Köszönjük az elismerést, én - mint a pár hölgytagja csak annyit tudok javasolni, hogy légy kitartó és türelmes, az én férjem is az volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 19. kedd 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (64610)
2006. 09. 19. kedd 16:44
Szuszed nagyszerúek a képek! Sajnos a nejem nem bírom rászedni egy fotosorozatra.
szuszed,
nagyon jó az új sorozatotok (is) !!!
nagyon jó az új sorozatotok (is) !!!
Ah, vagy úgy!
Pontosabban? hol töltöd, kivel... írhatod privátban is! (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 19. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosabban? hol töltöd, kivel... írhatod privátban is! (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 19. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 20:01
arrol volna szo,hogy ott fogom tölteni a szombat estét,és szeretnék egy kis változatosságot vinni az unalmasan hajnalig nyulo éjszakának,elvégre is az az éjszaka a bulinak van fenntartva,kivéve ha nem játszunk jol,és nem kell a döntőre készülnünk
arrol volna szo,hogy ott fogom tölteni a szombat estét,és szeretnék egy kis változatosságot vinni az unalmasan hajnalig nyulo éjszakának,elvégre is az az éjszaka a bulinak van fenntartva,kivéve ha nem játszunk jol,és nem kell a döntőre készülnünk
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 19. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hat en is Parkany parti vagyok, de az even nem sikerult a lagunaban hullamoznom. Hat ez van, majd jovore
milyen akció? mert akor én(mi) is megyek...
akkor nem ti voltatok azok...egyebkent nem lesz valami egyeb erdekes akcio Parkanyban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 19. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 17:48
Kisangyalka mi beszáltunk volna!
Kisangyalka mi beszáltunk volna!
Hello!
Miről lenne szó? Csak mert tudniillik én tatai vagyok... (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 17. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Miről lenne szó? Csak mert tudniillik én tatai vagyok... (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 17. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 17. vasárnap 21:36
kicsit megint hanyagoljuk magunkat,ejnye-bejnye.A jövő 7re sokat tervezek,remélem valamennyi összejön belőle.Van egy szerda vagy csütörtök,7végén tatán leszek,oda is szeretnék elcsábitani néhány emberkét hátha valami jo történik velem:)) Tataiak jelentkezését várom:DD
Hat nem, de akar a jarokelok kozott is lehettel volna, ugyebar ott este se lehet nyugisan sexelni, mert pont akkor pont arra pont 5embernek el kell mennie, es meg meg is neznek....Meg jo hogy beszalni nem akart senki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 19. kedd 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 16:54
Kisangyalka de nem velem sajnos!
Kisangyalka de nem velem sajnos!
Sajna pont ezen a hetvegen nem leszek Parkanyban
De a sex a Duna partjan megvolt (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 19. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
De a sex a Duna partjan megvolt (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 19. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 19. kedd 16:41
Sziasztok a hét végén nagy buli! Kormorán és Illés koncert! A Dunaparton szex.Kisangyalka gyere!
Szuszed nagyszerúek a képek! Sajnos a nejem nem bírom rászedni egy fotosorozatra.
Sziasztok a hét végén nagy buli! Kormorán és Illés koncert! A Dunaparton szex.Kisangyalka gyere!
Jaaaj, parkany a szivem csucske, barcsak megint ott lehetnek. Es a vasarig meg egy honap..
kicsit megint hanyagoljuk magunkat,ejnye-bejnye.A jövő 7re sokat tervezek,remélem valamennyi összejön belőle.Van egy szerda vagy csütörtök,7végén tatán leszek,oda is szeretnék elcsábitani néhány emberkét hátha valami jo történik velem:)) Tataiak jelentkezését várom:DD
Nincs sok hozzászólás itt az biztos. Pedig nemvolt rossz. Igaz sokkal kevesebben voltak mint a tavalyi erotika kiállításon, de legalább nem volt olyan nagy a tömeg, kényelmesebben lehetett nézelődni. És elég sok érdekesség volt, én (mi) jól szórakoztam.
Mi újság felvidékiek? Volt valaki az erotika parádén?
mar irtam, h igen, de te meg nem irtad,h honnet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 06. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 21:45
Párkány környékéröl valaki?
Szia Katinka már hogyne emlékeznék ilyen tündéri csajra mint te!!!!!!!!!!!!!