Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem beajánlkozós, Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

2013. 04. 30. kedd 17:26  #420
indi11 indi11
ez nem hangzik rosszul finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 30. kedd 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2013. 04. 30. kedd 16:39
Engem is foglalkoztat a kérdés.. én nem csak azt akarom.. hogy a párom nézze..
- hm.. pl kibilincsel engem és ő mondja a másik férfinak mit tehet velem s mit nem...
2013. 04. 30. kedd 16:39  #419
Törölt felhasználó (805295)
Engem is foglalkoztat a kérdés.. én nem csak azt akarom.. hogy a párom nézze..
- hm.. pl kibilincsel engem és ő mondja a másik férfinak mit tehet velem s mit nem...
2013. 04. 22. hétfő 08:58  #418
dur_acel dur_acel
Nem is hinné az ember, hogy mennyien vágynak ilyen élményekre. Nemrég egy párnál jártam, ahol úgy beszéltük meg, hogy az első menet csak az övék kettesben, mert szeretnék kipróbálni milyen is az, ha valaki lihegve nézi őket. Hatalmasat szeretkeztek, a csaj pedig közben folyamatosan kacéran kilesett rám, és nézte ahogy verem. Óriásit élveztek mindketten! A következő körbe már én is beszálltam, de felejthetetlen élmény marad! smile
2013. 04. 21. vasárnap 22:45  #417
Törölt felhasználó (113368)
Tavaly nyáron,egy vasárnap késő este a Budapesti Duna parton sétáltam egyedül.Amint egy Mercedes Vito mellett mentem el,látom hogy nyitva a tolóajtó,közelebb menve láttam,hogy egy 40 körüli pár játszadozik,a pasi nyalta a csajt,legalább fél óráig néztem őket álló farokkal! Hirtelen megálltak cigizni és akkor észrevettek,sajnos felkértek,hogy távozzak és ne bámuljam őket.De izgi volt nézni 1 méterről a félhomályban.
2013. 04. 21. vasárnap 08:26  #416
Törölt felhasználó (338147)
Én imádom nézni Páromat más pasival, aztán ... crazya Kár, hogy csak ritkán van rá lehetőség, és olyan jelentkező, aki el is jön a randira, pedig most is jó lenne. finom
2013. 04. 21. vasárnap 07:53  #415
lonko lonko
Milyen ?Jó , de benne részt venni még jobb !
2013. 04. 20. szombat 19:33  #414
kudogvoy kudogvoy
Egy közeli térig egy padig tartott az útjuk, meg-megállva, csókolózva. Követtem őket óvatos távolságból. A fiú a kissé látszat sértődött lány után szólt, hogy jöjjön vissza. Nem sok unszolásra volt szükség.
Elmerültek egymás karjaiban. Szájukkal és kezükkel szerezve egymásnak örömet. Lefoglalták egymást ezért én egy oldalsó árnyékosabb figyelőállásba helyeztem magam. Még mindig nem voltam biztos, hogy többre is sor kerülhet kettejük között, hogy tartalmas lesz a vizuális élményem.
Aztán a félénken védekező kislány és természetesen a fiú izgalmi állapota az előjáték következtében egyre magasabbra került és elégedett megnyugvással tapasztaltam, hogy a leányzó gátlásai is kezdenek alulmaradni a vágyakkal szemben. Hiába, a vér és az érzelem minket segít az ésszel szemben.
Kihasználva, hogy a két fiatal a két még le nem vetett dzseki alatt egymást simogatja, a kb. 50 m-es távolságot 15-20 m-re loptam. Ekkor már "felspanolt" állapotban voltak , a srác a kigombolt nadrágon keresztül kivette a farkát, amit a lány eleinte kicsi, majd felhevült mozdulatokkal tornáztatott, húzogatott, miközben szájuk egymást kereste.
Természetesen ezenközben én is gerjedtem. Gyerünk-gyerünk, szurkoltam, ám legbelül azt kívántam, hogy ne kapkodjanak... Nos, nem kapkodtak. Kicsit olyan vicces volt a fiatalos hévük és a kigombolt, de le nem tolt nadrágjuk, esetleg a gyakorlat hiányából fakadó ügyetlenkedésük, dörzsölgető, simogatásuk. De élvezték, mert egyre nagyobb sóhajok jöttek. Mint a Hobó nótában: " a lány a padon ült, a fiú előtte állt, nem láttam pontosan, de valamit csinált...", csak pont fordítva. A fiú ült és az előtte álló lányt kényeztette szájjal, ujjal, kissé letolt nadrágon sliccén keresztül, majd a padra fektetve, még lejjebb tolva, jobban hozzáférve. Egyre erősödő kéjhangok törtek fel. Később egymással szemben egymás ölében ringatóztak, amin megint csak mosolyogtam magamban, hogy nem levett nadrágban, félrehúzott bugyival kicsit esetlennek tűnt. De nekik jól láthatóan és hallhatóan élvezetet okozva.
Helyet változtattam nagy óvatosan, bár lehet, hogy ha melléjük ülök sem tűntem volna egyből fel smile
Az egyre ütemesebb kézmozdulatok egyre lüktetőbb, egyre hangosabb tetszéskifejezést váltott ki egymásból. A lány szerintem többször is orgazmust élhetett át, legalább is a hangokból következtetve... A srác viszont nem hiába segített magának a partner mellett. (hacsak az alatt a pár perc alatt nem, amíg pozíciót változtattam). Behatolást szeretett volna a férfiember, amit az egymással szembeni ölbe üléses állapotban nem tudtak megvalósítani, bárhogy is igyekeztek. Nem is értettem, talán a hölgy kompromisszuma ezzel a kikötéssel volt érvényes?!
Mintha megfogadták volna kívánságomat, először a lány háttal, letolt nadrággal tolatott az ölbe, majd hatalmas hangvihar után a fiút letérdelve szopással segítette át a nehézségeken.
Bánatomra a póló és nadrág nem került le, de ilyen közelről, ilyen jól láthatóan, hallhatóan a közelmúltban nem éltem át közvetlen élményeket!
2013. 04. 20. szombat 18:10  #413
kudogvoy kudogvoy
Nagyon izgalmas. Mármint megnézni, meglátni.
Persze ez csak az én véleményem. Szerintem kétféle ember van: az egyiket nem érdekli, ha véletlenül beleütközik egy ilyen szituációba /hiszen eleve nem keresi e helyzetet), akkor félre fordul, elmegy, nem nézi, nem izgatja. Vagy szeméremből, vagy prűdségből, gátlásosság, félelem miatt, v. csak a teljes érdektelenség okán.
A másik fajta az akit nagyon izgat, bizserget... Én is ebbe a csoportba tartozom.
Még mielőtt elmesélem az éjszaka történteket, indoklásként, magyarázatként a kezdetekről:
Azt gondolom az érdeklődő halmaz egyedeinek valahogy a belső génjeibe van kódolva az ez irányú kíváncsiság. Ez alapból mindig is meg volt bennem. Elköteleződésem e témában jó néhány évről származik, amikor is egy ártatlan Duna parti (Bp.-i partszakasz) biciklizésem alkalmával fényes nappal egy parkoló autó mellől igen-igen jellemző, szenvedélyes hangokra lettem figyelmes. Nos, gondoltam ezt megnézem hiszen a szívem máris a torkomban dobbant. Nagyon nem kellett bujdosni, mert közvetlenül a part menti föld út mentén parkolt a kocsi és a part felőli oldalán egy pokrócon feküdt hanyatt a férfiú és a szirén hangokat megéneklő hölgy őt lovagolta éppen meglehetős vehemenciával. Az összes szemérmes védekezés tőlük a két oldalsó ajtó kinyitott takarása volt (lehet, hogy a kocsiban kezdték, csak meleg volt). Bizonyos fürkésző szögből azonban semmi sem takarta őket. Pillanatok alatt begerjedtem én is, de volt hova felzárkózzak, hiszen a pár nem sokára csúcsra jutott, aminek a látvány mellett a rám gyakorolt hanghatását nem győzöm hangsúlyozni.
Szolidan leléceltem, észre sem vettek. Máig nem tudom, hogy már-már kihívó viselkedésükből nem az következik, hogy Őket nem zavarta volna a jelenlétem. Kedves "olvasóság" - mint a védőbeszédekben -, ez a meghatározó élmény indított el ezen a pályán, mert töredelmesen bevallom, azóta keresem az ilyen tapasztalás lehetőségét.

Akkor ugrok a tegnap éjszakai esetre.
Gyakran közlekedek biciklivel és gyakran érek haza késő este, éjjel. Tegnap is így történt. Már közeledtem az otthonom felé. Kb. fél 1, egy között lehetett, amikor is kivilágított utcában házak terek között hangokra lettem figyelmes. Fék, figyelés. Egy kicsit félrehúzódva egy huszonéves srác és egy 20 körüli csinos, hosszú hajú lány hangosan közölte a máik párral, hogy menjenek, mert ők pisilnek. Elköszöntek. Nem pisiltek az tisztán látszott, hanem a fiú fűzte volna a kis csajt, de ő elég bátortalannak mutatkozott Mindezt egyáltalán nem halkan, úgy, hogy a forgalmi zajokon kívül csendes a város. Messziről hallgatóztam és néztem 15-20 perc ment a fűzővel, bennem a drukkal, de csak a csókig, simogatásig jutottak a lány ellenállt, gondoltam feladom, mert ebből komoly dolog ne lesz. El is indultam, hogy ne vegyenek észre, arra figyeltem, de a kisördög nem engedte, hogy a fél szemem és fülem rajtuk ne legyen. Ők is továbbindultak és az a "kiabált" mondat hozta meg a végső döntést, hogy "ilyen éjjel 1-2 körül kilátná?!" folytatom.
2010. 10. 31. vasárnap 14:06  #412
Törölt felhasználó (774796)
Tavaj télen elugrottunk a feleségemmel welneselni három napra.Első este nagyon jókat szexeltünk,amiről persze készültek képek,videók is,miután végeztünk,már épp aludni akartunk amikor csörgött a telefon.Egy baráti pár érdeklődött,hogy hogy érezzük magunkat.Addig addig beszélgettünk,hogy persze a szexre terelődött a téma,és nem tudtuk megállni,hogy ne küldjünk emailban nekik pár képet.Először persze csak lightosakat,aztán jöttek a puncis,nyalós,szopós,dugós képek is,és csak hallgatóztunk,ahogy a telefon másik végén nagyokat húúúúúztak a látottak miatt,kicsivel később pedig hallottuk a neszekből,hogy bizony ők is egymásnak estek.Direkt nem tették le a telefont,hanem hagyták,hogy a képekért cserébe belehallgassunk a szeretkezésükbe.Nagyon izgató volt,még ha akkor nem is láttuk közben őket.Persze volt ennek folytatása is,csak az már nem a kukkolás témakörébe tartozik,ott már volt hármas,meg négyes szex is smile
Második nap reggelizni mentünk,amikor láttuk,hogy a szomszéd szobában egy fiatal pár nagy csókolózások közepette mentek be a szobájukba.A srác már az ajtóban tolta le a lány popsijáról a nadrágot,és eltűntek az ajtó mögött.Megreggeliztünk,és persze reggeli után mi is mentünk fel a szobánkba,de mivel mindketten cigizünk,így kimentünk az erkélyre.Pontosan be lehetett látni a szomszéd szobába,igaz a napsütés kicsit rontott a beláthatóságon,de azért én jól láttam mindent,ők viszont nem láttak.A csaj épp lovagolta a pasit,és a hullámos haja jobbra balra csapkodott,ahogy ugrált a srác farkán.Nagyon izgató látvány volt,pláne,hogy a nejem semmiről nem tudott,csak akkor figyelt fel,amikor a farkam kikandikált a köntös alól.Ezután ketten néztük őket,mire a csaj csak meglátta,hogy ott mozizunk.A srác persze rögtön az ablakhoz ugrott,persze ott himbállódzott az igen méretes farka a lábaközt,és berántotta a sötétitőt,erre a nejem legugolt,nehogy őt is meglássák,de pontosan úgy sikerült neki,hogy a szája előtt meredezett a kökeményre duzzadt makkom.Úgy lecumizott az erkélyen,hogy olyan élményben sem volt azóta részem.Később még találkoztunk a szomszéd párral a szaunába,de csak pajzánul vigyorogtak ránk smile
2010. 10. 30. szombat 12:41  #411
Törölt felhasználó (458225)
Szuper lehetett! worship Végignéztem volna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (754785)
2010. 06. 07. hétfő 05:49
izgató,föleg élvezetes,ha bevesznek.
De volt már olyan ,hogy a barátnöm az ágyamba kefélt,és utána mindketten engem kényeztettek.
2010. 10. 27. szerda 19:41  #410
madmaximum madmaximum
izgató
2010. 07. 06. kedd 19:27  #409
Fruty Fruty
Balcsin voltunk egy nagy házban közös nagy erkély, éjjel ücsörögtünk a teraszon, a pasim mit lát,na mit? Szex a szomszéd szobában. Persze le sem tudta venni a szemét. Nézte nézte egyre közelebb ment, közben én is lestem. Volt nyalás, dugás, szopás. A csaj észrevette, h nézzük, és le akarta engedni a redőnyt. a pasi meg nem engedte neki, sőt a függönyt is félre húzta, h jobban lássuk. Erre a pasim is begerjedt és odagugolt az ablakhoz és nézte és közben mögégugoltam és megmarkoltam a farkát ami már kemény volt. Ekkor elélveztek, a nő dobott egy puszit és leengedte a redőnyt. A pasim azt tervezte, h ő dob egy puszit a csajnak, én meg a pasinak, De már nem voltak. Kiváncsi lettem volna, h mit reagálnak. Puszi Mindenkinek.
2010. 07. 04. vasárnap 17:22  #408
pár8476 pár8476
Nézz körül a hirdetések között itt a GG-n.Sokan keresnek "közönséget" smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 08. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (43845)
2010. 06. 08. kedd 19:09
Én is szívesen végignézném egy csinos pár szeretkezését, nem csináltam még ilyet, érdekel, hogy milyen lehet. Üdv!
2010. 06. 12. szombat 05:56  #407
Törölt felhasználó (373340)
A minap a hajógyári északi spiccén a magas fűben belebotlottam egy fiatal pár szeretkezésébe.
Nem vettek észre, nagyon helyesek voltak. Élvezték egymást. Jó volt őket nézni.
Aztán a lány, ahogy lovagolt, észrevett. Sajnáltam, hogy megzavartam őket. Szégyenlősen lahajolt, eltakarta fű.
Aztán eljöttem, meg ahogy láttam ők is. Kedvesek voltak.
2010. 06. 09. szerda 17:25  #406
kandurmarci kandurmarci VIP
Így már más. Ezek szerint a pasija előtted is dugja és egyszerre is szoktátok kényeztetni. Nem rossz.
2010. 06. 09. szerda 16:17  #405
Törölt felhasználó (57810)
Mindenképpen jó nézni is és tanuja lenni a kefélésnek.
Én nemcsinálnék nagy ügyez belőle ha a feleségemet valaki megdugná ha ő ezt akarja és élvezi.
Nemszeretem a válópereket inkább elnézem de ez azzal együtt érvényes hogy én is kefélhetek mással

De szivesebben egy házibarátot gondolnék. Ez a fogalom hogy "házibarát" már régről megvan és funkcionált.
Sokszor azt gondolják hogy ez azért kell mert nemtudja kielégiteni a párját. Biztos sok esetben igy van de sok esetben viszont az élvezeteket gazdagítja
2010. 06. 09. szerda 02:00  #404
kandurmarci kandurmarci VIP
amikor csajom a pasijával kefélt? Most ugratsz minket vagy viccelsz? Ha a csajod, akkor nem te vagy a pasija?
2010. 06. 08. kedd 19:09  #403
Törölt felhasználó (43845)
Én is szívesen végignézném egy csinos pár szeretkezését, nem csináltam még ilyet, érdekel, hogy milyen lehet. Üdv!
2010. 06. 08. kedd 10:17  #402
Törölt felhasználó (731322)
hirdetésünkre válaszolt egy házaspár.mindez még a kezdetekkor.kívánságuk hogy egymás előtt szeretkezünk.eleinte furcsa volt ültön a fotelba egymás mellett a feleségemmel.izgat őket a helyzet és élvezték is.mire befejezték addigra mink jól felhúztuk magunkat és egymásnak estünk.ők néztek.a csaj nagyon élvezte mindaddig amíg a feleségem szájába nem vette a férj farkát utána magába húzta féltékenység felvetette a fejét és tovább nem volt semmi.
2010. 06. 07. hétfő 05:49  #401
Törölt felhasználó (754785)
izgató,föleg élvezetes,ha bevesznek.
De volt már olyan ,hogy a barátnöm az ágyamba kefélt,és utána mindketten engem kényeztettek.
/ 39