Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók!

Ha izgat a látvány, hogy szórakozóhelyen, vagy egyéb helyeken látványosan rányomulnak a párodra, ezzel kapcsolatos történeteket írjatok meg

Az eddigi hozzászólások

2020. 08. 05. szerda 17:57  #113
eleven eleven
Nagyon izgat ha fiatal kis bikák megbámulják a bombázó kis nejemet.Persze az is tetszene ha megsimogatnák a kis szexy seggét vagy punciját.A folytatástól nem is beszélve...
2020. 08. 05. szerda 12:00  #112
Törölt felhasználó (1292612)
Sajnos a GG-n sok páros álmodozik ilyenről
De megélni a vágyaikat nem merik, nem tudják
Mivel adoniszt és férjhez hasonlót vagy tőle jobb alkatút keresnek.
Etalont állítanak fel és nem engedik el a képzeletüket
a beszálló 3-iknak cseppet sem kell tökéletesnek lennie.
Elég ha erotikus kisugárzású, mert úgyis egy max egy pár alkalomra "van szükség" rá.
Nálam ezért jön be nagyon a masszázs program, mert aki pár testi elvárásokkal jön irányomba, a masszázs alatti beszélgetés közben egymásra hangolódunk és nagy %-ban édeshármas lesz belőle.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 08. 05. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 07:57
Nagyon izgató dolog, csak sajnos ritkán találkozunk ilyen vagány emberrel.
2020. 08. 05. szerda 07:57  #111
TheThreesome TheThreesome
Nagyon izgató dolog, csak sajnos ritkán találkozunk ilyen vagány emberrel.
2020. 07. 31. péntek 06:43  #110
Keressetek35 Keressetek35
Izgató dolog lenne számomra ha egy férj rám írna és idővel fokozatosan írányítana hogy nyomuljak rá a feleségére barátnőjére.Szépen lassan úgy ahogy ő szeretné ahogy őt izgatná.Biztos vagyok hogy izgalmas kaland lenne számomra és neki is.Szóval egy diszkrét kalandba benne lennék.Kapcsolatban élek ezért teljes diszkréció ! Írjatok ebben a témában nyugodtan. worship
2020. 07. 31. péntek 05:55  #109
kicsi játékos kicsi játékos
Nagyméretű palik! Ki szeretné elcsábítani a párom? Jóképű, magas iskolázottságúak , sportos magas 180 cm vsgy magasabb testalkatúsk leveleit várom Veszprém vagy Zala megyéből.
2020. 07. 27. hétfő 20:49  #108
Törölt felhasználó (1584512)
Nekem még utoljára a kapcsolatunk elején nyomulnak rá. Akkor zavart és féltettem a kapcsolatunkat, de már nem így van. Biztos lábakon áll a kapcsolatunk. Már örülök, ha valaki megnézi vagy ha próbálkozna nála. Van hogy utcán direkt a kihívóbb ruhát szoktam javasolni neki, hogy vegye fel. Vagy kicsit feszesebb vagy átlátszó. Néha ha kevesen vannak az utcán este, de látja valaki direkt megmarkolom a fenekét vagy feljebb húzom a szoknyáját, bármi ami sexy lehet. Örülök ha más is megnézi. Legutoljára tudtam hogy valaki sétál mögöttünk pár méterrel és direkt felhúztam a szoknyáját a fenekét pedig megmarkoltam és úgy sétáltunk egy ideig. Volt hogy csak megöleltük egymást és láttam a mellettünk álló autóból valaki nézte a fenekét, elkezdtünk csókolózni és lejebb toltam a nadrágját a feneke alá. A pasi meg csak nézte és nézte, meg ha jól láttam igazgatta a nadrágját, de nem zavart. Néha már csak azért is ilyeneket csinálok. Ebből is tudom, hogy jól néz ki.
2020. 07. 27. hétfő 16:00  #107
Törölt felhasználó (4319232)
2020. 07. 26. vasárnap 16:56  #106
Szereto Hazaspar Szereto Hazaspar
koszi buck
2020. 07. 26. vasárnap 14:57  #105
zolka74 zolka74
Hàt a Ti hölgytagotok is megèrne 1-2 hèt ajtócsapkodàst...
2020. 07. 26. vasárnap 14:39  #104
Szereto Hazaspar Szereto Hazaspar
Nagyon sexy szep a feleseged
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 25. szombat 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 25. szombat 06:16
Engemet is izgatna ha valaki udvarolna neki és dugná is!
2020. 07. 26. vasárnap 14:25  #103
Törölt felhasználó (895053)
A haverral beszéltem a dologról...

Azt mesélte, hogy a dolog úgy kezdődött, hogy a kolléga segített nekik a költözésben, de közben egy kicsit felöntött a garatra és a dobozok bepakolása közben többször megsimogatta a haverom csaját. A csaj szólt a barátjának, hogy a kolléga fogdossa őt és küldje el, de a srác a két nagy szekrényre gondolt, amit még fel kellett rakni a teherautóra, majd le és bevinni a házba... szóval arra kérte a csajt, hogy viselje már el egy kicsit.

Summa summárum: amikor már bent volt a két szekrény a házban, a kolléga vette magának a bátorságot és benyúlt a csaj nadrágjába és a bugyijába dugta a kezét, a srác éppen bejött a házba egy dobozzal, majd eldobta annyira meglepődött. A pár szétrebbent és a csaj megkérte a kollégát, hogy többé ne nyúljon hozzá.

Amikor végre elment a szaki, ezek a dobozok közt egyből egymásnak estek és megbeszélték, hogy ez annyira izgató volt, hogy feltétlenül meg kell ismételni. A csaj az egésznapos nyúlkálástól volt begerjedve, a srác meg attól, hogy ennyire rágerjedtek a nőjére. Onnantól kezdve a pasit állandóan hívták valamit szerelni, szinte szabad bejárása volt: hol egy polcot kellett felfúrni, hol az ereszcsatorna lett ferde, hol a kazánnal volt valami... közben folyton nyúlkált és célozgatott, hogy mit szeretne tenni a kis "leszek menyaszonnyal". A srác nem bánta, mert szaki mindent megcsinált a ház körül és ráadásul őt is felizgatta, hogy a barátnője vörös arccal tűri, ahogy a srác állandóan ölelgeti, és simogatja.

Aztán egyszer tovább léptek... ahogy a fényképekből láttam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 05. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 05. 05. kedd 22:57
Engem egyszer az is felizgatott, ahogy az egyik haverom csajára nyomultak rá.

A srác egyszer kölcsönadta a fényképezőgépét, amelyiknek két memóriája is volt és az egyikben felfedeztem egy rakás szexképet a feleségéről. A srác valszeg rég elfelejtette, legalább három évvel korábban készülhettek. Volt vagy 100. Még egyiken sem volt 20 éves a csaj, nem volt rajta az eljegyzési gyűrű sem, és a haját is máshogyan hordta.

Az egyik sorozaton a csaj boldog mosollyal az arcán lovagol a haverom egyik munkatársán. Látásból ismertem őt is, egy idősebb szaki volt az üzemből. Aztán képek ahogy a csaj szopja, közben nagy szemekkel néz a kamerába, majd misszionárus pózban keféli őt a kolléga, a csaj telt, fehér lába a srác izmos, vörösre égett melós vállán... aztán valszeg arcon élvezték, mert a kezével törölgeti az arcát és az egyik szeme félig becsukva. A háttérben a lakásuk beltere rengeteg vödör, szerszám, festék, stb. circling Vagy a lakásfelújítás közben támadt kedvük szexelni vagy a mesternek nem tudták megadni az esedékes részletet...? eplus2

Addig nem is nagyon tetszett a csaj... Tudjátok, olyan kis alacsony, kedves babaarcú, töltött galamb-féle csaj, nagy mellekkel, vastag derékkal, telt kerek segg, vastag, erős combok. Na onnantól kezdve már nagyon bejött. Mindig amikor találkoztunk, majd felfaltam a szememmel, miközben ő meg adta a kis ártatlant.

Aztán egyszer egy nagyobb összejövetelen, egy közös ismerős lakodalmán összefutottam a trióval. A vén szaki beivott és teljesen rányomult a csajra (közben már ő is feleség lett). Állandóan táncolt vele, ölelgette, markolászta, a srác meg csak nézte mosolyogva. Gondolom este hármasszex volt. Én meg egyszerűen nem bírtam nem felizgulni a látványra, ahogy rányomultak a csajra. alien2
2020. 07. 25. szombat 11:48  #102
Törölt felhasználó (3396342)
engemet is izgatna a dolog.
2020. 07. 25. szombat 06:16  #101
Engemet is izgatna ha valaki udvarolna neki és dugná is!
2020. 07. 25. szombat 05:39  #100
kicsi játékos kicsi játékos
Izgató tud lenni. Volt egy csajom régen , aki folyamatosan megcsalt. Tudtam róla legtöbbször , és izgatott nagyon.
2020. 07. 18. szombat 11:49  #99
Törölt felhasználó (4181652)
Meg is teszed a kedvére?
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2020. 07. 18. szombat 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 18. szombat 11:45
A férjemet nagyon izgatja. Sokszor kéri, hogy flörtölgessek amig ő távolból nézi.
2020. 07. 18. szombat 11:45  #98
Csppáros Csppáros
A férjemet nagyon izgatja. Sokszor kéri, hogy flörtölgessek amig ő távolból nézi.
2020. 06. 17. szerda 11:02  #97
Törölt felhasználó (823196)
Sziasztok! Engem is izgatna ha valaki fűzné a feleségemet főleg ha meg is dugná!
2020. 06. 10. szerda 07:17  #96
Törölt felhasználó (4348792) VIP
Engem is izgatna...
2020. 06. 10. szerda 06:11  #95
Pár párt szabolcsba Pár párt szabolcsba
Sziasztok engem is izgatna ha valaki ki kezdene a párommal kíváncsi lennék hogy reagálna!
2020. 06. 09. kedd 20:25  #94
Nagyfarok14 Nagyfarok14
Izgatna ha valaki kikezdene a feleségemmel
/ 23