Szia, kedves Kakath! Még emlékszel erre:
" kakath #36 | 2006.06.15
Katicika nagyon tudnálak szeretni. Puszika"
No, nem számonkérésképpen, csak megörültem, hogy átjöttél a szlovák oldalról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 06. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
" kakath #36 | 2006.06.15
Katicika nagyon tudnálak szeretni. Puszika"
No, nem számonkérésképpen, csak megörültem, hogy átjöttél a szlovák oldalról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 06. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (64610)
2006. 09. 06. szerda 21:45
Párkány környékéröl valaki?
Párkány környékéröl valaki?
Rambika szép a nunid! Több kép nincs? Rakd fel kérlek. Vagy menjek fényképezni?
ha minden igaz,az amatőr lányoknál vannak.pontos számát még a miénkbe se tudom,750 körül,Az amit nagyra értékeltek:DD
Sziasztok! Sajnos én sem találom a társoldalképecskéit...(sajnos) Tud valaki segiteni???
nálunk még a hazait se látni.enyém már láthato itt is végre
wow!!! már 5.1-nél jár a minősítésem:))))) tök jo:DD
szép a nunid, rambika!
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Arról nekem fogalmam sincs, hogy az eredeti oldal mi mindent tartalmaz, amit a mi verziónk még nem, ugyanis nem volt még hozzá szerencsém. Ami számomra nagyon zavaró, az a képsorozatok számának különbözősége, korlátozott megjeleníthetősége, valamint az (ami számomra egyébként a legérthetetlenebb), hogy az angol verzióban hamarab megjelennek a képek, mint a magyarban annak ellenére, hogy a magyarban raktuk fel őket. Szóval szerintem teljesen illogikátlan.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 23:56
na igen, en is szeretnem, mert az igazi magyar oldal nagyon jo dolgokat tartlmaz, amire en is kivancsi lennek, de folyton atiranyit ide.
na igen, en is szeretnem, mert az igazi magyar oldal nagyon jo dolgokat tartlmaz, amire en is kivancsi lennek, de folyton atiranyit ide.
Elolvastam az eredetileg ADMIN által írottakat is, úgyhogy nem értettelek félre, esetleg nem tisztán (rosszul) fogalmaztam. Mindnesetre szerintem az volna az igazi, ha ez az oldal is egyformán működne mindenki számára.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 23:44
Latom nem olvastad figyelmesen amit irtam, bemasoltam egy admint valaszat a kerdeseimre, es ala irtam a neked szant kommentarom. Miszerint nekunk ugyan mas a verzio, de oruljunk, mert nekunk is van azert kedvezmeny az admin szerint. Azt az ingyenes dolgot az admin irta nekem.
Olvasd el megegszer mert nem akarok felreertve lenni.
Latom nem olvastad figyelmesen amit irtam, bemasoltam egy admint valaszat a kerdeseimre, es ala irtam a neked szant kommentarom. Miszerint nekunk ugyan mas a verzio, de oruljunk, mert nekunk is van azert kedvezmeny az admin szerint. Azt az ingyenes dolgot az admin irta nekem.
Hát nem egészen értem, hogy hogyan is érted ezt az ingyenes dolgot, de mindenesetre azon a bizonyos - általam említett - cseh amatőr oldalon minden teljesen ingyenes. A képek böngészése, feltöltése (ez ugye érthető), chatelés, fórumok, hirdetés (persze ismerkedési)egyszóval minden.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 23:23
Nem kivetelezni akarunk, de a kulfoldi oldal teljesen kulonbozik a magyarorszagi magyar oldaltol. Pl. kulfoldi lapon minden szex sorozat ingyen van, ami itt VIP, az is. Tehat a jo oldalat is nezd a dolognak!
Igyekszunk holnapi nap folyaman oda is kirakni a versenyt!
Na, ezt a valaszt kaptam egy kerdesmre, amit ha erdekel a szabadteri amator versenyes topicban megnezhetsz, azthiszem 518 meg 502. Szoval annyi hogy oruljunk hogy meg ennyi is van. Viszont az a jogszabalyos dolgot mar nem tudom ki mondta es melyik temaval kapcsolatban.
Sajnos itt ez igy megy.
Na, ezt a valaszt kaptam egy kerdesmre, amit ha erdekel a szabadteri amator versenyes topicban megnezhetsz, azthiszem 518 meg 502. Szoval annyi hogy oruljunk hogy meg ennyi is van. Viszont az a jogszabalyos dolgot mar nem tudom ki mondta es melyik temaval kapcsolatban.
Sajnos itt ez igy megy.
Jah, mai napig nem lett kirakva ide a verseny
Nem kivetelezni akarunk, de a kulfoldi oldal teljesen kulonbozik a magyarorszagi magyar oldaltol. Pl. kulfoldi lapon minden szex sorozat ingyen van, ami itt VIP, az is. Tehat a jo oldalat is nezd a dolognak!
Sajnos itt ez igy megy. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos itt ez igy megy. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2006. 09. 04. hétfő 22:26
Hát ha valóban ezt a választ kaptad (amit ugye nem kétlek) az elég furcsa magyarázat lenne. Ismerek egy cseh oldalt (gondolom nem egyedül vagyok itt ezzel így), ahol ilyen dolgokkal nem foglalkoznak, lehet csak látszólag nem, de mindenesetre ilyen problémák, hogy más verzió működne a cseh és más a külföldiek számára biztos nincsenek. Ott minden, mindenki számára egyformán múködik, nincsenek felvidékiek, csehek, szlovákok, magyarok, akárkik. Ott vannak amatőr szexrajongók és ennyi. Mindenkinek van egy úgynevezett nick-je (mint itt nekem a szuszed), és annak alapján meg tudod keresni a keresőben az összes eddig megjelent képsorozatát. Ezen kívül minden képsorozatnak van egy száma, ami mindenki számára ugyanaz a szám, akár Amerikában akár itt nyitod meg, de még Japánban is. Ha azt a számot beírod a keresőbe rögtön megjelenik az adott képsorozat. Szóval minden simán, zökkenőmentesen működik mindenféle jogszabályoktól függetlenül, illetve azokkal nem ütközve, mindenki számára egyformán. Ha valakit esetleg érdekel és még nem ismeri, szívesen megadom a címét. Csak ugye ott az a "baj" hogy cseh, ahol érthetően sokkal több a cseh és szlovák szereplő, ami nem baj, csak magyarok lévén mégis csak magyarokkal ismerkednénk szívesebben, ami magyar oldalon sokkal könnyebben megy.
Hát ha valóban ezt a választ kaptad (amit ugye nem kétlek) az elég furcsa magyarázat lenne. Ismerek egy cseh oldalt (gondolom nem egyedül vagyok itt ezzel így), ahol ilyen dolgokkal nem foglalkoznak, lehet csak látszólag nem, de mindenesetre ilyen problémák, hogy más verzió működne a cseh és más a külföldiek számára biztos nincsenek. Ott minden, mindenki számára egyformán múködik, nincsenek felvidékiek, csehek, szlovákok, magyarok, akárkik. Ott vannak amatőr szexrajongók és ennyi. Mindenkinek van egy úgynevezett nick-je (mint itt nekem a szuszed), és annak alapján meg tudod keresni a keresőben az összes eddig megjelent képsorozatát. Ezen kívül minden képsorozatnak van egy száma, ami mindenki számára ugyanaz a szám, akár Amerikában akár itt nyitod meg, de még Japánban is. Ha azt a számot beírod a keresőbe rögtön megjelenik az adott képsorozat. Szóval minden simán, zökkenőmentesen működik mindenféle jogszabályoktól függetlenül, illetve azokkal nem ütközve, mindenki számára egyformán. Ha valakit esetleg érdekel és még nem ismeri, szívesen megadom a címét. Csak ugye ott az a "baj" hogy cseh, ahol érthetően sokkal több a cseh és szlovák szereplő, ami nem baj, csak magyarok lévén mégis csak magyarokkal ismerkednénk szívesebben, ami magyar oldalon sokkal könnyebben megy.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 18:48
En mar regebben erdelodtem miert nem jar nekunk a teljes verzio. Olyan valaszt kaptam hogy a magyar jogszabalyok lazak, a tobbi orszage mar nem annyira, igy nem jar a teljes verzio a hataron tuliaknak. Legalabbis ha jol ertettem. Mindesentre sovany vigasz...
Sziasztok.Rambika14,szomszéd! Jok a képek. Dr.Balu szia foldi mi ujság Bécsben? Suli? Udvozol a fiam!
En mar regebben erdelodtem miert nem jar nekunk a teljes verzio. Olyan valaszt kaptam hogy a magyar jogszabalyok lazak, a tobbi orszage mar nem annyira, igy nem jar a teljes verzio a hataron tuliaknak. Legalabbis ha jol ertettem. Mindesentre sovany vigasz...
Megnéztem a képeket. Az ilyen képek láttán mondják nálunk, hogy "le a kalappal" :)))
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként megnéztelek titeket is:)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2006. 09. 04. hétfő 07:50
Ez a GG meg VIP dolgok hát, nem is nagyon foglalkoztam ezidáig ezzel, mi is van a nevem mellett, de ami jobban bosszant az a képgalériák számazása, illetve ebbol kifolyólag az egyes galériák megkeresése. Azt vettük észre, hogy hiába nyitom meg az oldalt magyarul, az egyes galériák egész más számon szerepelnek az anyaországi oldalon, és más számon Felvidéken. Sot más számazása van ugyan annak a képsorozatnak a szlovák, az angol illetve a német verzió alatt. Továbbmegyek, felraktuk ide a képeinket (magyar verzió - amator párok), a magyar oldalon (Felvidéken) még a mai napig nem jelentek meg, az angol verzión viszont már igen, az anyaországiak pedig már negyedik napja reagálgatnak. Nem beszélve arról, hogy hiába ajánlja figyelmünkbe egy anyaországi képeiket, szám szerint megtalálhatatlan. Ott már az ezer vagy kétezervalahány számú galériánál tartanak, nálunk pedig a legmagasabb számú a 873 (magyar amator párok). Szóval nem értem. Valaki meg tudná magyarázni, hogy is van ez?