Hali! A Jászságba nemtudtok ilyen helyet ahova szoktak kimenni párok. Mi is szivesen végignéznénk másokat sex közben.
"A lány kétszer is lehúzta az ablakot" - írod. Ezek szerint nem tudod, hogy mit jelent, amikor lehúzzák az ablakot? Oda mehetsz közel és közelről nézheted őket, s ha a lány kinyúl feléd, akkor be is szállhatsz: ha kézzel nyúl ki, akkor kiveri neked is, ha arccal, akkor cumizni akar s ha ha a fenekét tolja ki, akkor be is rakhatod neki. Legközelebb vigyél mindenesetre gumit is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 29. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (156485)
2009. 11. 29. vasárnap 21:13
Üdv mindenkinek! Ma a XIII. kerben a dunaparton volt szerencsém végignézni egy pár fergeteges eggyüttlétét! Isteni volt! Egy fekete Suzuki Swift volt esetleg ha valaki magára ismer az írhatna, szivesen leskelődnék máskor is! Párhuzamosan beálltam az autójuk mellé és láttam hogy itt nem csak beszélgetés van! Közel egy órát játszadoztak mit sem zavarva hogy nézem őket! Remélem tényleg nem zavartam! A lány kétszer is lehúzta az ablakot és teljesen hallottam milyen kélyesen nyögdécsel! És közben friss levegőért kapkodott! Hatalmasat lovagolt ami közel fél óráig eltartott! Fantasztikus élmény volt! Nagyon jólenne gyakrabban összefutni velük vagy más belevaló kellemes párral. A történet ma 18:00 után volt az Árpádhíd Pesti lábánál. Várom mások történetét is. Üdv
Én is szívesen megnéznék másokat sex közben.Még az is lehet hogy nemcsak izgi hanem tanulni is lehet...
Hello! Igen láttam a csajt, de nem volt meztelen. A jellegzetessége a rövid fiús haja. A srác szerintem 30 körül vagy egy picit több, a lány szerintem még a 20-as éves közepén lehet, de még egy jobb! A télen mikor a nagy hó leesett megint rájuk bukkantam ugyanott a Dunaparton! Igaz már lekéstem az eksömről, de mikor indultak szükségük volt egy kis segítségre mert elakadtak. A lánnyal toltam ki az autót.
Egyépként miért érdekel? Jólenne velük összejönni mert látványnak isteni! Üdv és írj ha gondolod!!!
(Ez egy válasz szamoca82 üzenetére (2010. 03. 21. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)

2010. 03. 21. vasárnap 22:18
és láttad a csajt tejes egészében és kb hány évesek voltak ...?
és láttad a csajt tejes egészében és kb hány évesek voltak ...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 29. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (156485)
2009. 11. 29. vasárnap 21:13
Üdv mindenkinek! Ma a XIII. kerben a dunaparton volt szerencsém végignézni egy pár fergeteges eggyüttlétét! Isteni volt! Egy fekete Suzuki Swift volt esetleg ha valaki magára ismer az írhatna, szivesen leskelődnék máskor is! Párhuzamosan beálltam az autójuk mellé és láttam hogy itt nem csak beszélgetés van! Közel egy órát játszadoztak mit sem zavarva hogy nézem őket! Remélem tényleg nem zavartam! A lány kétszer is lehúzta az ablakot és teljesen hallottam milyen kélyesen nyögdécsel! És közben friss levegőért kapkodott! Hatalmasat lovagolt ami közel fél óráig eltartott! Fantasztikus élmény volt! Nagyon jólenne gyakrabban összefutni velük vagy más belevaló kellemes párral. A történet ma 18:00 után volt az Árpádhíd Pesti lábánál. Várom mások történetét is. Üdv
Mi nem nézni hanem hallgatni szoktuk. A szomszédban irgalmatlan nagy szex csaták szoktak zajlani. Eleinte zavart, de aztán rájöttem, h nem is olyan rossz hallgatni. mi is általában kedvet kapunk a nyögések hallatán. A csaj úgy zihál, nyög,hogy a pasim nagyon felizgul tőle. Már beszéltünk róla, h átmászunk az erkélyen és meglessük őket, De nagyon ciki lenne ha észrevennének. A pasimnak bejön a csaj, de nekem nem a srác. agy a 4 kizárva.
Remélem ma is lesz szexcsata,mert akkor biztos,én is meg leszek dugva!!!
Remélem ma is lesz szexcsata,mert akkor biztos,én is meg leszek dugva!!!

Bizony szerintem is izgató lehet a látvány és az is igaz,hogy rám/ránk is izgató hatással van.Ilyenkor tényleg nagyobbat lehet élvezni....

szerintem is tök jó dolog
Izgalmas végig nézni más kefélését!
Persze vissza lehet kérdezni hogy ezt én hogy élném meg?
Az lenne rá a válaszom, hogy az hogy megláthatnak az izgat, de az hogy direkt meglássanak az nem.
Persze vissza lehet kérdezni hogy ezt én hogy élném meg?
Az lenne rá a válaszom, hogy az hogy megláthatnak az izgat, de az hogy direkt meglássanak az nem.
Mindig irigyeltem az ilyen leegyszerűsítő látásmódot. Képzeld el Bandadi, én csinálhatom. Úgy értem "normális" kapcsolatban élek, tehát van alkalmam cselekedni. És mégis kukkoló vagyok. Mert nem minden egyszerű, nem csak fekete és fehér létezik.
Egyébként igen izgalmas...
Egyébként igen izgalmas...
Nagyon jó végignézni más kefélését, ha utána nekem is összejön. Olyankor a saját markom nagyon kevés.
Ezzel bizony én is így vagyok!!
...hát bizony az nagyon izgalmas látvány! Az én bugyim teljesen átnedvesedett!
az attol fug kit es hol pl ha a nejem massal valo kefeleset kell neznem az bosszanto viszont ha egy helyes ismeretlen part latok pl parkoloban az izgato ,egy ilyen utan ha rajtakapnam a nejem gondolom nem mergelodnek hanem beszalnek a jatekba
Nálunk a nejemnek volt pont egy ilyen terve velem, sajnos nem jött össze a dolog. Szal hogy telt a tiétek?
(Ez egy válasz Serhióó üzenetére (2009. 09. 01. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 01. kedd 12:35
Sziasztok
Pénteken megyünk Siófokra szállodába pihenni, és szivesen vennénk ha beszálna hozzánk egy igényes férfi a hölgy örömére. A nejem nem tud a dologról,meglepetésnek szánom. Már voltunk töbször is hármasba,és nagyon élveztük. De most szeretném meglepni. Annak sem vagyok ellene ha meg kukkoltok,szex közben. Jelentkezzetek és megbeszéljük. Péntektöl vasárnapig maradunk
Pénteken megyünk Siófokra szállodába pihenni, és szivesen vennénk ha beszálna hozzánk egy igényes férfi a hölgy örömére. A nejem nem tud a dologról,meglepetésnek szánom. Már voltunk töbször is hármasba,és nagyon élveztük. De most szeretném meglepni. Annak sem vagyok ellene ha meg kukkoltok,szex közben. Jelentkezzetek és megbeszéljük. Péntektöl vasárnapig maradunk
Hajdú Megyében van olyan pár, akit végignézhetne egy 30 éves ffi?
Sziasztok
Sziasztok Miskolcon nincs senki olyan pár aki megmutatná magát?
Hát érdekes. Igaz nem néztem őket de hallgatni a sátor előtt amig végeznek...
)