Egyszer szívesen megnéznék egy igényes párt ahogyan sexelnek akár élőben is . Persze ez nem jelenti azt, hogy beszálnék de ha arra kérnének a hölgy örömére talán be is ugranék... de jobban izgat egyellőre csak az hogy valakit meglesek vagy megnézzek sex közben.... Ilyen emberkékkel csak hasonló oldalakon vagy épp itt lehetne találni max.....
Szió a képeidet elnézve nehezen fogsz olyat találni, aki csak nézné a dolgot. képzeld magad az illető helyébe, amikor például a kedvenc ételed van előtted, de nem nem nyúlhatsz hozzá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 22. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399158)
2009. 07. 22. szerda 09:42
Ez keresgélés terén hasonlít kicsit a férjem jelenlétében dugnak topikhoz. Mi elég sokat szexelünk nyilvános helyeken, ahol megláthatnak, vagy épp meg is láttak már. Írtam is róla. Ebben mindig az a necces, hogy ha olyan lát meg, akit nem szerettünk volna: pl. nagymama az unokájával. Már én is javasoltam, hogy keressünk mi valakit, aki tudja, hogy mit fog látni és azért jön oda ezáltal kizárhatók a kiskorú véletlen nézők.
Annak ellenére, hogy nem szexről szólna a harmadik fél jelenléte (vagy ha igen akkor is csak lájtosan), erre is nehéz bárkit találni, akit mindketten el tudunk fogadni és benne is lenne a mi feltételeink szerint. Közvetlen ismerősnek ugye nem szól az ember, stb.
Szóval nem egyszerű.
Annak ellenére, hogy nem szexről szólna a harmadik fél jelenléte (vagy ha igen akkor is csak lájtosan), erre is nehéz bárkit találni, akit mindketten el tudunk fogadni és benne is lenne a mi feltételeink szerint. Közvetlen ismerősnek ugye nem szól az ember, stb.
Szóval nem egyszerű.
Mindennképp izgató és érdekes én sokat néztem végig de a párok nem tudtak róla sajnos még nem volt alkalmam úgy nézni ,hog tudnak róla vagyis megengedik.Azért az mégis csak ciki ha meglátok egy párt szeretkezni és odamegyek ,hogy engedjétek már meg ,hogy nézzem , szerintem 99% elhajtana melegebb éghajlatra.Pedig már kéglit is ajánlottam csak nézhessem.
Szinbád08 minket nézett végig Tahinál a dunaparton,amikor egy sráccal a feleségemet kényeztettük.Láttuk,hogy néz minket,de nem zavartattuk magunkat,nagyon izgi volt......
Fel is vettük a kapcsolatot
Fel is vettük a kapcsolatot
Jó lenne valóban, egyszer élőben nézni, de ha minket néznek legalább olyan izgi.
Szerintem szupi. Elösször a neten néztem végig, utána pedig taliztunk és személyesen is. Engem nagyon izgatott.
Sw-ben a kanapé szélére ülve figyeltük párommal, amint egy pár játszadozik. Egy idő után ugy éreztük,hogy akkor is látjuk, ha közben elfoglaljuk magunkat mi is,igy a kanapé elé térdeltem... . Aztán később az tünt fel, h minket is többen figyelnek már mindenféle kézimunkázás közben. Ezek szerint nem csak nekünk volt izgató egy ilyen látvány..
Ezt nem osztom
Nézni is nagyon szuper.. amikor nem kapsz semmit
Én teljesen átázok tőle.Mármint ha én vagyok a néző
Nézni is nagyon szuper.. amikor nem kapsz semmit
Én teljesen átázok tőle.Mármint ha én vagyok a néző
ma tahinál egy csaj két fickóval dugott.
izgalmas volt végignézni.
izgalmas volt végignézni.
Szerintem érdekes, és izgató lehet.
Hölgy és úr elvonatkoztatásában is hasonlóak az adottságaink.Tekintsük végig 1mást
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 22. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 22. szerda 09:42
Ez keresgélés terén hasonlít kicsit a férjem jelenlétében dugnak topikhoz. Mi elég sokat szexelünk nyilvános helyeken, ahol megláthatnak, vagy épp meg is láttak már. Írtam is róla. Ebben mindig az a necces, hogy ha olyan lát meg, akit nem szerettünk volna: pl. nagymama az unokájával. Már én is javasoltam, hogy keressünk mi valakit, aki tudja, hogy mit fog látni és azért jön oda ezáltal kizárhatók a kiskorú véletlen nézők.
Szóval nem egyszerű.
Szóval nem egyszerű.
Szóval nem egyszerű.
Szóval nem egyszerű.
Köszi válaszod
Nem vehettük be, direkt így volt megbeszélve, és az se a mi hanem a srác kérésére
Nem tudjuk múlt e a szemérmesség, azóta ebben a felállásban nem voltunk, csak olyan volt aki be is szállt vagy pár (Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2009. 07. 22. szerda 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vehettük be, direkt így volt megbeszélve, és az se a mi hanem a srác kérésére
Nem tudjuk múlt e a szemérmesség, azóta ebben a felállásban nem voltunk, csak olyan volt aki be is szállt vagy pár (Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2009. 07. 22. szerda 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 22. szerda 00:17
Hát igen, talán be kellett volna venni.
Azóta múlt a szemérmességetek?
Azóta múlt a szemérmességetek?
Hát igen, talán be kellett volna venni.
Azóta múlt a szemérmességetek? (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 21. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Azóta múlt a szemérmességetek? (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 21. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 21. kedd 18:16
Minket egyszer, előre megbeszélve, végignézett egy huszonéves srác...
Nem szállt be és meg is volt beszélve hogy csak nézni fog.
Hihetetlen hogy mit lebénáztunk, óriási égés lett.
Kb 1 órás törekvés után h. senki nem ment el.. csak a srác .. nagy bocsik között abbahagytuk.
Pár órát még beszélgettünk a fiúval, jó volt a hangulat mindhármunk között, de lehet azért mert nem szállt be vagy valami.. vagy lámpaláz.. ez így alakult
Ő minden esetre nagyon élvezte.
Kb 1 órás törekvés után h. senki nem ment el.. csak a srác .. nagy bocsik között abbahagytuk.
Pár órát még beszélgettünk a fiúval, jó volt a hangulat mindhármunk között, de lehet azért mert nem szállt be vagy valami.. vagy lámpaláz.. ez így alakult
Minket egyszer, előre megbeszélve, végignézett egy huszonéves srác...
Kb. 6 éve voltam délegyházán a nudi éd nem nudi közti kis szigeten.
Aztán a nemnudi részre érkezett egy idősebb pár.
Nudiztak. Aztán belelendültek a sexbe.
A nő szopta a férfit, bár nem dolgozott rendben a farka, állandóan lekonyult. Aztán bekrémezte a fenekét és felnyúlt a fickó seggébe ! De a nő érezte, hogy messziről távcsövezem meg-meg állt a művelettel, és felém nézett.
A férfit nem zavarta. Aztán szerepcsere, a férfi maszturblta a nőt. Az élvezet a tető fokára hágott, összeszerította a combjait, aztán ütemesen a lüktetésre bemozdultak a végtagjai.
Később a nő befejezte a műveletet. A férfit az újjával jól megdugta, közben leszopta.
Elgondolkodtam azon haza felé.hogy az ember, ha megöregszik, hát akkor már ez így megy neki.
Sajnáltam a fickót.
Mostmár viszont, hogy részese voltam hasonló benyúlásban megmondom, hogy nem rossz ez az élvezet.
Aztán a nemnudi részre érkezett egy idősebb pár.
Nudiztak. Aztán belelendültek a sexbe.
A nő szopta a férfit, bár nem dolgozott rendben a farka, állandóan lekonyult. Aztán bekrémezte a fenekét és felnyúlt a fickó seggébe ! De a nő érezte, hogy messziről távcsövezem meg-meg állt a művelettel, és felém nézett.
A férfit nem zavarta. Aztán szerepcsere, a férfi maszturblta a nőt. Az élvezet a tető fokára hágott, összeszerította a combjait, aztán ütemesen a lüktetésre bemozdultak a végtagjai.
Később a nő befejezte a műveletet. A férfit az újjával jól megdugta, közben leszopta.
Elgondolkodtam azon haza felé.hogy az ember, ha megöregszik, hát akkor már ez így megy neki.
Sajnáltam a fickót.
Mostmár viszont, hogy részese voltam hasonló benyúlásban megmondom, hogy nem rossz ez az élvezet.
Egyszer láttam, egy lány két fiu felálást Velencén vizibiciklin. Beusztam a nádasig amikor meghallodtam hogy egy férfi hang megszolal: szopjad a haveromnak is. Amikor közelebb usztam láttam hogy pipázik egy kiscsaj felváltva.Majdnem megfagytam kiszáradt szikkadt börrel másztam ki a vizböl de kb 2 órát néztem öket.Megérte! Ugy megkurták a csajt hogy filmen sem láttam még ilyet.
Azt is tudom, hogy milyen végignézni más szerelmi aktusát, és azt is, hogy milyen amikor minket néznek.
Ez utóbbiról egy régi tört én net.
Még az átkosban esett meg.
A barátommal és két csajjal espressóztunk. Ez akkor divat volt jobb híján. Aztán este a belvárosban szétváltunk, Katival a pesti dunapartra keveredtünk. Vérbeli tüzes kis hölgy volt, bár nem a legszebb fajtából, de el lehetett ezt nézni.
Aztán eléggé beindúltunk, és jobb híján a rakparton kerestünk egy kis nyugodt helyet. Akkor a pesti rakparton nem járt a parlament előtt autó, vagy ha járt is nagyon kevés, de ilyen buzi nagy forgalom nem volt.
Az országház előtt a parton már megszünik a lépcső és csak a meredek támfal áll ott. A Duna vízállás alacsony volt, és ezen a részen megtaláltuk a helyünket. Katilevette a bugyiját és a mini szoknyácskája alatt izgett mozgott a kezem. Majd két köre felállva, bár időnként meg-meg billent becserkésztem a lompost. Nem kellett sokat huzavonázni, máris úszott a nedűtől. Aztán el kezdtünk törölközni, hogy ahogy Petőfi mondaná: lemossuk a gyalázatot:.
Ekkor vettem észre, hogy a támfal tetején mozgás van. Két katona figyelte a műveletet. Szegények. Gondoltam, jót zsebhokizhattak.:(
Aztán a lépcsőn felfelé menet a két katona a parlamentörség volt. Igazoltattak. Be voltak szarva, hogy ott ássuk alá a kádárrendszert, illetve fúrjuk meg. Pedig nem fúrtunk, csak kúrtunk.
Aztán elmúlt az idő. Katiról semmit nem tudok azóta. Csak egy szép emlék maradt meg bennem, meg talán ő se felejtett el, és ezt az setet se. Ha.....:(
Ez utóbbiról egy régi tört én net.
Még az átkosban esett meg.
A barátommal és két csajjal espressóztunk. Ez akkor divat volt jobb híján. Aztán este a belvárosban szétváltunk, Katival a pesti dunapartra keveredtünk. Vérbeli tüzes kis hölgy volt, bár nem a legszebb fajtából, de el lehetett ezt nézni.
Aztán eléggé beindúltunk, és jobb híján a rakparton kerestünk egy kis nyugodt helyet. Akkor a pesti rakparton nem járt a parlament előtt autó, vagy ha járt is nagyon kevés, de ilyen buzi nagy forgalom nem volt.
Az országház előtt a parton már megszünik a lépcső és csak a meredek támfal áll ott. A Duna vízállás alacsony volt, és ezen a részen megtaláltuk a helyünket. Katilevette a bugyiját és a mini szoknyácskája alatt izgett mozgott a kezem. Majd két köre felállva, bár időnként meg-meg billent becserkésztem a lompost. Nem kellett sokat huzavonázni, máris úszott a nedűtől. Aztán el kezdtünk törölközni, hogy ahogy Petőfi mondaná: lemossuk a gyalázatot:.
Ekkor vettem észre, hogy a támfal tetején mozgás van. Két katona figyelte a műveletet. Szegények. Gondoltam, jót zsebhokizhattak.:(
Aztán a lépcsőn felfelé menet a két katona a parlamentörség volt. Igazoltattak. Be voltak szarva, hogy ott ássuk alá a kádárrendszert, illetve fúrjuk meg. Pedig nem fúrtunk, csak kúrtunk.
Aztán elmúlt az idő. Katiról semmit nem tudok azóta. Csak egy szép emlék maradt meg bennem, meg talán ő se felejtett el, és ezt az setet se. Ha.....:(
Idegent honnan? Utcáról? Netről? Aztán röviden érdekelne, hogy mi történt egy ilyen konkrét esetben. Illetve nem is röviden érdekel, hanem hosszabban.
Így van, félreértettelek... Az ok, hogy nekem meg sem fordult soha a fejemben, hogy barátot, vagy ismerőst keressek meg ilyesmivel..... Kizárólag "idegen" jöhetett szóba...természetesen gondos válogatás után......
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 10. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 10. szerda 13:19
Valószínűleg nem voltam elég érthető. Ha nem valami sextárskeresőben keresel kifejezetten erre partnert, hanem a barátok közt nézel szét, akkor hogy kérdezed meg tőle, hogy akarja-e nézni? Odaállsz elé és megkérded? Nem jön az ki hülyén? Mi van, ha nem akarja és csak néz, mint borjú az újkapura. Még a barátság maga is megszenvedheti ezt a kérdést szerintem.