Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók!

Ha izgat a látvány, hogy szórakozóhelyen, vagy egyéb helyeken látványosan rányomulnak a párodra, ezzel kapcsolatos történeteket írjatok meg

Az eddigi hozzászólások

2020. 08. 18. kedd 12:13  #153
fazonpar fazonpar
Szia, teljes őszinteség van, mindent megbeszélunk.koszonjuk a jókívánságokat.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:07
A sztori tanulságos. Én pl sose lennék képes így viselkedni a férjemmel, és a barátnőmmel sem. Én mindig megfordítom az eseményt, és igenis rosszul esne, ha a hátam mögött partyznának úgy, hogy alapból is megtehetik. De nem vagyunk egyformák, ez nem kritika, csak vélemény. Mint minden játéknak, ennek is vannak szabályai, amit ti határoztok meg. És sok olyan helyzet van, hogy menet közben alakítjuk a szabályokat. Ha a kommunikáció működik, és őszinteség van, akkor nem lesz gond.
Jó nyaralást!
2020. 08. 18. kedd 12:07  #152
LeonKatja LeonKatja
A sztori tanulságos. Én pl sose lennék képes így viselkedni a férjemmel, és a barátnőmmel sem. Én mindig megfordítom az eseményt, és igenis rosszul esne, ha a hátam mögött partyznának úgy, hogy alapból is megtehetik. De nem vagyunk egyformák, ez nem kritika, csak vélemény. Mint minden játéknak, ennek is vannak szabályai, amit ti határoztok meg. És sok olyan helyzet van, hogy menet közben alakítjuk a szabályokat. Ha a kommunikáció működik, és őszinteség van, akkor nem lesz gond.
Jó nyaralást!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 18. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 11:44
Szia, mesemondasnak nem sok értelmét látom.abban igazad van, hogy kicsit belelovalltam magam/magunkat. Azt beszéltük, hogy kicsit behuzzuk a kezifeket. Nem történt semmi olyan amit nem akartunk, de megbeszéltük, hogy ne is jussunk el odáig. Eddig a pillanatig mindent nagyon élveztünk, ez maradjon is így. Biztos lesz majd egyszer folytatás, de egy darabig most csak ketten leszünk. Jövő héten el is megyünk nyaralni kettesben egy hetet.
2020. 08. 18. kedd 11:44  #151
zsoleszovics zsoleszovics
Én szívesen csatlakoznék szép párokhoz férfiként. Sok minden érdekel. Írjatok rám, ha...
2020. 08. 18. kedd 11:44  #150
fazonpar fazonpar
Szia, mesemondasnak nem sok értelmét látom.abban igazad van, hogy kicsit belelovalltam magam/magunkat. Azt beszéltük, hogy kicsit behuzzuk a kezifeket. Nem történt semmi olyan amit nem akartunk, de megbeszéltük, hogy ne is jussunk el odáig. Eddig a pillanatig mindent nagyon élveztünk, ez maradjon is így. Biztos lesz majd egyszer folytatás, de egy darabig most csak ketten leszünk. Jövő héten el is megyünk nyaralni kettesben egy hetet.
(Ez egy válasz Rainbird üzenetére (2020. 08. 18. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 11:25
Ő egy mesemondó. Amivel nincs is semmi gond, csak erre van alkalmasabb topik is. Ahogy belelovallja magát, úgy színesedik a történet. Lesz még cifrább is. Természetesen a véleményemet nem bántásnak szántam. Béke!
2020. 08. 18. kedd 11:41  #149
fazonpar fazonpar
Szia, idáig jól érzem magam benne, meglatjuk mit hoz még a jövő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4188242)
2020. 08. 18. kedd 08:51
A történetet megírtad, kiírtad magadból. Nem Te vagy a főszereplő, de ha jól érzed magad benne nem baj. Ha jól érzed magad benne.
2020. 08. 18. kedd 11:28  #148
Futópartner Futópartner
eljen ott a pont
2020. 08. 18. kedd 11:25  #147
Rainbird Rainbird
Ő egy mesemondó. Amivel nincs is semmi gond, csak erre van alkalmasabb topik is. Ahogy belelovallja magát, úgy színesedik a történet. Lesz még cifrább is. Természetesen a véleményemet nem bántásnak szántam. Béke!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 08:51
A történetet megírtad, kiírtad magadból. Nem Te vagy a főszereplő, de ha jól érzed magad benne nem baj. Ha jól érzed magad benne.
2020. 08. 18. kedd 08:51  #146
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 18. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 08:24
Puncija, mert nagyon durva volt Ádám, de jól esett nagyon. Megbeszéltük, hogy lehet szó folytatásról, de azért jobban örülnék ha végig itt lehetnék, és azért az se baj, ha Ádám párja, Niki is eljon az örömömre. Lehet hogy kicsit féltékeny voltam, mert én úgy gondoltam, hogy vissza kell vagnom. Elkezdtem omlengeni, hogy Nikinek milyen gyönyörű a puncija, milyen szűk, hogy pont a farkamhoz való... Aztán kicsit fel is idegesített vele a párom, mert kicsit idegesen odabokte, hogy arról nem tehet hogy kicsi a farkam... Én folytattam kicsit azért a bosszantast, hogy Nikin mennyire látszik hogy sportot, mert tökéletes a popsija, és milyen jó, hogy engedi hogy megdugjam... Aztán a párom mondta, hogy hagyjuk most a témát, mert nagyon elfáradt. Igyhat kiszalltunk a kadbol és lefekudtunk aludni.
2020. 08. 18. kedd 08:24  #145
fazonpar fazonpar
Puncija, mert nagyon durva volt Ádám, de jól esett nagyon. Megbeszéltük, hogy lehet szó folytatásról, de azért jobban örülnék ha végig itt lehetnék, és azért az se baj, ha Ádám párja, Niki is eljon az örömömre. Lehet hogy kicsit féltékeny voltam, mert én úgy gondoltam, hogy vissza kell vagnom. Elkezdtem omlengeni, hogy Nikinek milyen gyönyörű a puncija, milyen szűk, hogy pont a farkamhoz való... Aztán kicsit fel is idegesített vele a párom, mert kicsit idegesen odabokte, hogy arról nem tehet hogy kicsi a farkam... Én folytattam kicsit azért a bosszantast, hogy Nikin mennyire látszik hogy sportot, mert tökéletes a popsija, és milyen jó, hogy engedi hogy megdugjam... Aztán a párom mondta, hogy hagyjuk most a témát, mert nagyon elfáradt. Igyhat kiszalltunk a kadbol és lefekudtunk aludni.
2020. 08. 18. kedd 08:19  #144
fazonpar fazonpar
Egy kurva. Ádám teljesen megilyedt, nem számított rám. Magyarázkodni kezdett. Csendre intettem, mondtam neki, hogy fejezze be nyugodtan, de ha nem gond én maradok, és végig érzem. A párom szinte ráorditott, hogy:"tedd már vissza a faszomat a pinamba, majdnem jó volt megint" Ádám úgy is tett, és ha lehet még keményebben baszta a páromat mint az előbb. Ilyen arc kifejezéseket még nem láttam a paromtol, kB fent akadtak a szemei, és olyan orjongve nyeritett (mert ez már nem nyoges volt), hogy majd kiszakadt a dobhartyam. Elovettem a farkam, és verni kezdtem. Nagyon izgató volt nézni, ahogy a párom vonalglik. És amikor a párom ordítani kezdett, mert megindult az orgazmusa, én sem bírtam tovább... Elelveztem. Ilyen orgazmust még sosem láttam tőle. Ordított, vonaglott, remegett és mindezt majdnem egy percen keresztül. Amikor vége lett, Ádám nem hagyta abba, nem is lassított. Baszta tovább. Nem is kellett sokat várni, kB egy fél perc múlva ismét kezdődött az orditas, vonaglas...de a végén már a párom kimaszott Ádám farkabol, és szó szerint osszeesett az ágyon. Kérdeztük, hogy baj van e, azt mondta, hogy nincs, csak elfáradt. Ádám megkerte, hogy szopja már le, mert már ő is elszeretne menni. A párom elé térdelt, és vadul szopni kezdte. Érdekes, mert ezt már nem bírta olyan jól Ádám, nemsokára mély nyogesek között beleelvezett a párom szájába. Nekem közben újra felallt, nagyon be voltam indulva. Szóltam a páromnak, hogy engem is szopjon le, de azt mondta, hogy nagyon kimerült és nincs már ereje. Mondtam neki, hogy akkor megdugom. Azt mondta, hogy arról szó sem lehet, mert nagyon fáj a pinaja. Mondom fasza... Mit csináljak... Elfekudt terpeszben, és mondta hogy verjem rá a pinajara. Csupaszra volt borotvalva (Ádám kedvéért), amit én annyira nem szeretek, nekem a fazonos tetszik, de így is gyönyörű látvány volt, ahogy csillogott a puncinedvtol, ahogy szét nyílt, mint egy rózsa...es igen, ahogy ki volt tágulva. Nem is láttam még így a puncijat. Nem zarodott össze, hanem a hüvelye teljesen szét volt nyilván. Látszott rajta, hogy most valami igazán nagy járt benne... Noszogatott, hogy élvezzék már el, mert zuhanyozna már és aludna. Nem is kellett sok, ravertem a puncijara. Mondtam neki, hogy ki szeretném nyalni, de mondta hogy most tényleg fáradt. Indult is zuhanyozni,elotte adott még egy csókot Ádámnak, majd elkoszont tőle. Ádám még meztelen volt, félkemény farokkal. Kellemetlenül érezte magát, nem is tudott mit mondani. Mondtam neki, hogy ne stresszeljen, ez így volt megbeszelve, és hogy jöjjön maskoris. Közben feloltoztunk, kérdeztem, hogy zuhanyzik e, mondta hogy nem, majd otthon. Elkoszontunk. Miután elment, bementem a párom után a fürdőbe. Feküdt a kádban, és a zuhannyal masszírozza a testet. Ledobta gyorsan ismét a ruhám, és bemasztam mellé. Kérdeztem milyen volt... Hát azt mondta, hogy ennyire még sosem volt megbaszva... Azt mondta egy állat ez az Ádám. 9 orgazmusa volt, Ádám meg csak egyszer ment el, akkor amikor láttam... Azt mondta, hogy nagyon fáj a
2020. 08. 18. kedd 07:57  #143
fazonpar fazonpar
Hát vegulis megirtam neki, hogy véletlen meglattam a beszélgetést, és el is olvastam. Azt is még írtam neki, hogy nem zavar, sőt felizgat. De szolhatott volna. Azt válaszolta, hogy nem találkozott volna vele kettesben úgy, hogy nem tudok róla. Hogy engem szeret, ez csak testiseg. Vonzódik hozzá, és őrjítő vele a szex. Én mondtam neki, hogy ha tudok róla, akkor nincs akadálya részemről. Nem értem, egyszerűen tényleg nagyon fel izgat a gondolat. Aztán este mikor hazaertem, atbeszeltuk a dolgot. Azt mondta, hogy egyszerűen nem tud parancsolni magának, kívánja Ádámot, és imponal neki ahogy udvarol. Megbeszéltünk, hogy szabad kezet adok, írja meg neki, hogy talalkozhatnak,de úgy, mintha én nem tudnék róla. Írt is neki a párom, hogy belemegy a dologba. Ádám szinte rögtön válaszolt, hogy ok, akár most is jó, mert a párja, Niki nincs otthon (baratnokkel van). Megirtuk neki, hogy inkább nálunk,, azt mondtuk én sem vagyok otthon. Azt mondta lezuhanyzik, és jön. Azon tanakodtunk, hogy mi legyen, mert én végig szerettem volna nézni, de a párom szerint ez így nem lett volna ok. Úgyhogy még áram még a párom rendbeszedi magát (zuhany, hajmosas, punci borotvalas, smink stb) majd elkoszontem tőle, és el indultam. Úgy egyeztünk meg, hogy ha végeztek, hív, és hazamegyek. Nem messze a kapunktol egy padon foglaltam helyet, némi sör társaságában. Mikor láttam, hogy megjon Ádám, elkezdett dobogni a szívem. Néhány perc múlva a párom lehuzta a redőnyt, és onnantól már csak a fantáziám és én maradtunk kettesben. Teltek a percek, nekem meg azon kívül, hogy majd kiugrott a szívem, úgy állt a farkam, hogy azt hittem beleélvezek a gatyába. Elképzeltem, ahogy már ajtóban egymásnak esnek, a párom leterdel, és a szájába veszi Ádám vaskos férfiasságát. Így teltek a soha véget nem érő percek. Közben ahogy fantazialgattam, kicsit massziroztam a farkam gatyan keresztül. Eltelt már kB egy óra, de még semmi üzenetet nem kaptam. Közben egyre csak az járt a fejemben, hogy éppen mit csinalhatnak. Vártam. Eltelt még fél óra, de semmi... Írtam a Páromnak, hogy hogy állnak. Nem jött válasz. Vártam még fél órát, de semmi... Elfogott a türelmem, mondom felmegyek. Megnezem miujsag. Szinte rohantam felfelé a lépcsőn. Gondoltam nem nyitok rájuk, bekopogtam. Vártam. Semmi válasz. Ok. Elovettem a kulcsom, elforgattam volna a zarban, de nyitva volt. Benyitottam. Amint beleptem, olyan melyről jövő nyogeseknek lettem fultanuja, hogy azonnal be kellett csuknom az ajtót magam mögött. Ahogy kozeledtem a hálószoba felé (ahonnan a hangok jöttek) majd felrobbant a farkam. Kinyitottam az ajtót. A párom négykézláb az ágy szélén, Ádám mellette állt, két kézzel markolat a párom popsijat, közben keményen baszta a puncijat. Égett a villany. Ahogy beleptem, Ádám látott még előbb, kB kiugrott a parombol, és majdhogynem elesett a lendulettol. A párom ramnezett, hogy én mi a faszt csinálok itthon,húzzak el a picsaba... A sminkje teljesen szét volt folyva, a haja össze vissza állt... Komolyan mondom, olyan volt mint
2020. 08. 17. hétfő 22:58  #142
jony1983 jony1983
Ha pár csere volt akkor zsírozd le a párjával, hogy ti is ismèteljetek csak külön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2020. 08. 16. vasárnap 13:47
Kettesben ugy hogy te nem vagy ott semmiképp nem egészséges hogy talizgassanak!Szóval ez már igy már eléggé veszélyes vízeken evezés.menj le vele swinger kluba és akkor ott taliznak mert "véletlenül" ugyis ott lesz a srác és ott a jelenléátedbe szexelnek majd
2020. 08. 17. hétfő 21:19  #141
Törölt felhasználó (4399252)
Nem biztos, hogy annyira jót tesz a kapcsolatotoknak.
Meg van az esélye hogy elpártol tőled.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 07:31
Na látod, ez mondjuk jó ötlet. Erre nem is gondoltam. Alapvetően használatuk egymás telefonját, csak érted, ez kellemetlen lenne hogy benyognem hogy elolvastam a beszélgetést... De ez így jó lesz. Majd ma munkában megirom neki, hogy pár napja amikor épp a kezemben volt a telefonja, akkor jött egy üzenet, és reflexből megnyitottam stb... Nem szamonkeroen írok majd neki, hanem, elmeselem mennyire izgat a dolog...
2020. 08. 17. hétfő 19:47  #140
Nagyfarok14 Nagyfarok14
Engem is izgatna
2020. 08. 17. hétfő 07:31  #139
fazonpar fazonpar
Na látod, ez mondjuk jó ötlet. Erre nem is gondoltam. Alapvetően használatuk egymás telefonját, csak érted, ez kellemetlen lenne hogy benyognem hogy elolvastam a beszélgetést... De ez így jó lesz. Majd ma munkában megirom neki, hogy pár napja amikor épp a kezemben volt a telefonja, akkor jött egy üzenet, és reflexből megnyitottam stb... Nem szamonkeroen írok majd neki, hanem, elmeselem mennyire izgat a dolog...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2020. 08. 16. vasárnap 23:30
ne halogass!
mivel átlendülhet az egész és tilosban járás falakat emelhet amit az elején könnyebben át lépsz, később akár... károkat okoz.
2020. 08. 17. hétfő 06:54  #138
Krumplisteszta Krumplisteszta
Az ujdonsàg èrdekessège. Majd elmulik.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 20:28
Hát kíváncsi leszek... De egyelőre nem kérdezek rá
2020. 08. 17. hétfő 01:05  #137
Palesz Palesz
Félő nehogy átessen a ló túloldalára. Persze ha téged nem zavar akkor mindegy de én tartanék tőle. Egy 4-es hanci nálunk is adott lenne de a következményektől tartok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3893782)
2020. 08. 16. vasárnap 08:08
Izgatna engem is ha más dugná,szopatná és megleshetném.
Ki hogyan,milyen helyzetet teremtve élte ezt át?
2020. 08. 16. vasárnap 23:30  #136
ne halogass!
mivel átlendülhet az egész és tilosban járás falakat emelhet amit az elején könnyebben át lépsz, később akár... károkat okoz.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 20:28
2020. 08. 16. vasárnap 23:28  #135
eleve rég rossz, ha nem lehet bele nézni egymás telefonjába.
kell a magán szféra igaz. de egy kapcsoltnak ezt is el kell tudni a viselni.
szembesítheted.. bár javaslom az írót formát amikor s nem vagy jelen, akkor van ideje végig olvasni és nem csak fel csattanás lesz belőle, hogy képzeled, hanem végig olvassa és tisztába lesz vele hogy nem baj és téged izgat sőt az is izgat hogy olvashatod ezt, sőt szeretnéd ha el is mesélné.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 13:38
Tegnap volt egy érdekesség ismét... Megneztem a párom telefonját ameg zuhanyzott. Amióta megtortent a parcsere, kB minden nap írogat a srácnak, meg a srác is neki. KB csak a szexről beszélgetnek, meg hogy milyen jó volt együtt....a srác küldött vagy 50 képet a farkarol a páromnak, sőt egy videót is amin kiveri. Többször kért képet a paromrol, de ő csak egyet küldött neki a puncijarol. A beszélgetésből kiderult, hogy a srác szeretne vele kettesben is szexelni, erre a párom még nem mondott igent. Nem értem mikor irogathatnak ennyit egymásnak, mert nekem nem tűnt fel. Nem tudom mit csináljak, mert abszolút nem zavar a dolog, sőt fel is izgat, csak ha szólnék, akkor vita lenne, hogy miért nézek bele a telefonjaba. Szerintetek mit tegyek?
2020. 08. 16. vasárnap 20:28  #134
fazonpar fazonpar
/ 23