sziasztok! a balaton északi részén vannak ilyen helyek? szivesen meglesnénk másokat sőt minket is lehetne!!! ha valaki tud irjon!!!

Nem tudom mi keltette fel a gyanakvásodat. Teljesen hihető a sztori. Mi már nem is egyszer csináltunk ilyent. (Hozzáteszem: nem mi voltunk a résztvevők ezúttal.)
Csak már azért unom leírni az ilyen kalandjainkat, mert mindig ugyan olyan reakciókat szült a részetekről. Eleinte még szórakoztatott, hogy nem hiszitek el, aztán már bosszantott, hogy mindig akadt valaki akinek a történet valamilyen fordulata, lényegtelen részlete vagy a szóhasználatom dühödt ellenkezését és kritikáját váltotta ki. (Ez egy válasz dejoka üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak már azért unom leírni az ilyen kalandjainkat, mert mindig ugyan olyan reakciókat szült a részetekről. Eleinte még szórakoztatott, hogy nem hiszitek el, aztán már bosszantott, hogy mindig akadt valaki akinek a történet valamilyen fordulata, lényegtelen részlete vagy a szóhasználatom dühödt ellenkezését és kritikáját váltotta ki. (Ez egy válasz dejoka üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi is beszélgetünk erről és fantáziáltunk róla! Még nem volt ilyenben részünk, de valahogy nemrég elkezdtünk róla dumálni és mindkettőnknek nagyon megtettszett! Izgatónak tartanánk, ha egy lány nézné, ahogyan szeretkezünk! És esetleg masztizna is a látványra! Érdekes, de nem feltétlenül akarnánk, hogy beszálljon 3.-nak! Ha fiú nézné, az valahogy nem mozgatna egyikőnket sem!
sziasztok egyszer az asszanyal megáltun mezökövesd és eger között az ut mellett. javába témázgattunk haljuk jönnek mennek az autók. jött egy mtz traktor is hatalmas ricsajjal. ezt gondoltuk a müúton megy. amitöl nem lehettünk meszebb 10 méterel. hát nem . tölűnk csak a traktaros elyedhetett meg jobban mikor már közel volt és kiugrasztott minket a nagy füből hiányos öltözékben
Nézni még nem volt lehetőségem, de biztosan tetszene.
Hallani, hallgatni márt volt alkalmam jó
néhányszor. Nem titkolom, volt úgy, hogy vertem is és el is mentem közben.

néhányszor. Nem titkolom, volt úgy, hogy vertem is és el is mentem közben.

Egy rendezvényen egyszer úgy jártam, hogy a szobatársam felszedett egy fiatal csitrit aki épp ott ünnepelte a szülinapját. Ha jól rémlik három éjszakát aludtunk ott, abból kétszer a fejem fölött ünnepeltek, miközben reménykedtek benne, hogy alszom. Szerintem akár végig is nézhettem volna, de jobbnak láttam jól a fejemre húzni a párnát és igyekeztem aludni. Már csak azért is mert napjaink egyébként fárasztóak voltak. A szobatársam nem is volt túl kipihent.
Mi viszont ismerős előtt még sosem szexeltünk. Lájtos dolgok voltak, de még sosem szólt egyik sem, hogy nosza, folytassátok! Szívesen végignéznénk!
Akik pedig látták eddig, azok mind véletlen arra járók voltak. Írtak már nekünk ugyan, hogy mondjuk meg mikor és hol leszünk, majd véletlenül arra járnak, de ezek elég spontán dolgok. Amikor rákészülünk, akkor valahogy mindig hiányzik valami. Ez akkor esik jól, mikor spontán tör elő belőlünk, főleg a feleségemből, hogy ő most nyilvánosan akar szexelni. Így aztán tervezhetetlen.
Mi viszont ismerős előtt még sosem szexeltünk. Lájtos dolgok voltak, de még sosem szólt egyik sem, hogy nosza, folytassátok! Szívesen végignéznénk!
Akik pedig látták eddig, azok mind véletlen arra járók voltak. Írtak már nekünk ugyan, hogy mondjuk meg mikor és hol leszünk, majd véletlenül arra járnak, de ezek elég spontán dolgok. Amikor rákészülünk, akkor valahogy mindig hiányzik valami. Ez akkor esik jól, mikor spontán tör elő belőlünk, főleg a feleségemből, hogy ő most nyilvánosan akar szexelni. Így aztán tervezhetetlen.
Én is csak hallottam ilyet.
Egyszer egyik barátomnál szálltam meg és a két szoba között nem volt zárható ajtó. Pontosabban nem volt ajtó.
Másik szobában lefeküdtek a feleségével. Hallottam, hogy suttognak, hogy "...biztos nem alszik még..."
Eltelt egy kis idő, majd belekezdtek.
Előbb csak az ágy reccsent meg néha. Aztán lehetett hallani, hogy felesége - aki nagyon jó nő volt (hosszú comb, fekete szem stb) - kapkodva veszi a levegőt. "Most már nem bírom tovább, nyomd be" vagy valami hasonlót mondott, tehát eddig csak ujjazás lehetett. Kisvártatva elnyomott nyögések, ütemes ágyrecsegéssel, majd a végén teljes hangzavar és majd széteső ágy.
A farkam majd eldurrant annyira feszült... Életem egyik legnehezebb éjszakája volt.
Másnap a felesége bocsánatot kért, "...amiért ilyen disznók..." voltak.
"Legalább áthívhattunk volna... "- mondta. Ezzel mélyen egyet tudtam érteni, de ez már eső után köpönyeg volt...
Egyszer egyik barátomnál szálltam meg és a két szoba között nem volt zárható ajtó. Pontosabban nem volt ajtó.
Másik szobában lefeküdtek a feleségével. Hallottam, hogy suttognak, hogy "...biztos nem alszik még..."
Eltelt egy kis idő, majd belekezdtek.
Előbb csak az ágy reccsent meg néha. Aztán lehetett hallani, hogy felesége - aki nagyon jó nő volt (hosszú comb, fekete szem stb) - kapkodva veszi a levegőt. "Most már nem bírom tovább, nyomd be" vagy valami hasonlót mondott, tehát eddig csak ujjazás lehetett. Kisvártatva elnyomott nyögések, ütemes ágyrecsegéssel, majd a végén teljes hangzavar és majd széteső ágy.
A farkam majd eldurrant annyira feszült... Életem egyik legnehezebb éjszakája volt.
Másnap a felesége bocsánatot kért, "...amiért ilyen disznók..." voltak.
"Legalább áthívhattunk volna... "- mondta. Ezzel mélyen egyet tudtam érteni, de ez már eső után köpönyeg volt...

Egyszer egy bulin rányitottam egy párra amikor egy félreeső szobába sexeltek, hát végignéztem és közbe masztiztam : Nagyon nagy élvezés lett a vége isteni volt!
Üdv Mindenkinek! Szombaton megint volt szerencsém egy pár szexelését végignézni. Hálistennek megint szerencsé volt a pár hozzáállásával. A szokásos Dunaparti helyemen volt a történet. Egy teljesen kivilágított helyen. Elősször kocsival csak véletlenül arra mentem és gyanus lett a pár az autó mellett hogy mikor melléjük értem bebújtak a kocsiba! Na vissz is sétálltam és meglestem őket ugyan mit csinálnak. Hát már a pasi állva hátulról dugta a csajt. A csajon csak a nadrág volt éppen letolva meg a pasi is csak kivette. Hát nekem is fölállt és elkezdtem játszani, de próbáltam egyre jobban úgy helyezkedni hogy észre vegyenek. Hát gondoltam lesz ami lesz. Persze eléggé figyelgettek így gyorsan észre is vettek. Nagyon zavarba jöttek de fojtatták. Megkértem őket hagy menyek még egy kicsit közelebb. Olyan 3-4méterről nézhettem végig őket ahogy szexelnek. A lánynak igaz csak a fenekén nem volt nadrág, de éppen elég volt. Tetszett ahogy nyögdécselt és nemsokára el is élveztek. Persze velük eggyütt én is. Utánna elnézést kértem a zavrásért. Mikor mentek el a lány a kocsiból csak mosolygott rám. Esetleg ha valaki magára ismer örülnék ha írna privátban. Ez Szombat éjjel 22:30körül volt és fehér Asztra kombival voltak. Persze ha más valaki ír aki nembánná hogy megnézik szex közben az is jó! Na hali mindenkinek!
Jaj nastasja,kerlek ne untass minket a kitalalt vagyaidrol!Tudjuk,hogy ferfi vagy,es azt is hogy perversz,es azt is,hogy par honapja,mas nevvel irogattal nekunk,mar pontosan nem tudom a nevet,de tobben celoztak ra,hogy ferfi vagy es lecserelted!
Véleményem szerint sokkal izgalmasabb ha az ember kefélését nem direktbe nézik meg, hanem meglesik.
Ahogy számomra is izgatóbb háttérben maradva jelen lenni, mint odaülni az orruk elé.
Na meg akkor már inkább beszállnék.
Ahogy számomra is izgatóbb háttérben maradva jelen lenni, mint odaülni az orruk elé.
Na meg akkor már inkább beszállnék.
Hát én nem néztem, csak hallgattam. Érdekes volt, ilyen még soha nem történt velem. Fekszek a fürdőkádban, süket csönd körülöttem, mikor hallom a szomszédból, a félreérthetetlen zajokat. Elkezdtem fülelni, és hallgattam őket, jó lett volna látni is őket, de így is beizgultam...
Izgalmas volt! Csak gondoltam megosztom.

Izgalmas volt! Csak gondoltam megosztom.
Köszi és megértek mindenkit! Én nemszoktam sokszor fórumozni ezt is csak az érdekesség miatt írtam le!! Igaz ezt csak így leírni nehéz, átélni sokkal jobb volt! Üdv mindenkinek
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 03. 30. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 30. kedd 11:23
Ne sértődj meg, ha valójában úgy történt, ahogy leírtzad!
Sajnos annyi sok kamut olvasunk itt... ha az ember végig gondolja amit sokan itt leírnak egyből rájön, h az csak kitalált... avagy ami még durvább másolt történet!!!
ezek után soxor meggyanúsít/unk/ olyanokat is, akikkel valójában megtörténtek azok a dolgok, amiket leírnak...
de azért jó párszor az is tehet róla aki a valójában megtörtént eseteket meséli itt el, mert nem teljesen úgy írja le ahogyan valójában megtörtént, hanem kiszínezi, evvel stílusában nagyon közel kerül a kitalált történetekhez, és emiatt könnyen összekeverhető!
amennyiben valós történetet írtál elnézést kérek /nem csak a magam nevében, hanem a többiek nevében is, akik meggyanúsítottak avval, h kamuztál/
Sajnos annyi sok kamut olvasunk itt... ha az ember végig gondolja amit sokan itt leírnak egyből rájön, h az csak kitalált... avagy ami még durvább másolt történet!!!

ezek után soxor meggyanúsít/unk/ olyanokat is, akikkel valójában megtörténtek azok a dolgok, amiket leírnak...
de azért jó párszor az is tehet róla aki a valójában megtörtént eseteket meséli itt el, mert nem teljesen úgy írja le ahogyan valójában megtörtént, hanem kiszínezi, evvel stílusában nagyon közel kerül a kitalált történetekhez, és emiatt könnyen összekeverhető!
amennyiben valós történetet írtál elnézést kérek /nem csak a magam nevében, hanem a többiek nevében is, akik meggyanúsítottak avval, h kamuztál/
Ne sértődj meg, ha valójában úgy történt, ahogy leírtzad!
amennyiben valós történetet írtál elnézést kérek /nem csak a magam nevében, hanem a többiek nevében is, akik meggyanúsítottak avval, h kamuztál/ (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)

amennyiben valós történetet írtál elnézést kérek /nem csak a magam nevében, hanem a többiek nevében is, akik meggyanúsítottak avval, h kamuztál/ (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (156485)
2010. 03. 29. hétfő 21:45
Hello! Hát nem azért írtam le, hogy el kell hinni. Lírtam mert így történt és szerintem ebbe a topikba illik. Aki nem hiszi sajnálom. Persze nekem is hihetetlen, hogy velem történt, de tudtommal más is járt már így. Nem kamuzni járok ide hanem partnert keresni. Párokat akiket megnézhetek. Nincs okom kamuzni attól nem leszek előrébb! Sajnálom aki nem hiszi. Persze ha tudnám be is bizonyítanám már csak azért, hogy igen is létezik ilyen Budapesten. Érdekelne TamásésAndrea véleménye akik járatosak ilyen szitukban. És találkoztunk is persze ha emlékeznek még rám. Na Üdv mindenkinek
Hello! Hát nem azért írtam le, hogy el kell hinni. Lírtam mert így történt és szerintem ebbe a topikba illik. Aki nem hiszi sajnálom. Persze nekem is hihetetlen, hogy velem történt, de tudtommal más is járt már így. Nem kamuzni járok ide hanem partnert keresni. Párokat akiket megnézhetek. Nincs okom kamuzni attól nem leszek előrébb! Sajnálom aki nem hiszi. Persze ha tudnám be is bizonyítanám már csak azért, hogy igen is létezik ilyen Budapesten. Érdekelne TamásésAndrea véleménye akik járatosak ilyen szitukban. És találkoztunk is persze ha emlékeznek még rám. Na Üdv mindenkinek
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
én se harapnám meg az ujjam
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod kinek meséld ezt a kamu mesét?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 28. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (156485)
2010. 03. 28. vasárnap 15:10
Üdv mindenkinek! Tegnap este volt szerencsém egy párhoz a Dunapart rakpart kezdeténél! Érdekes szitu volt. Már egy ideje lent sétálgattam körözgettem autóval. Ez az autó is lent volt, de nem igazán foglalkoztam vele. Mikor oda értek sétáltak egyett utánna vissza ültek a hátsó ülésre, de arra sétálva nem igazán láttam benne mozgást. Így kinéztem egy másik párt akiket figyeltem autóból, hogy nyalakodnak a hátsó ülésen. Az előbb említett pár megit elsétállt felém, utánna beálltak az autóm hátához autóval ők is. Felfigyeltem, hogy nagyon nézett a hölgy séta közben. Gondoltam megnézem. Láttam a csaj szopja a pasit hátul. Utánna tisztes távoba beálltam melléjük autóval. A lány pucsította csinos fenekét felém amit csak egy tanga takart és közben szopta a pasit. Egyszer csak kinyitották a másik ajtót. Oda mentem és a pasi a lány hátához térdelt elkezdte dugni! Én közelebb merészkedtem a lány rá is bukott a farkamra! El se hittem, hogy velem történik. Néha kértem egy kis szünetet mivel jól fel voltam izgulva. A végén a csaj szájába nyakába élveztem ami látszólag a pasijának is tetszett mivel egyszerre mentünk el. Utánna törölközés, én beültem az autómba. Nemsokára felöltöztek és elmentek. Hozzám egy szót sem szóltak jóformán Egy kicsit bánt is mivel jó lenne velük még találkozni. Esetleg ha valaki magára ismer az privátban írhat. Szives összejönnék velük máskor is. Remélem tetszett a beszámolóm. Üdv nektek és jó kukkolást!!!!
Minket is érdekel a dolog a párommal.
Szívesen nézzük végig más szeretkezését és esetleg más is végignézheti a miénket.
Keszthely és környékéről várunk jelentkezőket
Szívesen nézzük végig más szeretkezését és esetleg más is végignézheti a miénket.
Keszthely és környékéről várunk jelentkezőket

Ém nemrég csatlakoztam egy párhoz hogy végignézzem őket...háát mit mondjak, eléggé megtetszett a dolog és sűrű faszverés közben végignéztem őket. Szívesen csatlkoznék máshoz is

Üdv mindenkinek! Tegnap este volt szerencsém egy párhoz a Dunapart rakpart kezdeténél! Érdekes szitu volt. Már egy ideje lent sétálgattam körözgettem autóval. Ez az autó is lent volt, de nem igazán foglalkoztam vele. Mikor oda értek sétáltak egyett utánna vissza ültek a hátsó ülésre, de arra sétálva nem igazán láttam benne mozgást. Így kinéztem egy másik párt akiket figyeltem autóból, hogy nyalakodnak a hátsó ülésen. Az előbb említett pár megit elsétállt felém, utánna beálltak az autóm hátához autóval ők is. Felfigyeltem, hogy nagyon nézett a hölgy séta közben. Gondoltam megnézem. Láttam a csaj szopja a pasit hátul. Utánna tisztes távoba beálltam melléjük autóval. A lány pucsította csinos fenekét felém amit csak egy tanga takart és közben szopta a pasit. Egyszer csak kinyitották a másik ajtót. Oda mentem és a pasi a lány hátához térdelt elkezdte dugni! Én közelebb merészkedtem a lány rá is bukott a farkamra! El se hittem, hogy velem történik. Néha kértem egy kis szünetet mivel jól fel voltam izgulva. A végén a csaj szájába nyakába élveztem ami látszólag a pasijának is tetszett mivel egyszerre mentünk el. Utánna törölközés, én beültem az autómba. Nemsokára felöltöztek és elmentek. Hozzám egy szót sem szóltak jóformán Egy kicsit bánt is mivel jó lenne velük még találkozni. Esetleg ha valaki magára ismer az privátban írhat. Szives összejönnék velük máskor is. Remélem tetszett a beszámolóm. Üdv nektek és jó kukkolást!!!!