Nekünk a szomszédba tavaly egyetemisták laktak, és ők elég vadul dugtak néha. Elég izgalmas volt végighallgatni:::)
Persze,értem!Hát az tényleg kellemetlen!Ha meg az ember esetleg megpróbálna"akcióba"lépni,akkor meg ki tudja,hogy sülne el a dolog!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 10:40
Ez nem kérdés:) Természetes, hogy a nyögdécselés izgató, de abban az esetben szerintem kellemetlen is ha az ember nem állhat fel és nem mehet át a másik szobába, hogy ott a lányok neki nyögdécseljenek, hanem puszta szolidaritásból kell türni és hallgatni, álló farokkal a történéseket.
Ez nem kérdés:) Természetes, hogy a nyögdécselés izgató, de abban az esetben szerintem kellemetlen is ha az ember nem állhat fel és nem mehet át a másik szobába, hogy ott a lányok neki nyögdécseljenek, hanem puszta szolidaritásból kell türni és hallgatni, álló farokkal a történéseket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (160)
2006. 11. 14. kedd 10:38
Pedig csak maga a nyögdécselés is izgató,szerintem!Engem legalábbis földob!
Pedig csak maga a nyögdécselés is izgató,szerintem!Engem legalábbis földob!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 10:27
Végignézni, még nem volt alkalmam, megpillantani, már sok párt pillantottam meg, itt ott. De egyszer sikerült végighallgatnom egy sítábor alkalmával, ahogy a szobatársam és a barátnője egész éjjel szexeltek.
Hát akkor én inkább aludtam volna, minthogy a nyögdécselést hallgassam ott egyedül.
Hát akkor én inkább aludtam volna, minthogy a nyögdécselést hallgassam ott egyedül.
Végignézni, még nem volt alkalmam, megpillantani, már sok párt pillantottam meg, itt ott. De egyszer sikerült végighallgatnom egy sítábor alkalmával, ahogy a szobatársam és a barátnője egész éjjel szexeltek.
Szerintem csak ki akart szúrni valamelyik ismerősével... Telefonszámot ilyen nyíltan megadni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 13. hétfő 20:53
Nem rossz:D De ha kapást is akarsz, akkor adj meg magadról kort, adatokat stb:D Egy kép is sokat dobna a dolgon:D Vagy nézz be a wbcamsec topicba:D Ott van sok kiéhezett farok:D Mondjuk nagy százalékuk szűz...:D
gondolom csörög a telefon mindig
végignézni ugy sem birja normális ember csak elkezdeni nézni
hmm milyen végignézni más kefélését? JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Nem rossz:D De ha kapást is akarsz, akkor adj meg magadról kort, adatokat stb:D Egy kép is sokat dobna a dolgon:D Vagy nézz be a wbcamsec topicba:D Ott van sok kiéhezett farok:D Mondjuk nagy százalékuk szűz...:D
Pénzért mi?:D
Azt nézni, hogy mások hogy basznak, olyan,mintha azt nézném, hogy hogyan esznek csokit, hogyan vesz valami fasza cuccot, ami nekem is kéne, hogyan csengeti le az új audija árát...stb. Hülyeség. Nem nézni kell, csinálni.
Hujuj én a hétvégén láttam egy párt az "élményfürdőben"... Próbálták diszkréten, csak úgy becsúszott a fürdőruci mellett... De a sas szemem kiszúrta :)
nagyon jó, már a címtől is izgalomba jövök...
Egyszer a barátnőm meg a pasija közvetlen mellettem csinálták, néztem Őket, egy kicsit aztán nem tudom miért, de nem mertem tovább odanézni, csak oda, oda pislantottam, és aztán elszégyelltem magam és kimentem a szobából....
Már utólag bánom
Egyszer a barátnőm meg a pasija közvetlen mellettem csinálták, néztem Őket, egy kicsit aztán nem tudom miért, de nem mertem tovább odanézni, csak oda, oda pislantottam, és aztán elszégyelltem magam és kimentem a szobából....
Már utólag bánom
Biztos nagyon tuti lehet,bár még nem volt benne részem,de egyszer szívesen kipróbálnám,utána megmondom milyen Ha valaki akad akinél lehet nézelődni írjon
volt már benne részem,de végig én sem néztem,mert nem értem rá:)
Szia! Bp. Ha van kedved írd meg priviben a mail címed vagy írj nekem közvetlenül mail-t a wildhorse@vipmail.hu-ra, hogy a részleteket ne itt beszéljük meg....
(Ez egy válasz Africa-style üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
én egyszer már próbáltam végignézni...kb 5 percig bírtam is, aztán beszálltam :)
hát ilyet még énsem látam.Egyer kikellene probálni:)
Ilyenben nem volt még részem, sajnos:-) De azthiszem nagyon izgalmas lehet, mindkét felállás, hiszen ha nézed az is izgató, ha néznek meg egy kihívás a megfeleléshez, tehát nem közömbös semmiképpen. Sőt!:-)