Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső topic! Csak élménybeszámolók!

Ha izgat a látvány, hogy szórakozóhelyen, vagy egyéb helyeken látványosan rányomulnak a párodra, ezzel kapcsolatos történeteket írjatok meg

Az eddigi hozzászólások

2020. 05. 29. péntek 14:24  #93
Törölt felhasználó (4345362)
Engem izgat ha rányomulnak, főleg ha meg is dugják. Mint pl a masszőr ismerősöm. Ráhajtott masszázs után be is verte neki. Nem voltam ott csak mesélte.
2020. 05. 18. hétfő 18:38  #92
Keressetek35 Keressetek35
Ha van itt férj, szerető akit izgatna ez a dolog és nem mer lépni ez ügyben én szívesen beszélgetek ( írogatok ) ebben a témában. Van benne valami izgalmas, szívesen fantáziálok erről. Írj nyugodtan, Vagy ha volt már ilyenben részed és megosztanád velem priviben. Írjatok. worship
2020. 05. 06. szerda 07:39  #91
Törölt felhasználó (3979742)
Megpróbálok olyan alkalmat teremteni,ha akarják megtörténhessen.Izgatna a dolog.
2020. 05. 05. kedd 22:57  #90
Törölt felhasználó (895053)
Engem egyszer az is felizgatott, ahogy az egyik haverom csajára nyomultak rá.

A srác egyszer kölcsönadta a fényképezőgépét, amelyiknek két memóriája is volt és az egyikben felfedeztem egy rakás szexképet a feleségéről. A srác valszeg rég elfelejtette, legalább három évvel korábban készülhettek. Volt vagy 100. Még egyiken sem volt 20 éves a csaj, nem volt rajta az eljegyzési gyűrű sem, és a haját is máshogyan hordta.

Az egyik sorozaton a csaj boldog mosollyal az arcán lovagol a haverom egyik munkatársán. Látásból ismertem őt is, egy idősebb szaki volt az üzemből. Aztán képek ahogy a csaj szopja, közben nagy szemekkel néz a kamerába, majd misszionárus pózban keféli őt a kolléga, a csaj telt, fehér lába a srác izmos, vörösre égett melós vállán... aztán valszeg arcon élvezték, mert a kezével törölgeti az arcát és az egyik szeme félig becsukva. A háttérben a lakásuk beltere rengeteg vödör, szerszám, festék, stb. circling Vagy a lakásfelújítás közben támadt kedvük szexelni vagy a mesternek nem tudták megadni az esedékes részletet...? eplus2

Addig nem is nagyon tetszett a csaj... Tudjátok, olyan kis alacsony, kedves babaarcú, töltött galamb-féle csaj, nagy mellekkel, vastag derékkal, telt kerek segg, vastag, erős combok. Na onnantól kezdve már nagyon bejött. Mindig amikor találkoztunk, majd felfaltam a szememmel, miközben ő meg adta a kis ártatlant.

Aztán egyszer egy nagyobb összejövetelen, egy közös ismerős lakodalmán összefutottam a trióval. A vén szaki beivott és teljesen rányomult a csajra (közben már ő is feleség lett). Állandóan táncolt vele, ölelgette, markolászta, a srác meg csak nézte mosolyogva. Gondolom este hármasszex volt. Én meg egyszerűen nem bírtam nem felizgulni a látványra, ahogy rányomultak a csajra. alien2
2020. 05. 01. péntek 23:52  #89
Negyvenesigenyespar Negyvenesigenyespar
Miert nem probalod ki? Biztos mindenkit erdekelne, hogy mit reagal, hogy viselkedik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 22. szerda 04:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1262762)
2020. 04. 22. szerda 04:31
Én nem tudom párom mit csinálna. De piszkálja a fantáziámat ez a dolog
2020. 04. 22. szerda 08:06  #88
Törölt felhasználó (3979742)
Engem is nagyon izgatna.
2020. 04. 22. szerda 04:31  #87
Törölt felhasználó (1262762)
Én nem tudom párom mit csinálna. De piszkálja a fantáziámat ez a dolog
2020. 04. 21. kedd 17:49  #86
KingR._007 KingR._007
Ezt en is kiprobalnam! Meddig menne el, mit vallalna be, stb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 21. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4027982)
2020. 04. 21. kedd 17:24
Engem izgatna egy ilyen helyzet úgy, ha én előre lebeszélném a sràccal, anélkül hogy a pàrom tudna a mi megeggyezésünkről. Ő pedig udvarolna neki, bepróbàlkozna nàla. Kívàncsi vagyok meddig menne el vele. Aki érzi magában azt hogy feltudná kelteni az érdeklődèsét dobjon 1 üzit! korosztály 25 és 35 között, baz megye. Ő 28 smile
2020. 04. 21. kedd 17:24  #85
Törölt felhasználó (4027982)
Engem izgatna egy ilyen helyzet úgy, ha én előre lebeszélném a sràccal, anélkül hogy a pàrom tudna a mi megeggyezésünkről. Ő pedig udvarolna neki, bepróbàlkozna nàla. Kívàncsi vagyok meddig menne el vele. Aki érzi magában azt hogy feltudná kelteni az érdeklődèsét dobjon 1 üzit! korosztály 25 és 35 között, baz megye. Ő 28 smile
2020. 04. 21. kedd 16:58  #84
KingR._007 KingR._007
Mikor es hol lehetne megnezni??
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2020. 04. 21. kedd 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 21. kedd 00:42
Sziasztok,
En is imadom amikor a parom dolgozni megy, rendkivul elegansan oltozik es szexyn.
Szep magassarku, combfix es kis kosztum, atlatszo bluzzal. Nagyon beinditja
a pasikat. Imadom amikor megbamuljak es szemmel vetkoztetik. Volt amikor ram vart
egy kavezoban es ramozdult egy pasi. Pont akkor ertem oda amikor leszolitottak.
Nem szoltam neki, nem mentem oda hanem dobtam neki egy uzenetet, hogy kesek.
Kivancsi voltam mi tortenik. Nagyon beindultam. Pasi parommal szembe ult le.
Pasi nem volt ugyetlen hamar beszelgetesbe vonta paromat majd egy sztem szandekos
mozdulattal lelokte a szalvetat az asztalrol. Parom rutinszeruen utananyult, kozben keresztbetett
labait letette es probalta felvenni. A pasi ezt latva lehajolt es az asztal alatt benezett a laba koze.
Profin tolta. Ca 15-20 percig tartott a dolog parom e kozben vagy 5x valtott labat Olyan elemi
osztonosen. Nagyon szexy volt! Amikor pasi tavozott nala is lathato volt a hatas es ezt parom is
konstatalta
2020. 04. 21. kedd 00:42  #83
Negyvenesigenyespar Negyvenesigenyespar
Sziasztok,
En is imadom amikor a parom dolgozni megy, rendkivul elegansan oltozik es szexyn.
Szep magassarku, combfix es kis kosztum, atlatszo bluzzal. Nagyon beinditja
a pasikat. Imadom amikor megbamuljak es szemmel vetkoztetik. Volt amikor ram vart
egy kavezoban es ramozdult egy pasi. Pont akkor ertem oda amikor leszolitottak.
Nem szoltam neki, nem mentem oda hanem dobtam neki egy uzenetet, hogy kesek.
Kivancsi voltam mi tortenik. Nagyon beindultam. Pasi parommal szembe ult le.
Pasi nem volt ugyetlen hamar beszelgetesbe vonta paromat majd egy sztem szandekos
mozdulattal lelokte a szalvetat az asztalrol. Parom rutinszeruen utananyult, kozben keresztbetett
labait letette es probalta felvenni. A pasi ezt latva lehajolt es az asztal alatt benezett a laba koze.
Profin tolta. Ca 15-20 percig tartott a dolog parom e kozben vagy 5x valtott labat Olyan elemi
osztonosen. Nagyon szexy volt! Amikor pasi tavozott nala is lathato volt a hatas es ezt parom is
konstatalta
2020. 04. 19. vasárnap 18:21  #82
Törölt felhasználó (3067882)
Cseréljünk tapasztalatot... is
2020. 04. 19. vasárnap 18:21  #81
Törölt felhasználó (3067882)
Jó is az, ha nyomulnak a csajodra! Beszélgetnek, bókolnak neki, te pedig tudod, hogy legszívesebben jól megszopatnák, televernék
2020. 04. 19. vasárnap 17:35  #80
Hotwife Hotwife
A férjem szeret egyedül hagyni, ha napozok, vagy, ha jóképű pincérnek adta le a rendelést. Elmegy és, ha látja, hogy alakul valami, akkor szándékosan később jön vissza. wink
2020. 04. 13. hétfő 13:16  #79
Csppáros Csppáros
Az én feleségem mindig eléggé kihívóan öltözködik, akár az utcán akár ha valaki jön hozzánk. Pl szombaton is jött hozzám egy haverom és ő már egyből egy dögös leggingsben illetve egy mini kis póló ak csúfolt melltartóban jelent meg. A pasi a helyszínen megdugta volna. Nagyon izgat ahogy élvezi a kis ribanc ahogy húzza az agyunkat a pasiknak.
2020. 04. 13. hétfő 12:20  #78
Törölt felhasználó (4217142)
Nagyon izgató játék.
Nyaralásoknál a párom mindig kinéz egy pasit,általában nem a rámenős hanem a szerény fiukat szereti.
Jó látni ahogy rágerjed a nőmre,és próbálja előttem titkolni,de amikor közlöm vele hogy jó lenne ha
rendesen megdugná helyettem,na az mindig nagyot szól.
Persze az a páromtól függ hogy kinek mit enged.
2020. 04. 13. hétfő 11:55  #77
Ancsa6666 Ancsa6666
Maximálisan egyetértek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 13. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2017. 01. 13. péntek 08:11
Jó reggelt.
Jó a fórum címe, meg a hozzászólások is.
Azonban ha ennél tovább megyünk, az még izgatóbb tud lenni. Mert az is király, mikor a párunk fenekét bámulják egy buliban, uram bocsá, "véletlenül" megtapizzák.
Az sem rossz, mikor nyáron persze, egy nudin csüng a szeme az ismerősnek, ismeretlennek a napsütötte melleken.
De amikor már a nyomulás már átment egy határon, na az igazi. Látványilag mindenképp.
Mert más egy buliban a fenekét simiző haver mondjuk, mint a fenekét és olajjal kenegető haver, massszőr, mert akkor már nincs szoknya, bugyi.
Meg másabb, amikor az ismerős, ismeretlen, haver bámulja és legszívesebben megfogná a barátnőnk melleit, mint amikor a szerencsés fiatalember tejszínhabot nyalogat a cicikről, meg játszadozik velük.
Nem tudom, egyetért valaki ???
2020. 04. 07. kedd 15:56  #76
rolyka930 rolyka930
Mikor és hol?
2020. 04. 07. kedd 07:20  #75
Csaby71 Csaby71
???
(Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 04. 07. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 07. kedd 07:17
Sziasztok szívesen rányomulhatna valaki skypen a párosunk hőlgy tagjára elsősorban vékony kedves pasik jelenkezését várnánk!
2020. 04. 07. kedd 07:17  #74
Pár párt szabolcsba Pár párt szabolcsba
Sziasztok szívesen rányomulhatna valaki skypen a párosunk hőlgy tagjára elsősorban vékony kedves pasik jelenkezését várnánk!
/ 23