
Zenére a legjobb,pláne ha valami jó ütemes ,
De hangulat függö,van amikor a lágyabb dalammok jönnek be van amikor a vadabb zenere lehet jót sexelni.
De hangulat függö,van amikor a lágyabb dalammok jönnek be van amikor a vadabb zenere lehet jót sexelni.
Engem kicsit zavar, de jó zenére
szerintem jó tud lenni
Mi próbáltunk már zene közben szexelni, de nem ment...Azért, mert a zene elvonta a figyelmem, egyszóval idegesitett, és szerintem a legszebb muzsika az, hogy ha hallom a párom nyögéseit...
A"Sors szinfónia"kezd teret nyerni mostanában,aktuális zeneként.Nyerő.
Szerintem a vasutas/kohász metálra kefélésnél nincs érzékibb.
hat sztem alapbol nem, de pl. ha vlmi jeles nap van,pl. evfordulo,valentin-nap,amit megünnepel az ember,akkor azert figyel az aprosagokra is!
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem valami olyan zene jó hozzá aiben válatkozik a tempó... hol gyorsabb az ütem hol pedig lassabb
Egyszer az aktuális kislánnyal a Tankcsapda - Kicsikét c számára csináltuk. :))) Ütemre:))
Ha valaki magára ismerne, jelentkezzen!
Ha valaki magára ismerne, jelentkezzen!
én szoktam beállítani vmi könnyű kis zenét előtte...
Most komolyan! Van olyan, aki direkt beállítja előtte a zenét?
Chillout Sessions zenéket tudom ajánlani!!! vetkőzős,sexelős zene =)
Zene szex közben, avagy Zenélés szex közben vagy Szex közben zenélés, nem mindegy!
Hip-hop szól közben!
a terminator sztem metalista,de a badogos is metalista,1-2 hegesztö is metalista!
ha pedig nagyon romantikus az egész, akkor Chris Isaak (főleg a Wicked Game, de a többi is)
zenének: Hal ft. Gillian Anderson - Extremis
:))))
:))))
es mit szolsz egy 7.1-es bose surround rendszerhez(ez itt nem a reklam helye)?abbol azert eleg jol szol !
szal nekem/nekünk nagyon bejön a komolyzene- termeszetesen nemcsak sex közben!
szal nekem/nekünk nagyon bejön a komolyzene- termeszetesen nemcsak sex közben!