Szerintem még egy párcserés szex kell , aztán nézd neg mi lesz.
Szerintem nem lesz gond. (Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem lesz gond. (Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 13:38
Tegnap volt egy érdekesség ismét... Megneztem a párom telefonját ameg zuhanyzott. Amióta megtortent a parcsere, kB minden nap írogat a srácnak, meg a srác is neki. KB csak a szexről beszélgetnek, meg hogy milyen jó volt együtt....a srác küldött vagy 50 képet a farkarol a páromnak, sőt egy videót is amin kiveri. Többször kért képet a paromrol, de ő csak egyet küldött neki a puncijarol. A beszélgetésből kiderult, hogy a srác szeretne vele kettesben is szexelni, erre a párom még nem mondott igent. Nem értem mikor irogathatnak ennyit egymásnak, mert nekem nem tűnt fel. Nem tudom mit csináljak, mert abszolút nem zavar a dolog, sőt fel is izgat, csak ha szólnék, akkor vita lenne, hogy miért nézek bele a telefonjaba. Szerintetek mit tegyek?
Kettesben ugy hogy te nem vagy ott semmiképp nem egészséges hogy talizgassanak!Szóval ez már igy már eléggé veszélyes vízeken evezés.menj le vele swinger kluba és akkor ott taliznak mert "véletlenül" ugyis ott lesz a srác és ott a jelenléátedbe szexelnek majd
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 13:38
Tegnap volt egy érdekesség ismét... Megneztem a párom telefonját ameg zuhanyzott. Amióta megtortent a parcsere, kB minden nap írogat a srácnak, meg a srác is neki. KB csak a szexről beszélgetnek, meg hogy milyen jó volt együtt....a srác küldött vagy 50 képet a farkarol a páromnak, sőt egy videót is amin kiveri. Többször kért képet a paromrol, de ő csak egyet küldött neki a puncijarol. A beszélgetésből kiderult, hogy a srác szeretne vele kettesben is szexelni, erre a párom még nem mondott igent. Nem értem mikor irogathatnak ennyit egymásnak, mert nekem nem tűnt fel. Nem tudom mit csináljak, mert abszolút nem zavar a dolog, sőt fel is izgat, csak ha szólnék, akkor vita lenne, hogy miért nézek bele a telefonjaba. Szerintetek mit tegyek?
Izgatna engem is ha más dugná,szopatná és megleshetném.
Ki hogyan,milyen helyzetet teremtve élte ezt át?
Ki hogyan,milyen helyzetet teremtve élte ezt át?
Ki és honnan ír ?
Engem nagyon izgat. Már többször próbálkoztam azzal , hogy valaki elcsábitsa, ezidáig eredménytelenül. Bevehetetlen!
Pedig olyan csini nő !
Egyem meg a seggét !
Egyem meg a seggét !
Szívesen dícsérgetném a szép tangás seggét !
Merre lehet meg nézni ?
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2020. 08. 11. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre lehet meg nézni ?
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2020. 08. 11. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 11. kedd 10:58
Imádom ha fiatal kis bikák megbámulják a szexy testü nejemet.Persze neki is tetszik ahogy a tangás popsiját nézik.Néha a strandon ugy forditja a seggét h jól látható legyen a fürkészö szemeknek.Sajnos nem merik leszólitani vagy dicsérgetni pedig izgatna nagyon.
Akit izgatna ha rányomulnak a barátnőjére,feleségére az írjon ebben a témában.
Szívesen haverkodom,és lehetek szex haver-cimbi. Totál kezdő vagyok.
Írjatok, ismerkedjünk. Kapcsolatban élek ezért diszkréció adott és elvárt.
Pisit macis alkatú vastag farkú srác vagyok. Írjatok priviben.
Szívesen haverkodom,és lehetek szex haver-cimbi. Totál kezdő vagyok.
Írjatok, ismerkedjünk. Kapcsolatban élek ezért diszkréció adott és elvárt.
Pisit macis alkatú vastag farkú srác vagyok. Írjatok priviben.
Imádom ha fiatal kis bikák megbámulják a szexy testü nejemet.Persze neki is tetszik ahogy a tangás popsiját nézik.Néha a strandon ugy forditja a seggét h jól látható legyen a fürkészö szemeknek.Sajnos nem merik leszólitani vagy dicsérgetni pedig izgatna nagyon.
Párom elcsábítására keresek intelligens, jó humorú, legalább 180 magas, legalább 18 centis farkú határozott férfit... lehetőség szerint pesti vagy Pest környéki.
Keresek olyat, aki kultúráltan rányomulna a nejemre. Nem bánná meg, ha sikerrel járna!
Azért irhatnál azokrol az eredményekről!
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2020. 08. 07. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 09:19
Bő 50-es a nejem, de vonzó teste van. Megborzongok a gyönyörtől, mikor észreveszem, hogy megbámulják, szinte levetkőztetik a tekintetükkel. Ez annyira izgató nekem, hogy számtalanszor hoztam már helyzetbe - persze a tudta nélkül- , gondoskodtam róla, hogy megfelelő személyek (tiniktől a vénekig bezárólag) betekintést nyerhessenek intim szférájába. Nem dicsekvésként, de voltak eredmények, nem is kicsik!
Én nagyon szívesen flörtölnék, udvarolnék..először esetleg leveleznénk, skype..telefon stb..a férj természetesen olvasná, hallgatná..aztán a többi alakulna..nagyon izgalmas lehetje, egy erre fogékony házaspárral mindhármunknak szerintem.
Üdv!
Remélem, ostromolnak a férjek a megkeresésekkel! Ha mégsem, és van szabad kapacitásod, örömmel venném, ha visszajeleznél, szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy hölgyet erre a célra! (Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2020. 07. 31. péntek 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem, ostromolnak a férjek a megkeresésekkel! Ha mégsem, és van szabad kapacitásod, örömmel venném, ha visszajeleznél, szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy hölgyet erre a célra! (Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2020. 07. 31. péntek 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 06:43
Izgató dolog lenne számomra ha egy férj rám írna és idővel fokozatosan írányítana hogy nyomuljak rá a feleségére barátnőjére.Szépen lassan úgy ahogy ő szeretné ahogy őt izgatná.Biztos vagyok hogy izgalmas kaland lenne számomra és neki is.Szóval egy diszkrét kalandba benne lennék.Kapcsolatban élek ezért teljes diszkréció ! Írjatok ebben a témában nyugodtan.
Bő 50-es a nejem, de vonzó teste van. Megborzongok a gyönyörtől, mikor észreveszem, hogy megbámulják, szinte levetkőztetik a tekintetükkel. Ez annyira izgató nekem, hogy számtalanszor hoztam már helyzetbe - persze a tudta nélkül- , gondoskodtam róla, hogy megfelelő személyek (tiniktől a vénekig bezárólag) betekintést nyerhessenek intim szférájába. Nem dicsekvésként, de voltak eredmények, nem is kicsik!
Nagyon izgat ha fiatal kis bikák megbámulják a bombázó kis nejemet.Persze az is tetszene ha megsimogatnák a kis szexy seggét vagy punciját.A folytatástól nem is beszélve...
Sajnos a GG-n sok páros álmodozik ilyenről
De megélni a vágyaikat nem merik, nem tudják
Mivel adoniszt és férjhez hasonlót vagy tőle jobb alkatút keresnek.
Etalont állítanak fel és nem engedik el a képzeletüket
a beszálló 3-iknak cseppet sem kell tökéletesnek lennie.
Elég ha erotikus kisugárzású, mert úgyis egy max egy pár alkalomra "van szükség" rá.
Nálam ezért jön be nagyon a masszázs program, mert aki pár testi elvárásokkal jön irányomba, a masszázs alatti beszélgetés közben egymásra hangolódunk és nagy %-ban édeshármas lesz belőle. (Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 08. 05. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
De megélni a vágyaikat nem merik, nem tudják
Mivel adoniszt és férjhez hasonlót vagy tőle jobb alkatút keresnek.
Etalont állítanak fel és nem engedik el a képzeletüket
a beszálló 3-iknak cseppet sem kell tökéletesnek lennie.
Elég ha erotikus kisugárzású, mert úgyis egy max egy pár alkalomra "van szükség" rá.
Nálam ezért jön be nagyon a masszázs program, mert aki pár testi elvárásokkal jön irányomba, a masszázs alatti beszélgetés közben egymásra hangolódunk és nagy %-ban édeshármas lesz belőle. (Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 08. 05. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 07:57
Nagyon izgató dolog, csak sajnos ritkán találkozunk ilyen vagány emberrel.
Nagyon izgató dolog, csak sajnos ritkán találkozunk ilyen vagány emberrel.
Izgató dolog lenne számomra ha egy férj rám írna és idővel fokozatosan írányítana hogy nyomuljak rá a feleségére barátnőjére.Szépen lassan úgy ahogy ő szeretné ahogy őt izgatná.Biztos vagyok hogy izgalmas kaland lenne számomra és neki is.Szóval egy diszkrét kalandba benne lennék.Kapcsolatban élek ezért teljes diszkréció ! Írjatok ebben a témában nyugodtan.