Egy jó kiállású pasi az én páromat is kényeztethetné... De egyenlőre nem akar belemenni. Valaki megpróbálhatná elcsábítani.
Hétvégén egy koncertre fogunk elmenni a párommal és nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy valaki esetleg rányomulna. Attól sem zárkóznék el, ha nem csak nyomulás lenne, hanem attól jóval több is, például ha valakivel jól érezné magát és mondjuk a számára szimpatikus férfi kocsijában kötnének ki. Izgatja őt is, korábban sokszor beszéltünk már róla, de fizikailag egyelőre nem mer lépni ebbe az irányba, hogy rajtam kívül más is felnyársalja a forró punciját.
Pontosan így van, de ehhez kell a szoros kapcsolat és párbeszéd, na meg a maximális őszinteség és bizalom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 04. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4237032)
2022. 11. 04. péntek 22:07
Pontosan, nincs baj a tűzzel sem. Mindennek van helye és szerepe - a kérdés, hogy tudjuk-e, hol a helye és mi a szerepe
![smile](images/smilies/smile.gif)
Pontosan, nincs baj a tűzzel sem. Mindennek van helye és szerepe - a kérdés, hogy tudjuk-e, hol a helye és mi a szerepe
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 04. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4298102)
2022. 11. 04. péntek 18:29
Szerintem is a "szikra" adja meg az igazi izgalmakat. Párszor "tűzet" is csinált ami idővel kialudt.
Szerintem is a "szikra" adja meg az igazi izgalmakat. Párszor "tűzet" is csinált ami idővel kialudt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4237032)
2022. 11. 03. csütörtök 21:24
Mi nagyon szeretjük a szikrát. Szerintünk nélküle nincs is igazán értelme, de nyilván más szemszögből és más fundamentumból közelítünk az élményekhez
Mi nagyon szeretjük a szikrát. Szerintünk nélküle nincs is igazán értelme, de nyilván más szemszögből és más fundamentumból közelítünk az élményekhez
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 18:36
Én ezt inkább nem feszegetném ha ennyire látszik is! Más ha meg van a kémia de ha szikrázik közöttük akkor bizony lehet hogy hamar kiszorulsz a hármasból!
Csak akkor mennék bele ha én is ott lehetek amikor kefélik a Drágámat. Egyébként ha izgat ha nyelvesen csókolózna más férfival...
Én ezt inkább nem feszegetném ha ennyire látszik is! Más ha meg van a kémia de ha szikrázik közöttük akkor bizony lehet hogy hamar kiszorulsz a hármasból!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658466)
2022. 11. 03. csütörtök 08:42
Egyik ismerősöm tuti rámenne,asszonynak is bejön tudom,ők nem tudják hogy én látom ezt,hogy bizsereg közöttük minden,szívesen kukkolnám ha megtörténne.Megfelelő alkalom,helyzet kellene hozzá.
Ilyen formában fennáll a veszélye,hogy átpártol véglegesen az asszony a barátodhoz!
Szerintem az ilyen szitut jobb valamilyen formába közösen megdumálni a pároddal. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem az ilyen szitut jobb valamilyen formába közösen megdumálni a pároddal. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658466)
2022. 11. 03. csütörtök 08:42
Egyik ismerősöm tuti rámenne,asszonynak is bejön tudom,ők nem tudják hogy én látom ezt,hogy bizsereg közöttük minden,szívesen kukkolnám ha megtörténne.Megfelelő alkalom,helyzet kellene hozzá.
én is imádom ha a haver lesi simizi stb
mi szeressük a két pasi és egy nő felállást
Imádtam,amikor a haveri társaságom nagy részén észrevettem, vagy akár ki is jelentették a srácok mennyire izgató számukra az akkori barátnőm(és rajta is láttam,hogy nagyon is élvezi ezt, és hogy ki az, aki neki is tetszhet).
Hamar lejött, hogy az egyik közeli barát nagyon megkóstolná, és a párom is őt... majd eljött egy spontán esti lazulás nálam, amikor b. nőm már csak azért is elkapott a srác előtt, kiélve exhibicionista hajlamát és egyúttal kíváncsi volt barátom reakciójára... de a fiatalember zavarában többször hazaindult.. de a szobaajtón kívül nem jutott, csak kukkolt minket(sunyiba azért videózott is). Pár hét múlva én otthon maradtam, de párom, a barátom és a társaság több tagja spontán kimozdultak a városba szórakozni nélkülem(ekkor vettem észre, hogy mennyire van kedve kimozdulni nélkülem is, bizonyára a cimborám miatt), aztán sikeresen hazaértek reggel, a szobából hallgattam, miről is van szó, vagy mi is történhet a konyhában. A pillanatnyi féltékenységet azonnal felváltotta az izgalom és kíváncsiság bennem, de szokatlan volt a helyzetet hová tenni.
Elhatároztam, hogy összehozom a 2ffi 1nő felállást és élvezzük ki egymás társaságát, és az egyéni vágyakat is.
Kövi spontán estén 3an lazítottunk nálam, majd párommal egymásnak estünk, közben ráirányítottam a nőszemélyt a látszólag lefagyott barátomra... miután a farka a nőm szájába került, hirtelen megszűnt az ellenállás részéről, pláne, mikor mondtam is neki, mit csináljon/csinálhat, ha akarja
Hamar kiültem szélre, és élveztem, ahogy élvezik egymást, néha, mintha ott sem lennék. Aztán cseréltünk, beszálltam, kiültem, végül először haverom lett először kivégezve, mert rohannia kellett dolgozni, az csak pluszba rásegített, hogy a párom igazi szopóbajnok volt, és hagyta neki, hogy a szájába élvezzen. Majd én következtem(azért azt csak megvárta a 'kollega'), én pedig akkorát élveztem, mint egy vulkánkitörés
Egy kis idő után megismétlődött a 3asunk jónéhányszor, többször magukra hagytam őket, vagy amikor már "aludtam", ők egymásnak estek azért, későbbiekben csak sejtettem, de tudtom nélkül is találkoztak, és rettentően izgatott a dolog!
Sajnos a barátommal idővel eltávolodtunk, párommal pedig külön váltunk(de egyáltalán nem emiatt).
Volt, hogy szerencsés beszállója voltam egy ismerős párnak, és vendégként is legalább annyira élveztem, mint "házigazdaként" részt venni a 3asban,de valamivel jobban izgat, amikor valaki rányomul a barátnőmre... ha éppen van
Hamar lejött, hogy az egyik közeli barát nagyon megkóstolná, és a párom is őt... majd eljött egy spontán esti lazulás nálam, amikor b. nőm már csak azért is elkapott a srác előtt, kiélve exhibicionista hajlamát és egyúttal kíváncsi volt barátom reakciójára... de a fiatalember zavarában többször hazaindult.. de a szobaajtón kívül nem jutott, csak kukkolt minket(sunyiba azért videózott is). Pár hét múlva én otthon maradtam, de párom, a barátom és a társaság több tagja spontán kimozdultak a városba szórakozni nélkülem(ekkor vettem észre, hogy mennyire van kedve kimozdulni nélkülem is, bizonyára a cimborám miatt), aztán sikeresen hazaértek reggel, a szobából hallgattam, miről is van szó, vagy mi is történhet a konyhában. A pillanatnyi féltékenységet azonnal felváltotta az izgalom és kíváncsiság bennem, de szokatlan volt a helyzetet hová tenni.
Elhatároztam, hogy összehozom a 2ffi 1nő felállást és élvezzük ki egymás társaságát, és az egyéni vágyakat is.
Kövi spontán estén 3an lazítottunk nálam, majd párommal egymásnak estünk, közben ráirányítottam a nőszemélyt a látszólag lefagyott barátomra... miután a farka a nőm szájába került, hirtelen megszűnt az ellenállás részéről, pláne, mikor mondtam is neki, mit csináljon/csinálhat, ha akarja
Hamar kiültem szélre, és élveztem, ahogy élvezik egymást, néha, mintha ott sem lennék. Aztán cseréltünk, beszálltam, kiültem, végül először haverom lett először kivégezve, mert rohannia kellett dolgozni, az csak pluszba rásegített, hogy a párom igazi szopóbajnok volt, és hagyta neki, hogy a szájába élvezzen. Majd én következtem(azért azt csak megvárta a 'kollega'), én pedig akkorát élveztem, mint egy vulkánkitörés
Egy kis idő után megismétlődött a 3asunk jónéhányszor, többször magukra hagytam őket, vagy amikor már "aludtam", ők egymásnak estek azért, későbbiekben csak sejtettem, de tudtom nélkül is találkoztak, és rettentően izgatott a dolog!
Sajnos a barátommal idővel eltávolodtunk, párommal pedig külön váltunk(de egyáltalán nem emiatt).
Volt, hogy szerencsés beszállója voltam egy ismerős párnak, és vendégként is legalább annyira élveztem, mint "házigazdaként" részt venni a 3asban,de valamivel jobban izgat, amikor valaki rányomul a barátnőmre... ha éppen van
Lehet lemaradtam valamiről, de mi volt a terv?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Dehogy, senki nem jött. Pedig nagyon izgatna egy ilyen szitu
(Ez egy válasz Duckling üzenetére (2022. 10. 09. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikerrel jártatok?
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 10. 07. péntek 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este a Pascal bisztróban teszünk egy próbát.
Szerintem teljesen jogos és egyet értek veled! Azért az ha izgat ha valaki megdugja a feleségem az nem feltétlenül izgat ha valaki akaratán kívül meg erőszakolja. Ki lett sarkítva.... de azért van különbség virtuális flört és egyoldalú zaklatás között is.
(Ez egy válasz Duckling üzenetére (2022. 10. 02. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 02. vasárnap 11:53
Igen, de nem volt szerencsénk. Beszéltünk néhány sráccal, de nem volt meg a kölcsönös szimpátia.
Igen, de nem volt szerencsénk. Beszéltünk néhány sráccal, de nem volt meg a kölcsönös szimpátia.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2022. 10. 02. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy alakult végül az este? Ismét a Glory-ban voltatok?
(Ez egy válasz Duckling üzenetére (2022. 10. 01. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 12:22
Sziasztok! Nálunk is él ez a fantázia, és sok éves swinger múlt után úgy éreztük, izgalmasabb lenne ezt felöltözve is kipróbálni. Úgyhogy néhány hete lementünk a Glory-ba, ahol így első alkalommal rögtön két nagyon kellemes élményt szereztünk egyetlen éjszaka alatt. Megvolt az izgalom, a feleségem flörtölt, jött a pasi, beszélgetés, ismerkedés, első érintések, csókcsata, stb. Az első pasival még ott helyben zavartunk le egy gyors menetet, de arra kellett jutnunk, hogy az a környezet elég hervasztó nekünk, úgyhogy a második szerencséssel már házon kívül, egy kényelmesebb helyszínen folytattuk.
Tegnap este nem jártunk ennyi szerencsével, de azért volt 1-2 próbálkozás. Ma újra megyünk, és a feleségem nagyon várja a jóképű 30-40-es férfiak bátor közeledését.
Tegnap este nem jártunk ennyi szerencsével, de azért volt 1-2 próbálkozás. Ma újra megyünk, és a feleségem nagyon várja a jóképű 30-40-es férfiak bátor közeledését.