Ezért kell mindenképpen facebook azonosítás
Németországban az ilyen kereső oldalakra mint ez is, személyesen be kell regisztárlni (vagyis bemenni az irodájukba egyszer),hogy ne legyen kamu.Itt is az kellene!!! Amúgy még egy szaros focimeccsre is regisztráció kell,ez meg ,azért annál komolyabb dolog. (Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2020. 11. 06. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Németországban az ilyen kereső oldalakra mint ez is, személyesen be kell regisztárlni (vagyis bemenni az irodájukba egyszer),hogy ne legyen kamu.Itt is az kellene!!! Amúgy még egy szaros focimeccsre is regisztráció kell,ez meg ,azért annál komolyabb dolog. (Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2020. 11. 06. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 06. péntek 22:33
Sziasztok
Mai tapasztalatom osztom meg veletek: Uzenetben megkeresett egy tag, hogy szeretne egy ilyen tortenetben reszt venni. Megtortent az egyeztetes, adatadadas, helyszinrol, idopontrol stb. Reszletes leirast es kepet kert paromrol.
Leirast megkapta, kepet nem. Jelezte, hogy ok, ott lesz.
Termeszetesen nem volt ott, nem tartotta meg igeretet, szimplan csak kamuzott ill max a kepre gyurt, arra vadaszott.
Felhasznalo neve AudiA8. Keruljetek!!!Sajnalom, hogy jobb tortenetre nem futotta, nem rajtunk mult...
Mai tapasztalatom osztom meg veletek: Uzenetben megkeresett egy tag, hogy szeretne egy ilyen tortenetben reszt venni. Megtortent az egyeztetes, adatadadas, helyszinrol, idopontrol stb. Reszletes leirast es kepet kert paromrol.
Termeszetesen nem volt ott, nem tartotta meg igeretet, szimplan csak kamuzott ill max a kepre gyurt, arra vadaszott.
Felhasznalo neve AudiA8. Keruljetek!!!Sajnalom, hogy jobb tortenetre nem futotta, nem rajtunk mult...
Ugyaez. Nekunk is írt. Kamu.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 07. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2020. 11. 07. szombat 06:20
Szia. Ő engem is megkeresett. Képvadász.
Szia. Ő engem is megkeresett. Képvadász.
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2020. 11. 06. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 06. péntek 22:33
Sziasztok
Sziasztok
Én szívesen segítenék is egy normális 30 plusszos férfinak. Simán siker
Nagyon igalmas lenne!
Engem is izgatna ha valaki végre elcsavarná a fejét! Bár az igazat megvallva szívesen kényeztetném egy házibaráttal is közösen a párom! De eddig esélytelen minden próbálkozásom:-(!
Sziasztok! Ha Kecskeméten van hasonló pár kérlek jelez!
Sziasztok szivesen udvarolok felesegnek, akar be is szamolok a ferjnek es instrukciokat is adhat mit csinaljak (pl mit irjak neki, hova szervezzem a talalkozot, stb), keres levelben ha felkeltettem erdeklodesed
Sziasztok! Szívesen udvarlok a feleségnek és be is számolok a férjnek amennyiben ez a kérés.
Fejér megye.
Fejér megye.
Én is sokat fantáziálok róla.
Naná, hogy izgatna.
Sziasztok! Igen engem is nagyon izgatna ha valaki ráhajtana a feleségemre.
Én szívesen venném. Azt is ha az illető végig csinálja. Persze ha nem derül ki hogy tudok róla
Szegeden és közelében, nyitot gondolkozású párnál én is udvarolnék, a párja elött, vagy együtt kényeztetnénk. Privátba írj!
az engem is felettébb izgatna ha valaki nyomulna a páromra , sajnos a párom nem veszi a lapot pedig izgatna ha valaki megdugná de dabason nem írt még soha pasi csak messziről sajna
Nagyon szép popó
Szívesen nyomulnék valahogy. (Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 10. 22. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen nyomulnék valahogy. (Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 10. 22. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 22. csütörtök 07:06
Sziasztok én is kíváncsi lennék ha valaki rányomulna a páromra Szabolcs megyei pasira gondolok kisvárdához kőzel!
Ez szuper történet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 26. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4217142)
2020. 10. 26. hétfő 20:33
Volt egy kis vezekelni valóm a feleségem előtt.Elkapott a legjobb barátnőjével.Egy hét ajtócsapkodás után,azt mertem
mondani:Add vissza!,csak ne haragudj!
Kitaláltam hogy elmegyünk egy olyan szórakozó helyre ahol nem ismernek,és szólóba hagyom szórakozni.
Bele ment.de arra kért legyek ott ha ki kell menteni .Nyiregyházán a szálloda alatt volt a klub,ahol megszálltunk.
A párom olyan dögösen felöltözött,csak kapkodtam a fejem,több pasival is táncolt,mire megállapodott egy fickónál.
Én innen egyre kellemetlenebbül éreztem magam,a feleségem annál felszabadultabban flörtölt,amit betudtam
a piának.Eleinte büszke voltam milyen jó nő,az én 30-as párom de később ez átcsapott féltékenységbe.
Pálinkával nyugtattam magam,akadt bőven ivócimbora,és elég sok idő telt el mire keresni kezdtem a nőm.
Kulcsunk nem volt a recepción,rosszat sejtve támolyogtam fel a szobánkhoz,és a hangok amiket az ajtóba halottam...nekem maradtak a cimborák,a klubban,akiknek ki is öntöttem a szivem,és olyan jól kibeszéltük a
dolgot,hogy hajnalban,úgy léptem a szobába hogy ez egy új kezdet.
mondani:Add vissza!,csak ne haragudj!
Kitaláltam hogy elmegyünk egy olyan szórakozó helyre ahol nem ismernek,és szólóba hagyom szórakozni.
Bele ment.de arra kért legyek ott ha ki kell menteni .Nyiregyházán a szálloda alatt volt a klub,ahol megszálltunk.
A párom olyan dögösen felöltözött,csak kapkodtam a fejem,több pasival is táncolt,mire megállapodott egy fickónál.
Én innen egyre kellemetlenebbül éreztem magam,a feleségem annál felszabadultabban flörtölt,amit betudtam
a piának.Eleinte büszke voltam milyen jó nő,az én 30-as párom de később ez átcsapott féltékenységbe.
Pálinkával nyugtattam magam,akadt bőven ivócimbora,és elég sok idő telt el mire keresni kezdtem a nőm.
Kulcsunk nem volt a recepción,rosszat sejtve támolyogtam fel a szobánkhoz,és a hangok amiket az ajtóba halottam...nekem maradtak a cimborák,a klubban,akiknek ki is öntöttem a szivem,és olyan jól kibeszéltük a
dolgot,hogy hajnalban,úgy léptem a szobába hogy ez egy új kezdet.
Szia,
Azt latom, hogy ezekre a felajanlasokra nem nagyon van kapas...
Megkerdezhetem, hogy mire gondoltal egy ilyennel es mennyi erdeklodo erkezett??
Lett belole egyaltalan valami?
Elore is koszi (Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2020. 10. 30. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt latom, hogy ezekre a felajanlasokra nem nagyon van kapas...
Megkerdezhetem, hogy mire gondoltal egy ilyennel es mennyi erdeklodo erkezett??
Lett belole egyaltalan valami?
Elore is koszi (Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2020. 10. 30. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 30. péntek 12:23
Sziasztok
Ha valakit erdekelne egy ilyen dolog akkor az irjon kerem uzenetet
Kizarolag kulturalt, ertelmes emberek irjanak!
Primtivek kimeljenek!
Udv
Primtivek kimeljenek!
Udv
Sziasztok
Primtivek kimeljenek!
Udv
Primtivek kimeljenek!
Udv