Hmmm jó lehet azoknak akiknek már össze jöt:S
Egy titkos találkozó egy nagy élvezés....Ez igazán jól hangzik...
Egy titkos találkozó egy nagy élvezés....Ez igazán jól hangzik...
Hoplá..
most ugy vagyok,hogy fűvel-fával joformán.Csak tudjak ellogni otthonrol.De le kéne szoknom rola
Ezt most nem pontosan értem, prv.
ez az,hogy egyelőre bármikor,csak ne lássanak,de le kéne rola szoknom
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És mikor tehet téged az ember magáévá? :D
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 19:08
réskép van sorozatban:)) 761es vagy 2647es-több az izgato ha a lányokon van háj c. topikban a 12es oldalon.Ujabb képek a munkatervben:DD
réskép van sorozatban:)) 761es vagy 2647es-több az izgato ha a lányokon van háj c. topikban a 12es oldalon.Ujabb képek a munkatervben:DD
én is mennék hozzád:-) mikor láthatjuk a sorozatot rolad?
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 10. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 10. vasárnap 18:40
én osztom MmePrune-t:))egy hogy nagyon élvezem,kettő imádom a reakciokat hallgatni:DD és le is nyelem mindig.Van aki visszajár hozzám,mert a barátnője nem hajlando rá...
én osztom MmePrune-t:))egy hogy nagyon élvezem,kettő imádom a reakciokat hallgatni:DD és le is nyelem mindig.Van aki visszajár hozzám,mert a barátnője nem hajlando rá...
Vivi, miért forgatod a szemed? Talán nem értesz egyet MmePrune-vel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 08. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 09. 08. péntek 18:00
hi, milyen hiányosságaid lehetnek, csak kiváncsiságből ;-) ???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 08. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 08. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 17:56
az írásban jó vagyok, mindig jeles voltam magyarból:D:D:D...ami a többit illeti: még nem mondta senki, hogy nem vagyok jó, de ha valakinek rossz élménye van, nem szokott dicsekedni...azért én igyekszem a maximálisat nyújtani minden téren... és még mielőtt rám aggatják a szexglóriát, nos hát vannak hiányosságaim...
Szerencsére volt rá példa, hogy a hölgy rávetődött, az első "randin", kb 2 óra beszélgetés után :)
ijjjj...randin sem akart szopni? miért vetted akkor el?
közvélemény kutatást végeztem férfi ismerőseim körében. hát, emberek, elszomorító és megdöbbentő a helyzet! átlagban 40 %-a a nőknek nem nyeli le, de ami félelmetesebb: van olyan, aki a szájába sem veszi! ezeknek a nőknek mi okoz élvezetet?
igen, igen, teljesen igazadvan
nekem is potoljuk?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 08. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 17:00
ezt nehéz meghatározni. szeretem ha a számban van, mert finom a bőr érintése, puha a felülete, kemény, de igazából törékeny. de jobb az benne, hogy akinek csinálom, annak örömet szerzek vele, és jó hallani a reakciókat, a lélegzetvétel változását. és jó érezni a végeredményt is.:):):)
az írásban jó vagyok, mindig jeles voltam magyarból:D:D:D...ami a többit illeti: még nem mondta senki, hogy nem vagyok jó, de ha valakinek rossz élménye van, nem szokott dicsekedni...azért én igyekszem a maximálisat nyújtani minden téren... és még mielőtt rám aggatják a szexglóriát, nos hát vannak hiányosságaim...
A beirásodal teljesen felizgatál. Te mindenbe enyire jó vagy vagy csak az irásba?
Szerintem te vagy az a leányzó, aki minden férfi álma :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 08. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 17:00
ezt nehéz meghatározni. szeretem ha a számban van, mert finom a bőr érintése, puha a felülete, kemény, de igazából törékeny. de jobb az benne, hogy akinek csinálom, annak örömet szerzek vele, és jó hallani a reakciókat, a lélegzetvétel változását. és jó érezni a végeredményt is.:):):)