Izgatna ha a közelbe lenne ilyen "férfi" de csak szajkarate
Izgató dolog látni, ahogy néha óvatosan próbálkoznak az amúgy vonzó feleségemnél egy szauna clubban. Mivel oda úgy veszem észre többnyire kulturált társaság jár, szerencsére ezek az ún. "nyomulások" teljesen diszkrétek. Szívesen hagyom egyedül, de nem szokott panaszkodni, hogy valaki ormótlanul közeledne hozzá. Kellően művelt, hogy okosan kezeljen egy nem kívánt szituációt. Elég sűrűn járunk szauna clubokba, de még nem fordult elő, hogy valaki vállalhatatlan lett volna. Ezáltal úgy veszem észre Ő is egyre nyíltabb, felszabadultabb egy textilmentes környezetben.
én már többször próbáltam, hogy valaki ossza meg tapasztalatait, élményeit de eddig nem nagyon jártam sikerrel....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2020. 10. 22. csütörtök 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 22. csütörtök 06:21
Többen kérdezték az elmenyeiteket.
Válaszra se méltattátok.
Pedig szívesen olvasnánk.
Folyamatosan ide írjátok a társkeresőbe való ajánlataitokat.
Naponta, szóról szóra ugyanazt.
Miért offoljátok szét a topicot?
Válaszra se méltattátok.
Sziasztok én is kíváncsi lennék ha valaki rányomulna a páromra Szabolcs megyei pasira gondolok kisvárdához kőzel!
Többen kérdezték az elmenyeiteket.
Válaszra se méltattátok.
Válaszra se méltattátok.
Bennünket is izgat, ha páromra rányomulnak...
Engem is izgatna,főleg ha szex is lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4125302)
2020. 10. 14. szerda 20:18
én bírnám, Bár szórakozóhelyen ha velem látják akkor nem mernek rányomulni, úgyhogy inkább innen szervezek be neki majd valakit aki rányomul és 3. lesz.
Osszejott valami? Volt esemeny, azaz probalkozo?
Sztem mindenkit erdekelne a rortenet....
Sztem mindenkit erdekelne a rortenet....
Sziasztok.. Izgatna benne lennék feleség nyomulásra és akár sex is ha összejön..
én bírnám, Bár szórakozóhelyen ha velem látják akkor nem mernek rányomulni, úgyhogy inkább innen szervezek be neki majd valakit aki rányomul és 3. lesz.
miben volnál benn? mi az ami érdekel és mennyire vagy rugalmas?
Szombaton Debrecenben, lesz rá lehetőség , aki arra érdemes, annak megmondjuk este hol leszünk
nekünk is volt 3 aki rendesen körözött körülöttünk, mondjuk privátban előre lebeszéltük mikor és hol leszünk! Élvezetes volta találkozó , rendesen kibeszéltük ki az a 3 pasi aki tudja,hogy bugyi nélkül van, é nekik rendesen mutogatta+! Ők is élvezték , de mi is. Semmi más nem történt!
Ketten is találkoztak vele innen. De te tudod. Pont nem érdekel mit gondolsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4260552)
2020. 09. 28. hétfő 14:05
El ne hidd.... Hazudik mint a vizfolyas.. Hol westend hol duna plaza hol polus center... Szerintem arra hokizik hogy hulyiti a nepet.
El ne hidd.... Hazudik mint a vizfolyas.. Hol westend hol duna plaza hol polus center... Szerintem arra hokizik hogy hulyiti a nepet.
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 28. hétfő 11:08
Köszönjük a kis leírást. Ilyenkor a kávézáson csak ketten voltak?
Vagy te is ott voltál, esetleg távolról követted az eseményeket?
Amúgy párod be volt avatva a dologba, tudott arról, hogy valaki menni fog?
Srác bepróbálkozott nála?
Ketten voltak. Én üzenetben kaptam az infókat. Szex nem volt.
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 28. hétfő 11:08
fura.... ismerlek is téged, beszélni is szoktunk és ez pont úgy hangzik, mint amit én találtam ki, de eddig még NEM IS VOLT TALÁLKOZÓ....... lehet mással pont ebbe futottál bele és ez nem egy kamu sztori ))
Srác bepróbálkozott nála? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Srác bepróbálkozott nála? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3969012)
2020. 09. 28. hétfő 05:42
Nekünk is volt. Westendben leszoltitotta innen egy srác. Kávézni meghivta aztán ruhát is próbált vele. A probafulkebe meg a melltartót is engedte párom hogy kikapcsolja....
Nekünk is volt. Westendben leszoltitotta innen egy srác. Kávézni meghivta aztán ruhát is próbált vele. A probafulkebe meg a melltartót is engedte párom hogy kikapcsolja....
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2020. 09. 27. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Jo olvasni hogy vannak sikertortenetek is!
Koszi a megosztast
Koszi a megosztast