egyetértek, szerintem a kölcsönösség a lényeg. meg lehet tanítani egymással mindent!
igen, igen, kipróbálják, aztán... de nem is a végig dologról beszélek!
szerinterm az is jó ha csak a makkot tudja "nyalogatni"!
Na a másik, ha nem szeretnénk nyalni, abból lenne közfelháborodás?? :D (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
szerinterm az is jó ha csak a makkot tudja "nyalogatni"!
Na a másik, ha nem szeretnénk nyalni, abból lenne közfelháborodás?? :D (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 16:53
Mert vannak lanyok, akik a jokislany imaguket eletuk vegeig meg akarjak tartani. Es van aki nem szeret szopni. Ez van. Meg jo hogy a pasik 99szazaleka szeret nyalni.
Es megeshetnek technikai nehezsegek is, amikor az ember szaja kisebb mint a farok vagy csak eppen a makk fer bele, igy nehezkes a dolog.
De azert szerintem mindenki kiprobalja egyszer
Es megeshetnek technikai nehezsegek is, amikor az ember szaja kisebb mint a farok vagy csak eppen a makk fer bele, igy nehezkes a dolog.
De azert szerintem mindenki kiprobalja egyszer
Mert vannak lanyok, akik a jokislany imaguket eletuk vegeig meg akarjak tartani. Es van aki nem szeret szopni. Ez van. Meg jo hogy a pasik 99szazaleka szeret nyalni.
De azert szerintem mindenki kiprobalja egyszer (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
De azert szerintem mindenki kiprobalja egyszer (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
De tényleg! Aki nem, az miért nem ????
Olyan nemvan ,hogy egy nő ne szpojon. Valkinek meg fogja tenni. Csak tudni kell kérni. És az sem árt, ha a csaj nagyon szeret. Ennyi:D
Ó! Később értél haza a koncertről, mint mi.
(Gondolom legalábbis, mivel hajnali fél kettő áll a bejegyzésed mellett.)
Hmmm... Merre jártál?
(Gondolom legalábbis, mivel hajnali fél kettő áll a bejegyzésed mellett.)
Hmmm... Merre jártál?
tökéletes!!:))) ilyen helyekről már összeszedtem tűzoltot,mentőst,már pont csak a rendőr hiánzyott:DD
miért nem kerestél meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 12. kedd 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57295)
2006. 09. 12. kedd 01:32
mikor elindultál Bikini koncertre,én már ott voltam
tamasipolice? vigyázz rambika! ez a fiú egy rendőr, aztán majd megkeres, széttett lábakkal az autójának kell dőlnöd,megmotoz,jól megbilincsel, és még a szolgálati fegyverét is használni fogja...huhhh
mikor elindultál Bikini koncertre,én már ott voltam
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 19:24
oké...megbeszéljük...de most elmegyek bikini koncertre...és a topic miatt: én a szopós kategória vagyok :):):):)
Edig még mindegyik szerete, megszokta csecsemö korába.
nekem a monokini jobban bejön :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 19:24
oké...megbeszéljük...de most elmegyek bikini koncertre...és a topic miatt: én a szopós kategória vagyok :):):):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem packázok, de boldogan mebánnám :-DDDDDD :-Pd-:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 19:19
háááát, a 10 éves valamikor eltűnik egész napra és csak kajálni jön haza, és sokszor fogalmam sincs hol járt (nem vagyok rá büszke), de ez más kategória...a 2 éves még nem megy el.....és fiúk...de ez sok mindentől függ....hogy elengedném-e...de inkább a kor meghatározása miatt kérdeztem.....különben te meg ne packázz velem, mert megjárod:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
háááát, a 10 éves valamikor eltűnik egész napra és csak kajálni jön haza, és sokszor fogalmam sincs hol járt (nem vagyok rá büszke), de ez más kategória...a 2 éves még nem megy el.....és fiúk...de ez sok mindentől függ....hogy elengedném-e...de inkább a kor meghatározása miatt kérdeztem.....különben te meg ne packázz velem, mert megjárod:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 19:09
ugyan már, miért is kell ellógni otthonról?! mert csak úgy nem engedik :-D
Egyébként te elengednéd a gyerekeidet, ha nem tudnád hovamennek, mikor jönnek?
Egyébként te elengednéd a gyerekeidet, ha nem tudnád hovamennek, mikor jönnek?
a privire légyszíves válaszolj már. :)
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 18:51
igy is már néhányan csunyákat gondolnak rolam,amit nem bánok mert igaz is,de mégse jo egy fiatal lánynak hogy joformán minden héten mással van,mást szop le,és a telefonszámom már nyilt titok néhány helyen.Az ellogást ugy értem,hogy vmi primitiv dolgot ki találok hova megyek és ugy.Csak az a bamba apám lehet olyan vak,hogy én mindig sétálni megyek kicsipve,és félora után itthon is vagyok:)) De már kezdek átlépni olyan helyzetbe,hogy inkább egy komoly kapcsolatot szeretnék,ami velem/nekem mondjuk nehéz,de azt hadd ne részletezzem.Nem mondom,mert imádom hallani a cselekvéseim eredményekénti hangokat:DDDPPPP
ugyan már, miért is kell ellógni otthonról?! mert csak úgy nem engedik :-D
Egyébként te elengednéd a gyerekeidet, ha nem tudnád hovamennek, mikor jönnek? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként te elengednéd a gyerekeidet, ha nem tudnád hovamennek, mikor jönnek? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 16:09
miért is kéne leszoknod róla? az ellógás: irgum-burgum, de miért kell ellógnod otthonról?
én nem tudom pontosan hány éves vagy, de rémlik valami a zsenge korodról valamelyik topic-ból. amíg te jól érzed így magad, addig ne bánd...de csak addig csináld, amíg TE jól érzed magad...aztán később már úgysem lesz lehetőséged rá, ha igazi családod lesz...az a baj, hogy az emberek nagy többsége mindent máskor csinál (roncsfilm, szőke andrás ebédjelenet)...most vagy fiatal, most kefélj...és hogy topicban maradjunk: rambika nem az a lány, aki nem szopik :D:D:D
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 18:51
igy is már néhányan csunyákat gondolnak rolam,amit nem bánok mert igaz is,de mégse jo egy fiatal lánynak hogy joformán minden héten mással van,mást szop le,és a telefonszámom már nyilt titok néhány helyen.Az ellogást ugy értem,hogy vmi primitiv dolgot ki találok hova megyek és ugy.Csak az a bamba apám lehet olyan vak,hogy én mindig sétálni megyek kicsipve,és félora után itthon is vagyok:)) De már kezdek átlépni olyan helyzetbe,hogy inkább egy komoly kapcsolatot szeretnék,ami velem/nekem mondjuk nehéz,de azt hadd ne részletezzem.Nem mondom,mert imádom hallani a cselekvéseim eredményekénti hangokat:DDDPPPP
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 16:09
miért is kéne leszoknod róla? az ellógás: irgum-burgum, de miért kell ellógnod otthonról?
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 15:28
most ugy vagyok,hogy fűvel-fával joformán.Csak tudjak ellogni otthonrol.De le kéne szoknom rola