Sziasztok!
Velem megesett már min 2-ö. Amikor engem "lestek+" akkor egy alkalmi barátnömmel akcióztunk amikor 2cimborám meglátogatott, ránknyitottak és ahelyett hogy mindjárt ki is fordultak volna leültek a fotelba és néztek. Eléggé meglepödtünk, de ugy éreztükm onnan nincs már vissza. Igy magunkra húztuk a takarót és folytatuk. Mint késöbb kiderült ök se hitték, hogy folytatjuk. Este egy pár sör után jót röhögtünk rajta.( De ha nem spontán jött volna nem tudom menne-e)
Velem megesett már min 2-ö. Amikor engem "lestek+" akkor egy alkalmi barátnömmel akcióztunk amikor 2cimborám meglátogatott, ránknyitottak és ahelyett hogy mindjárt ki is fordultak volna leültek a fotelba és néztek. Eléggé meglepödtünk, de ugy éreztükm onnan nincs már vissza. Igy magunkra húztuk a takarót és folytatuk. Mint késöbb kiderült ök se hitték, hogy folytatjuk. Este egy pár sör után jót röhögtünk rajta.( De ha nem spontán jött volna nem tudom menne-e)
És milyen jó vezetés közben...:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (59262)
VIP
2006. 11. 06. hétfő 16:07
hali nézzétek meg ha van időtök! az amatör pároknál, hogyan szopatom a csajomat ! hideg volt és csak autó volt, de azért jó volt!
santabarbara
santabarbara
Szia Wildhorse!Köszi az ajánlatot!Meggondolom.Merre laksz?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 22:34
akkor én szívesen teljesítem a kívánáságod és közben még fotózok is!
hali nézzétek meg ha van időtök! az amatör pároknál, hogyan szopatom a csajomat ! hideg volt és csak autó volt, de azért jó volt!
santabarbara
santabarbara
Én kiváncsi lennék, majd rábeszélem a nejemet! :)
akkor én szívesen teljesítem a kívánáságod és közben még fotózok is!
(Ez egy válasz Africa-style üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
nem birnám kiállni
Engem izgatna,ha néznének közben.Még nem volt ilyen.
Szerintem mindenkiben benne van a kiváncsiság,és titkon élvezi is,csak sokan nem merik bevallani.
en engem izgat a dolog. de eddig csak ugy lattam hogy en egyedul voltam ok meg kefeltek. webcamon keresztul.ugy sokkal jobb lenne ha en is meg ok is szexelnenk egyszerre
én ugy érzem gond nélkül tudnák végignézni feltéve ha nem ismerősök csinálják.Az enyémet nézhetik csak ne csaj,mert akkor feszengek.Idei osztálykiránduláson volt 2 éjjelünk,egy srác(aki köztudottan rémokos és mellesleg szexcentrikus)megdugott egy csajt.Első éjjel a fiuk szobájába,ahol a 10ből min 4 benn voltak.2 haver srác mesélte akik egyelőre szüzek,hogy mit ügyködnek,nekem meg a barátnőmnek mondták-ugy nézték mindketten mint a moziba,lazán kényelmes hanyatt testhelyzet aztán végignézték.Másik éjjel a mi szobánkba voltak,a szereplő csak történetesen alattam aludt.Már délután összesugdostunk,mert vettek tejszinhabot is-tudtuk mi lesz.Éjfél körül a srác elég gyakran járt be,míg 4en kivonultunk a szobábol,3an már aludtak.ugy 2 ora mulva már mentünk volna aludni csak ˝nem akartunk zavarni˝:))) végül néhány részeg srácot küldtünk be ,akik nem tudták mi van,feloltották a villanyt,de mikor meglátták őket gyorsan kiihátráltak:))végül a hangokra felébredtek az alvok is,kijöttek mesélni hogy a nyögdécselésektől nem tudnak visszaaludni.Végül olyan 3ora körül mentünk be,de ugye nekem a fölöttük lévő ágyba kellett volna mennem,inkább odafeküdtem a barátnőmhöz és együtt aludtunk:))
Sziasztok!
Én nem bírnám megállni,hogy ne szálljak be, vagy ne tegyek valamit magammal. Amúgy izgató dolognak tartom, csak ne a saját csajom kefélését lássam meg mással!
Én nem bírnám megállni,hogy ne szálljak be, vagy ne tegyek valamit magammal. Amúgy izgató dolognak tartom, csak ne a saját csajom kefélését lássam meg mással!
Tükörből nézve, nagyon élvezetes...
Mindenkeppen nagyon izgato lehet, nem tudom meddig birnam nezni. Sajnos meg nem volt ilyen oromben reszem.:(
nagyonjó
Nekem az újév első napján jutott ki a jóból:) Mindenki elment már csak a házigazda csajszi maradt, a pasija meg én. Ők az ágyon, én ültem az asztalnál. Mindhárman régi jó barátok voltunk. Megcsókolták egymást amire én viccesen benyögtem hogy ok ez öt pontos volt. A lány kacéran felnevetett, elkezdtek vadul csókolózni, majd a végén elővette a srác farkát és elkezdte előttem cumizni. Nah, rámmosolygott, és megkérdezte, nah? - Ez mennyi volt? Ott utána még ügyködtek az ágyon, de sajna nem lett beőle semmi extra mert 1: balfasz voltam, 2. a srác meg nem akarta..:D ez van!
Én meg téged lestelek volna meg mit művelsz magaddal miközben őket lesed meg!
Ha senkit nem zavar,szerintem mint egy jó film menne a tévében.Diszkrét vagyok,háromszögezhetűnk is,ha meginvitálnak.
Ne szervetd be
A nejem benne lenne ha nézik, de nincs benne az előre történő megszervezésben.