Nagyon izgat ha fiatal kis bikák megbámulják a bombázó kis nejemet.Persze az is tetszene ha megsimogatnák a kis szexy seggét vagy punciját.A folytatástól nem is beszélve...
Sajnos a GG-n sok páros álmodozik ilyenről
De megélni a vágyaikat nem merik, nem tudják
Mivel adoniszt és férjhez hasonlót vagy tőle jobb alkatút keresnek.
Etalont állítanak fel és nem engedik el a képzeletüket
a beszálló 3-iknak cseppet sem kell tökéletesnek lennie.
Elég ha erotikus kisugárzású, mert úgyis egy max egy pár alkalomra "van szükség" rá.
Nálam ezért jön be nagyon a masszázs program, mert aki pár testi elvárásokkal jön irányomba, a masszázs alatti beszélgetés közben egymásra hangolódunk és nagy %-ban édeshármas lesz belőle. (Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 08. 05. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
De megélni a vágyaikat nem merik, nem tudják
Mivel adoniszt és férjhez hasonlót vagy tőle jobb alkatút keresnek.
Etalont állítanak fel és nem engedik el a képzeletüket
a beszálló 3-iknak cseppet sem kell tökéletesnek lennie.
Elég ha erotikus kisugárzású, mert úgyis egy max egy pár alkalomra "van szükség" rá.
Nálam ezért jön be nagyon a masszázs program, mert aki pár testi elvárásokkal jön irányomba, a masszázs alatti beszélgetés közben egymásra hangolódunk és nagy %-ban édeshármas lesz belőle. (Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 08. 05. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 07:57
Nagyon izgató dolog, csak sajnos ritkán találkozunk ilyen vagány emberrel.
Nagyon izgató dolog, csak sajnos ritkán találkozunk ilyen vagány emberrel.
Izgató dolog lenne számomra ha egy férj rám írna és idővel fokozatosan írányítana hogy nyomuljak rá a feleségére barátnőjére.Szépen lassan úgy ahogy ő szeretné ahogy őt izgatná.Biztos vagyok hogy izgalmas kaland lenne számomra és neki is.Szóval egy diszkrét kalandba benne lennék.Kapcsolatban élek ezért teljes diszkréció ! Írjatok ebben a témában nyugodtan.
![worship](images/smilies/worship.gif)
Nagyméretű palik! Ki szeretné elcsábítani a párom? Jóképű, magas iskolázottságúak , sportos magas 180 cm vsgy magasabb testalkatúsk leveleit várom Veszprém vagy Zala megyéből.
Nekem még utoljára a kapcsolatunk elején nyomulnak rá. Akkor zavart és féltettem a kapcsolatunkat, de már nem így van. Biztos lábakon áll a kapcsolatunk. Már örülök, ha valaki megnézi vagy ha próbálkozna nála. Van hogy utcán direkt a kihívóbb ruhát szoktam javasolni neki, hogy vegye fel. Vagy kicsit feszesebb vagy átlátszó. Néha ha kevesen vannak az utcán este, de látja valaki direkt megmarkolom a fenekét vagy feljebb húzom a szoknyáját, bármi ami sexy lehet. Örülök ha más is megnézi. Legutoljára tudtam hogy valaki sétál mögöttünk pár méterrel és direkt felhúztam a szoknyáját a fenekét pedig megmarkoltam és úgy sétáltunk egy ideig. Volt hogy csak megöleltük egymást és láttam a mellettünk álló autóból valaki nézte a fenekét, elkezdtünk csókolózni és lejebb toltam a nadrágját a feneke alá. A pasi meg csak nézte és nézte, meg ha jól láttam igazgatta a nadrágját, de nem zavart. Néha már csak azért is ilyeneket csinálok. Ebből is tudom, hogy jól néz ki.
koszi
![buck](images/smilies/buck.gif)
Hàt a Ti hölgytagotok is megèrne 1-2 hèt ajtócsapkodàst...
Nagyon sexy szep a feleseged
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 25. szombat 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4319232)
2020. 07. 25. szombat 06:16
Engemet is izgatna ha valaki udvarolna neki és dugná is!
A haverral beszéltem a dologról...
Azt mesélte, hogy a dolog úgy kezdődött, hogy a kolléga segített nekik a költözésben, de közben egy kicsit felöntött a garatra és a dobozok bepakolása közben többször megsimogatta a haverom csaját. A csaj szólt a barátjának, hogy a kolléga fogdossa őt és küldje el, de a srác a két nagy szekrényre gondolt, amit még fel kellett rakni a teherautóra, majd le és bevinni a házba... szóval arra kérte a csajt, hogy viselje már el egy kicsit.
Summa summárum: amikor már bent volt a két szekrény a házban, a kolléga vette magának a bátorságot és benyúlt a csaj nadrágjába és a bugyijába dugta a kezét, a srác éppen bejött a házba egy dobozzal, majd eldobta annyira meglepődött. A pár szétrebbent és a csaj megkérte a kollégát, hogy többé ne nyúljon hozzá.
Amikor végre elment a szaki, ezek a dobozok közt egyből egymásnak estek és megbeszélték, hogy ez annyira izgató volt, hogy feltétlenül meg kell ismételni. A csaj az egésznapos nyúlkálástól volt begerjedve, a srác meg attól, hogy ennyire rágerjedtek a nőjére. Onnantól kezdve a pasit állandóan hívták valamit szerelni, szinte szabad bejárása volt: hol egy polcot kellett felfúrni, hol az ereszcsatorna lett ferde, hol a kazánnal volt valami... közben folyton nyúlkált és célozgatott, hogy mit szeretne tenni a kis "leszek menyaszonnyal". A srác nem bánta, mert szaki mindent megcsinált a ház körül és ráadásul őt is felizgatta, hogy a barátnője vörös arccal tűri, ahogy a srác állandóan ölelgeti, és simogatja.
Aztán egyszer tovább léptek... ahogy a fényképekből láttam. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 05. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt mesélte, hogy a dolog úgy kezdődött, hogy a kolléga segített nekik a költözésben, de közben egy kicsit felöntött a garatra és a dobozok bepakolása közben többször megsimogatta a haverom csaját. A csaj szólt a barátjának, hogy a kolléga fogdossa őt és küldje el, de a srác a két nagy szekrényre gondolt, amit még fel kellett rakni a teherautóra, majd le és bevinni a házba... szóval arra kérte a csajt, hogy viselje már el egy kicsit.
Summa summárum: amikor már bent volt a két szekrény a házban, a kolléga vette magának a bátorságot és benyúlt a csaj nadrágjába és a bugyijába dugta a kezét, a srác éppen bejött a házba egy dobozzal, majd eldobta annyira meglepődött. A pár szétrebbent és a csaj megkérte a kollégát, hogy többé ne nyúljon hozzá.
Amikor végre elment a szaki, ezek a dobozok közt egyből egymásnak estek és megbeszélték, hogy ez annyira izgató volt, hogy feltétlenül meg kell ismételni. A csaj az egésznapos nyúlkálástól volt begerjedve, a srác meg attól, hogy ennyire rágerjedtek a nőjére. Onnantól kezdve a pasit állandóan hívták valamit szerelni, szinte szabad bejárása volt: hol egy polcot kellett felfúrni, hol az ereszcsatorna lett ferde, hol a kazánnal volt valami... közben folyton nyúlkált és célozgatott, hogy mit szeretne tenni a kis "leszek menyaszonnyal". A srác nem bánta, mert szaki mindent megcsinált a ház körül és ráadásul őt is felizgatta, hogy a barátnője vörös arccal tűri, ahogy a srác állandóan ölelgeti, és simogatja.
Aztán egyszer tovább léptek... ahogy a fényképekből láttam. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 05. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 05. 05. kedd 22:57
Engem egyszer az is felizgatott, ahogy az egyik haverom csajára nyomultak rá.
A srác egyszer kölcsönadta a fényképezőgépét, amelyiknek két memóriája is volt és az egyikben felfedeztem egy rakás szexképet a feleségéről. A srác valszeg rég elfelejtette, legalább három évvel korábban készülhettek. Volt vagy 100. Még egyiken sem volt 20 éves a csaj, nem volt rajta az eljegyzési gyűrű sem, és a haját is máshogyan hordta.
Az egyik sorozaton a csaj boldog mosollyal az arcán lovagol a haverom egyik munkatársán. Látásból ismertem őt is, egy idősebb szaki volt az üzemből. Aztán képek ahogy a csaj szopja, közben nagy szemekkel néz a kamerába, majd misszionárus pózban keféli őt a kolléga, a csaj telt, fehér lába a srác izmos, vörösre égett melós vállán... aztán valszeg arcon élvezték, mert a kezével törölgeti az arcát és az egyik szeme félig becsukva. A háttérben a lakásuk beltere rengeteg vödör, szerszám, festék, stb.
Vagy a lakásfelújítás közben támadt kedvük szexelni vagy a mesternek nem tudták megadni az esedékes részletet...?
Addig nem is nagyon tetszett a csaj... Tudjátok, olyan kis alacsony, kedves babaarcú, töltött galamb-féle csaj, nagy mellekkel, vastag derékkal, telt kerek segg, vastag, erős combok. Na onnantól kezdve már nagyon bejött. Mindig amikor találkoztunk, majd felfaltam a szememmel, miközben ő meg adta a kis ártatlant.
Aztán egyszer egy nagyobb összejövetelen, egy közös ismerős lakodalmán összefutottam a trióval. A vén szaki beivott és teljesen rányomult a csajra (közben már ő is feleség lett). Állandóan táncolt vele, ölelgette, markolászta, a srác meg csak nézte mosolyogva. Gondolom este hármasszex volt. Én meg egyszerűen nem bírtam nem felizgulni a látványra, ahogy rányomultak a csajra.
A srác egyszer kölcsönadta a fényképezőgépét, amelyiknek két memóriája is volt és az egyikben felfedeztem egy rakás szexképet a feleségéről. A srác valszeg rég elfelejtette, legalább három évvel korábban készülhettek. Volt vagy 100. Még egyiken sem volt 20 éves a csaj, nem volt rajta az eljegyzési gyűrű sem, és a haját is máshogyan hordta.
Az egyik sorozaton a csaj boldog mosollyal az arcán lovagol a haverom egyik munkatársán. Látásból ismertem őt is, egy idősebb szaki volt az üzemből. Aztán képek ahogy a csaj szopja, közben nagy szemekkel néz a kamerába, majd misszionárus pózban keféli őt a kolléga, a csaj telt, fehér lába a srác izmos, vörösre égett melós vállán... aztán valszeg arcon élvezték, mert a kezével törölgeti az arcát és az egyik szeme félig becsukva. A háttérben a lakásuk beltere rengeteg vödör, szerszám, festék, stb.
![circling](images/smilies/circling.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Addig nem is nagyon tetszett a csaj... Tudjátok, olyan kis alacsony, kedves babaarcú, töltött galamb-féle csaj, nagy mellekkel, vastag derékkal, telt kerek segg, vastag, erős combok. Na onnantól kezdve már nagyon bejött. Mindig amikor találkoztunk, majd felfaltam a szememmel, miközben ő meg adta a kis ártatlant.
Aztán egyszer egy nagyobb összejövetelen, egy közös ismerős lakodalmán összefutottam a trióval. A vén szaki beivott és teljesen rányomult a csajra (közben már ő is feleség lett). Állandóan táncolt vele, ölelgette, markolászta, a srác meg csak nézte mosolyogva. Gondolom este hármasszex volt. Én meg egyszerűen nem bírtam nem felizgulni a látványra, ahogy rányomultak a csajra.
![alien2](images/smilies/alien2.gif)
engemet is izgatna a dolog.
Engemet is izgatna ha valaki udvarolna neki és dugná is!
Izgató tud lenni. Volt egy csajom régen , aki folyamatosan megcsalt. Tudtam róla legtöbbször , és izgatott nagyon.
Meg is teszed a kedvére?
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2020. 07. 18. szombat 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 18. szombat 11:45
A férjemet nagyon izgatja. Sokszor kéri, hogy flörtölgessek amig ő távolból nézi.
A férjemet nagyon izgatja. Sokszor kéri, hogy flörtölgessek amig ő távolból nézi.
Sziasztok! Engem is izgatna ha valaki fűzné a feleségemet főleg ha meg is dugná!
Engem is izgatna...
Sziasztok engem is izgatna ha valaki ki kezdene a párommal kíváncsi lennék hogy reagálna!
Izgatna ha valaki kikezdene a feleségemmel