Teljesen hangulat függő, hogy milyen zene szól közben...
Én imádom a jazzt! És simán el tudok képzelni egy Duke Ellingtont, vagy egy Rita Colidge-ot.... Ajánlom mindenkinek!
enyhén lerészegedve SKA P-t tudom ajánlani mindenkinek... egyébként télleg alkalomtól és körülményektől függ a dolog.
red hot-give it away...a refrénre pont jól lehet körözni a popsival
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 11. 04. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 10:26
Vannak olyan nőőőőők akik szeretik a RHCP-t????....istenem....máááár kezdtem lemondani az életrőőőőől
Alicia Keys-Fallin'......jó kis vetkőztetős-vetkőzős
Bármit:) Általában a viva megy oszt jónapot:)
Vannak olyan nőőőőők akik szeretik a RHCP-t????....istenem....máááár kezdtem lemondani az életrőőőőől
november rain tényleg hangulatos de én maximálisan mme prune véleményével értek egyet ... rhcp mindenek felett...nagyon hangulatos romantikus számaik is vannak...
szerintem egy kis techno és amikor felpörög a zene akkor felpörög a nyelvem egy istani rózsaszín punciban
ez lemaradt :)))))))))))
Lick It Up....Roling Stones
tudtam drága, hogy nem hagyod ki...msn?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ravel:"Bolero"
eminem: shake that ass for me
Ghymes, az jó, a nem túl gyorsak...:)
A szabad természetben speciel zavarna a zene.Buliban nem nagyon válogathat az emberfia.Meghitt kettesben az indiai szitáron játszó zene a befutó.Ne legyen harsogó pattogó ritmusa,inkább valami nyarat idéző.UI:Sors szinfonia halgatása kerülendő.
emeld meg egy kicsit a hozá szolás hoszát
grrrr
grrrr
Cohen
Nagyon jó zenére szeretkezni!AC/DC-re igen keményen lehet dolgozni!De ugyanakkor lágy komolyzenére nagyon finom simulósat szoktunk játszani!
zenével szoktunk, alap:)