![vigyor0](images/smilies/vigyor0.gif)
Mivel pasit keresünk harmadiknak, nem zavar, ha a páromat egy másik férfi is kényezteti -sőt...
Az sem zavarna, ha egy szórakozóhelyen, keresnénk egy srácot és elhoznánk magunkhoz.
De írok egy ellenpéldát:
Pár hónapja új autót vettünk Anitának. Többször voltunk az eladónál, aki egy harmincas, átlagos fickó, kitérdesedett mackónadrággal, kinyúlt pólóban. Szóval nem egy nagy szám csávó.
Pár héttel később, Anita elmondta, hogy a srác, egész hétvégén próbálkozott nála, próbálta fűzni őt, hiába utasította el többször is. Hétfőn, már ott tartott, hogy küldjön magáról meztelen képeket. -na ekkor szólt nekem.
Mit mondjak. Izgató volt számomra. Annyira, hogy autóba ültem és egy rohadt nagy pofont adtam a gyereknek. Más egy hármas, és más egy zaklató hülyegyerek.
Az sem zavarna, ha egy szórakozóhelyen, keresnénk egy srácot és elhoznánk magunkhoz.
De írok egy ellenpéldát:
Pár hónapja új autót vettünk Anitának. Többször voltunk az eladónál, aki egy harmincas, átlagos fickó, kitérdesedett mackónadrággal, kinyúlt pólóban. Szóval nem egy nagy szám csávó.
Pár héttel később, Anita elmondta, hogy a srác, egész hétvégén próbálkozott nála, próbálta fűzni őt, hiába utasította el többször is. Hétfőn, már ott tartott, hogy küldjön magáról meztelen képeket. -na ekkor szólt nekem.
Mit mondjak. Izgató volt számomra. Annyira, hogy autóba ültem és egy rohadt nagy pofont adtam a gyereknek. Más egy hármas, és más egy zaklató hülyegyerek.
Sziasztok! Nálunk is él ez a fantázia, és sok éves swinger múlt után úgy éreztük, izgalmasabb lenne ezt felöltözve is kipróbálni. Úgyhogy néhány hete lementünk a Glory-ba, ahol így első alkalommal rögtön két nagyon kellemes élményt szereztünk egyetlen éjszaka alatt. Megvolt az izgalom, a feleségem flörtölt, jött a pasi, beszélgetés, ismerkedés, első érintések, csókcsata, stb. Az első pasival még ott helyben zavartunk le egy gyors menetet, de arra kellett jutnunk, hogy az a környezet elég hervasztó nekünk, úgyhogy a második szerencséssel már házon kívül, egy kényelmesebb helyszínen folytattuk.
Tegnap este nem jártunk ennyi szerencsével, de azért volt 1-2 próbálkozás. Ma újra megyünk, és a feleségem nagyon várja a jóképű 30-40-es férfiak bátor közeledését.
Tegnap este nem jártunk ennyi szerencsével, de azért volt 1-2 próbálkozás. Ma újra megyünk, és a feleségem nagyon várja a jóképű 30-40-es férfiak bátor közeledését.
Engem ez jó ideje mozgat és úgy vagyok vele, hogy nekem az csak jó ha jó a másiknak. Ma délután jön hozzám egy barátnőm. Szép magas szőke lány. Szexelni fogunk, ki akarunk rúgni a hámból. Nem szívesen megnézném ahogy más is felhúzza a lányt. Ki tudja, lehet ma erre megyünk rá.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Játszani a gondolattal, vagy megélni azért nem ugyanaz. Ha a rányomuláson túl, bekövetkezik az együttlét mit vált ki? A partnerek igényeinek kölcsönös kielégítése mit fog kiváltani párunkból? Mi lesz a legtöbb férfiban lapuló egoizmussal és birtoklási vággyal? Bár sokakat izgat, de ezt kevesen élik meg. No és még kevesebben élik túl.
De ha tápláljuk az egymás iránti szeretet és csodálat érzését, és mindkettőnket ugyan úgy vonz a téma, akkor ebből sok izgalamas szituáció kerekedhet.
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
Régebben baromira féltékeny lett volna, de most felizgatna. Pl egy buliban úgy, hogy távolról meg is tudjam figyelni
Sziasztok,
Engem nagyon felizgatott amikor a feleségem azzal jött haza hogy xy akit én is ismerek, megdicsérte a gyönyörű hatalmas melleit... és tudom hogy ez Neki is jólesett
Engem nagyon felizgatott amikor a feleségem azzal jött haza hogy xy akit én is ismerek, megdicsérte a gyönyörű hatalmas melleit... és tudom hogy ez Neki is jólesett
Huh, ez izgi lehetett.....
Többször előfordult? (Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2022. 05. 27. péntek 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Többször előfordult? (Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2022. 05. 27. péntek 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 27. péntek 06:12
Pedig van ilyen pár, hidd el.
Mi is voltunk már buliban, mikor külön váltunk és messziről figyeltem, ahogy ismeretlen pasi oda ült a Párom mellé beszélgetni, aztán elvitte táncolni, kicsivel később már a fenekét fogta, miközben smároltak. Nem zavartam meg Őket, nagyon izgató volt a szitu. Lassan újra el kellene mennünk bulizni egy jót...
![wink](images/smilies/wink.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Engem is izgat ez. De úgy is, hogy valaki felszedte mikor munkaügyben utazik külföldre. Ő ne tudja, hogy én tudok róla, de a pasi beszámoljon nekem mindenről
Jo lenne nagyon
Soha nem gondoltam volna,hogy esetleg érdekelheti efféle játék a párom,de az utóbbi időben azt vettem rajta észre,hogy tetszik neki ha megnézik a férfiak.Próbálom biztatni,hogy legyen bátrabb mert jól néz ki de egyenlőre ez is nagy dolognak számít tőle.Remélem ha továbbra is türelmesen egyengetem a közös szexuális utunkat,megélhetünk szép élményeket együtt.Kíváncsi lennék van-e valaki hasonló helyzetben esetleg kicsit "előrébb" jár.Ki,hogyan biztatja a feleségét?
Van akit nem?
A hétvégén beszéltük meg, hogy elmegyünk valamelyik pubba, de külön. Kíváncsi leszek ki kezd ki a nejemmel. Remélem lesz legalább egy bátor férfi akit az se zavar ha utána haza visszük))
A hétvégén beszéltük meg, hogy elmegyünk valamelyik pubba, de külön. Kíváncsi leszek ki kezd ki a nejemmel. Remélem lesz legalább egy bátor férfi akit az se zavar ha utána haza visszük))
Hàt èrdekes tèma , sajnis eddig csak haver flörtölt stb pàrommal volt is ez az de sajnos tul mulya
Ma Délegyházára megyünk
Nemsokára megyünk at Árkádba, valaki leszólíthatná a nejem. Adatlapot olvass!
Ha az én feleségemböl indulok ki valószínűleg semmi, sajnos
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 28. szombat 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3258552)
2022. 05. 28. szombat 06:08
Érdekes játék lehet. Engem nagyon érdekelne mi történne ha valaki próbálkozna a feleségemmel.
Érdekes játék lehet. Engem nagyon érdekelne mi történne ha valaki próbálkozna a feleségemmel.
Bizonyára van ilyen pár. Mi is szeretünk játszadozni. De amikor olvasol egy páros beszámolót ,és a pasi egyedülállóként társkeresőzik, azon mindig csak mosolyogni lehet.
A szitu maga izgató lehet. Tudod, hogy nyomulnak a csajodra és meg fogják dugni, a pasinak meg fingja nincs, hogy te ezt szemléled.
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
A szitu maga izgató lehet. Tudod, hogy nyomulnak a csajodra és meg fogják dugni, a pasinak meg fingja nincs, hogy te ezt szemléled.
Pedig van ilyen pár, hidd el.
Mi is voltunk már buliban, mikor külön váltunk és messziről figyeltem, ahogy ismeretlen pasi oda ült a Párom mellé beszélgetni, aztán elvitte táncolni, kicsivel később már a fenekét fogta, miközben smároltak. Nem zavartam meg Őket, nagyon izgató volt a szitu. Lassan újra el kellene mennünk bulizni egy jót...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 16. csütörtök 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (4612822)
2021. 12. 16. csütörtök 05:40
Mert nincs ilyen. A pasi egyedül hírdet
Engem izgatna. Plusz érdekelne is mire jut vele egy másik fiatal srác, ha én nem vagyok ott és nem tudok erről.