yomiboy akkor mi a rockzene szerinted? Halgatlak tágra zárt szemekkel!
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 11. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 13:48
Azt sem tudjátok mi az a rockzene.Méghogy a 80-as évek.Nevetnem kell.Puják vagytok még!
89? Ossian-86, Pokolgép-86, Omen-90 ezekre gondoltál?
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 21:25
ez támadó jellegű kérdés volt rockzenei analfabétaságomra, rossz ízlésemre rámutatandó???
ha igen akkor nem volt szép
ha nem akkkor nem a roses hanem a seatle grunge zene meg a californiai barna tetováltakra gondoltam, meg hazánk 89körül alakult bandáira
ha nem akkkor nem a roses hanem a seatle grunge zene meg a californiai barna tetováltakra gondoltam, meg hazánk 89körül alakult bandáira
Kösz a helyesírásért. A rock valahol több, mint életstílus vagy zene. Az maga egy történelem. Legalábbis nekem egy olyan korról beszél, ami zavaros volt és mondhatni elég pártatlanul nyilatkozik róla. Nálam életformává vált a Rock szeretete.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 11. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 12:15
Na itt álljunk meg 1 szóra, én Little Richardon, Jimi Hendrix-en, és Rolling Stones-on nőttem fel, de valahogy nem tettem időrendi sorrendbe a korszakokat, számomra a Rock & Roll, és a Blues volt "A ZENE" de az EDDA, R-GO soha nem tudott igazán a szívemhez nőni, akkor már inkább a kicsit rock tól alternatívabbra vett LGT volt a nyerő. Számomra a Rock & Roll Chuck Berry- nél kezdődik, a Blues B.B. King-nél, de Garry Glitter-t is a műfajhoz sorolom (már ha it egyáltalán valaki ismerte)
Egyébként Kenef: az Deep Purple...
Igaz, hogy sokan vallják magukat rockernek, de nem tudom, hogy ez kinek mit jelent...
Számomra ez egy életstílus, van akinek mindössze zene...
Igaz, hogy sokan vallják magukat rockernek, de nem tudom, hogy ez kinek mit jelent...
ne haragudj, de először a saját szobáim, később a nappali :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 21:31
mi a szösz...a nappaliba már be sem tolod az édes kis pofikádat? feltöltötte valaki a bárpultot, asszem:):):)
mi a szösz...a nappaliba már be sem tolod az édes kis pofikádat? feltöltötte valaki a bárpultot, asszem:):):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 21:30
89-ben magyar rock? kíváncsian hallgatlak...
egyébként nem rossz indulatból mondtam...
egyébként nem rossz indulatból mondtam...
89-ben magyar rock? kíváncsian hallgatlak...
egyébként nem rossz indulatból mondtam... (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként nem rossz indulatból mondtam... (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 21:25
ez támadó jellegű kérdés volt rockzenei analfabétaságomra, rossz ízlésemre rámutatandó???
ha nem akkkor nem a roses hanem a seatle grunge zene meg a californiai barna tetováltakra gondoltam, meg hazánk 89körül alakult bandáira (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem akkkor nem a roses hanem a seatle grunge zene meg a californiai barna tetováltakra gondoltam, meg hazánk 89körül alakult bandáira (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mia: 90-esévek??? Guns'N Roses?
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 11. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 13:10
én nagyon szeretem a rock zenét meg az egész életstílust/felfogást amit képvisel, de (na itt lehet kövezni ) engem nem fogott meg a 70es, 80as évek rockzenéje, alig van pár szám ami tetszik(nem is igen hallgatom őket, nekem azok nem adnak semmit, semmi olyat, amit kedvenc zenekaraim igen), nekem a 90es évek elejétől jön be, de ettől még nem tartom magam kevésbé rockernek, mint az, aki little richardért van oda, meg styx-et, dire straits-t hallgat
Azt sem tudjátok mi az a rockzene.Méghogy a 80-as évek.Nevetnem kell.Puják vagytok még!
én nagyon szeretem a rock zenét meg az egész életstílust/felfogást amit képvisel, de (na itt lehet kövezni ) engem nem fogott meg a 70es, 80as évek rockzenéje, alig van pár szám ami tetszik(nem is igen hallgatom őket, nekem azok nem adnak semmit, semmi olyat, amit kedvenc zenekaraim igen), nekem a 90es évek elejétől jön be, de ettől még nem tartom magam kevésbé rockernek, mint az, aki little richardért van oda, meg styx-et, dire straits-t hallgat
Na itt álljunk meg 1 szóra, én Little Richardon, Jimi Hendrix-en, és Rolling Stones-on nőttem fel, de valahogy nem tettem időrendi sorrendbe a korszakokat, számomra a Rock & Roll, és a Blues volt "A ZENE" de az EDDA, R-GO soha nem tudott igazán a szívemhez nőni, akkor már inkább a kicsit rock tól alternatívabbra vett LGT volt a nyerő. Számomra a Rock & Roll Chuck Berry- nél kezdődik, a Blues B.B. King-nél, de Garry Glitter-t is a műfajhoz sorolom (már ha it egyáltalán valaki ismerte)
Na ja. Ha magyarbol venénk példát a könnyűnek Edda, keménynek Pokolgép, Ossian. Őszintén szólva az én apám is rock vérmérsékletű és én se mentem messzire, sőt! Ugyan akkor én is ugyanúgy kedvelem a 70's 80's évek hátsó értelmű rock bandáit, mint ő. Deep Perpul, Whitesnake, Rainbow, Iron Maiden vagy akár a Nazareth. (nem esküszöm meg, hogy helyesen írtam a neveket). De vele ellentétben én a koncertek alatti orgiákat is nagyon csípem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 11. 10. péntek 17:00
Hát, az alma és a fája eset erre annyira nem érvényes. Gondolj bele mennyi minden változik 20-30 év alatt a zenében. Persze vannak, akik örök istenek lesznek: Iron Maiden, Judas Priest - legalábbis nekem.
Hát, az alma és a fája eset erre annyira nem érvényes. Gondolj bele mennyi minden változik 20-30 év alatt a zenében. Persze vannak, akik örök istenek lesznek: Iron Maiden, Judas Priest - legalábbis nekem.
(Ez egy válasz Kenef üzenetére (2006. 11. 10. péntek 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 16:41
"Az én zeném" olyan nincs. nem vagyok se zenész, se mvész lélek. De egy valamit tudok a gének, tudod azok soha nem hazudnak. Na meg az alma nem esik messze a fától. De ha nem tetszik neki istenem, akkor majd halgat Mozártot!
"Az én zeném" olyan nincs. nem vagyok se zenész, se mvész lélek. De egy valamit tudok a gének, tudod azok soha nem hazudnak. Na meg az alma nem esik messze a fától. De ha nem tetszik neki istenem, akkor majd halgat Mozártot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 19:30
Azért adjuk meg a gyereknek a választás jogát. Lehet, hogy baromira nem tetszik majd neki a te zenéd...
Azért adjuk meg a gyereknek a választás jogát. Lehet, hogy baromira nem tetszik majd neki a te zenéd...
(Ez egy válasz Kenef üzenetére (2006. 11. 08. szerda 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 16:27
Valjuk be őszintén, nem lehet elég korán kezdeni! Ha gyerekem lesz, biztos mindenféle koncertekre fogom vinni.
Valjuk be őszintén, nem lehet elég korán kezdeni! Ha gyerekem lesz, biztos mindenféle koncertekre fogom vinni.
Egyik sem az enyém - sajnos. Jó fej kiscsajok :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 11. 07. kedd 15:59
Charlotte, már ilyen korán ilyesmire tanítod a gyereked?! HELYES!!!
Charlotte, már ilyen korán ilyesmire tanítod a gyereked?! HELYES!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 13:14
Nem lehet elég korán kezdeni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 13:14
Ott is volt egy két hát igen... típusú csaj. Na és amikor a piátol nem voltak "+gátlásaik" az volt az igazi. a félmesztelen nem is volt meglepő!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)