Reméljük
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 20. hétfő 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor3](images/smilies/vigyor3.gif)
Törölt felhasználó (4743235)
2024. 05. 20. hétfő 05:19
Sziasztok. Az asszony két hónapja levette az othoni szexadagot durván, lehet hogy dugják?
Sziasztok. Az asszony két hónapja levette az othoni szexadagot durván, lehet hogy dugják?
Egyszer egy szórakozóhelyen a feleségem hat pasit vitt ki a kocsinkba az este alatt, akiket szopott, és kefélt velük
Én vállalnám a feladatot
(Ez egy válasz nox7777 üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2022. 11. 17. csütörtök 20:25
Egy jó kiállású pasi az én páromat is kényeztethetné... De egyenlőre nem akar belemenni. Valaki megpróbálhatná elcsábítani.
Izgatna,de nem szokott ilyen történni. Szeretném is ,hogy valaki dugja aki nagyon bejön neki. Aztán várnám a pasi beszámolóját. De ez csak fantázia eddig........
Szerintem nagyon kevés férfi van aki feltűnően megbámul egy nőt. Aki ki is kezd vele az még kevesebb. Én férfias férfiként imádok bámulni és kikezdeni, odaszólni nőknek, akár beszelgetni, flörtölni. Szívesen mennék bele ilyen izgalmakba
Köszönöm a pozitív visszajelzést
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2024. 02. 02. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaz!
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2024. 01. 24. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 11:51
Ahogy irtam, miniszoknya, magassarku, es legtobbszor combfix. Ha jo napja van bugyit sem vesz
Tehat tulzas nelkul lehet mondani, hogy nagyon szexy.
Tehat tulzas nelkul lehet mondani, hogy nagyon szexy.
Én is pont ebben a helyzetben vagyok, és nagyon izgató dolog.
(Ez egy válasz ipppiapppacs üzenetére (2024. 01. 24. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 08:28
Feleségem eljár egy edzőterembe heti 2-3 alkalommal, engem is izgatna, ha valami fiatal pasi megkörnyékezné.
Szeretem mikor a feleségem megnézik .
Ahogy irtam, miniszoknya, magassarku, es legtobbszor combfix. Ha jo napja van bugyit sem vesz
Tehat tulzas nelkul lehet mondani, hogy nagyon szexy. (Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2024. 01. 24. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehat tulzas nelkul lehet mondani, hogy nagyon szexy. (Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2024. 01. 24. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 09:51
Nagyon igeretesen hangzik. En is szeretem ha nezik paromat. Ő tud rola?
Mennyire kihivo, szexy az oltozete? Ilyenkor te meddig mrnnel el?
Mennyire kihivo, szexy az oltozete? Ilyenkor te meddig mrnnel el?
Nagyon igeretesen hangzik. En is szeretem ha nezik paromat. Ő tud rola?
Mennyire kihivo, szexy az oltozete? Ilyenkor te meddig mrnnel el? (Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2024. 01. 24. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyire kihivo, szexy az oltozete? Ilyenkor te meddig mrnnel el? (Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2024. 01. 24. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 09:27
Hasonloan vagyok ezzel en is. Ma gumishoz kell menni mert az egyik gumi ereszt picit. Mar elore varom szerelosracok reakciojat amikor meglatjak paromat. Termeszetesen ugy alakitottam, hogy kis miniben legyen ma parom, magassarku bokacsizmaban. Remelem lesz eleg erdeklodo szerelo.
10ből kilenc ezért megy....
(Ez egy válasz ipppiapppacs üzenetére (2024. 01. 24. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleségem eljár egy edzőterembe heti 2-3 alkalommal, engem is izgatna, ha valami fiatal pasi megkörnyékezné.
Hasonloan vagyok ezzel en is. Ma gumishoz kell menni mert az egyik gumi ereszt picit. Mar elore varom szerelosracok reakciojat amikor meglatjak paromat. Termeszetesen ugy alakitottam, hogy kis miniben legyen ma parom, magassarku bokacsizmaban. Remelem lesz eleg erdeklodo szerelo.
Igen. Bár a szeretőm lett ebben a szerencsés mert nagyon izgat mindkettőnket. Ha már csak beszélünk róla elmegy az agyunk, és amikor ki beszéljük mikor ki hol kivel… természetesen a megvalósítás útján járunk és ígérem, beszámolok
na, már ez is felizgatott
)))
Ma a Nomád kempingben töltjük az éjszakát. Bírnám, ha valaki kikezdene a nejemmel.
Csoda lenne ha nem:-.)))
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2022. 11. 21. hétfő 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgat mikkor valki csatlakozik hozzánk
Jelentkezem újra, sziasztok. Voltunk koncerten a párommal és a barátnőivel, de a párom számára kirívóan tetsző férfi nem akadt, persze egyelőre még csak "nézelődünk", tapogatózunk, puhatolózunk, de a fellépő zenekar gitárosa viszont nagyon tetszett neki, így nagyjából tiszta, hogy milyen hapsik jönnek be neki. Péntek éjszaka beestünk az ágyba, nagyon fáradtak voltunk, nem is foglalkoztunk egymással, szombaton elvoltunk egész nap egyéb családi programokon, viszont ma hajnalban a farkammal a szájában ébresztett. Profin fel tud húzni, az egyszer fix. Kíváncsi lennék a későbbiekben, ha valaki rányomulna, hogyan fogadná testközelben, éles helyzetben, mert amikor beszélni szoktunk róla, olyankor nagyon fel szokta izgatni.