Na, és akkor egy profi:
Na ja akinek ideje és pénze is van rá....
(Ez egy válasz Kenef üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 11:27
Remélem sok a Pesti látogató itt, mert megkérdezném tőlük szombaton merre jártak a városba? Én baromi messze lakom Pestől még is felmentem a nagy Ossian koncertre. Az sokkal jobb, mint a Beatles
Remélem sok a Pesti látogató itt, mert megkérdezném tőlük szombaton merre jártak a városba? Én baromi messze lakom Pestől még is felmentem a nagy Ossian koncertre. Az sokkal jobb, mint a Beatles
szerintem inkább rocker csaj az aki egy rockzenekarban zenél, átélte a 90es évek rocktörténeti jelentőségű pillanatait, tényleg hallgatja ezt a fajta zenét, mint azok, akik nercharisnáyt húznak a kezükre és azt hiszik hogy a legjobb rock szám brtiney spearstől az i love rnr..
(Ez egy válasz Kenef üzenetére (2006. 11. 04. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Öh figyelmetekbe ajánlanék egy felvételt Beatles one day in the BBC Studio... ahol a tutti frutti-tól a blue Monday-ig mindent lejátszottak ami eredeti régi rock & roll, és csak utánna jött a Twist and Shout, Back in the USSR, amik inkább poprock stílus....
(Ez egy válasz Kenef üzenetére (2006. 11. 04. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kenef üzenetére (2006. 11. 04. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 11:18
ugyan már a Beatlest nem sorolnám jobbra, mint a popp. nyálas és gyengusz a zenéjük.
Krok én nem nevezném progresszívnek. egy valami tény ők új stílust teremtettek, de annak nincs köze a rockhoz.
Krok én nem nevezném progresszívnek. egy valami tény ők új stílust teremtettek, de annak nincs köze a rockhoz.
Inkább ő:
vagy ők (még az oldalhoz is jók.
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 03. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy ők (még az oldalhoz is jók.
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 03. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ugyan már a Beatlest nem sorolnám jobbra, mint a popp. nyálas és gyengusz a zenéjük.
Krok én nem nevezném progresszívnek. egy valami tény ők új stílust teremtettek, de annak nincs köze a rockhoz. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 03. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Krok én nem nevezném progresszívnek. egy valami tény ők új stílust teremtettek, de annak nincs köze a rockhoz. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 03. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 08:09
Volt is ebből botrány rendesen :-D Egyébként érdekes, hogy a Beatles milyen rövid ideig játszott Rock&Rollt, és milyen hamar áttért a Beat-re...
Demivel a föld ovális megteszi a hevy metal is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 01. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (67710)
2006. 11. 01. szerda 13:54
Jól jegyezzéztek meg míg a Föld kerek mindíg lesznek rockerek!!!:D:D
na ő egy igazi rocker csaj
"ahogyan ma használjuk ezt a szót"
Miért? Ma hogy használjuk?
Miért? Ma hogy használjuk?
Az inkább volt rockabilly.
Egyébként a zenéjükben sokminen vegyült (volt ott a folk-tólk a counry-n át a rockon keresztül a sima pop-ig minden). Ezért voltak érdekesek.
Talán azt lehetne mondani, hoyg ők voltak az első progresszív együttes? Mármint amodern kor zenekarai közül. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 03. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként a zenéjükben sokminen vegyült (volt ott a folk-tólk a counry-n át a rockon keresztül a sima pop-ig minden). Ezért voltak érdekesek.
Talán azt lehetne mondani, hoyg ők voltak az első progresszív együttes? Mármint amodern kor zenekarai közül. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 03. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 09:25
na itt álljunk meg egy szóra, a Beatles Rockzenével kezdett, csak később játszottak saját számokat...
na itt álljunk meg egy szóra, a Beatles Rockzenével kezdett, csak később játszottak saját számokat...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 11. 03. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 09:10
A Beatles játszott valaha igazi rockzenét?
Nem bántnai akarom őket, mert szeretem, de nem sok rockos vonást fedeztem fel a zenéjükben.
Sőt Lenonnak, meg Harrisonnak köszönhetően átcsapott az egész hippi őrületbe.
"Hippik mindenüt, hippik mindenütt" - Eric Cartman :)
Ami nem baj, mert jó volt az is, csak épp azt sem nagyon tudom úgy igaán rocknak nevezni. A Rock-ot (gy.k.: szikla) nem véletlenül nevezték rocknak.
A metla-t meg metal-nak.
Nem bántnai akarom őket, mert szeretem, de nem sok rockos vonást fedeztem fel a zenéjükben.
Ami nem baj, mert jó volt az is, csak épp azt sem nagyon tudom úgy igaán rocknak nevezni. A Rock-ot (gy.k.: szikla) nem véletlenül nevezték rocknak.
A metla-t meg metal-nak.
A Beatles játszott valaha igazi rockzenét?
A metla-t meg metal-nak. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 03. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
A metla-t meg metal-nak. (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 03. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 08:09
Volt is ebből botrány rendesen :-D Egyébként érdekes, hogy a Beatles milyen rövid ideig játszott Rock&Rollt, és milyen hamar áttért a Beat-re...
"Jól jegyezzéztek meg míg a Föld kerek mindíg lesznek rockerek!"
De mivel a Föld ovális, megteszi még a metál is! :D
(Szar, de már annyi helyen hallottam annyiféleképpen hogy nem lehetett kihagyni.)
De mivel a Föld ovális, megteszi még a metál is! :D
(Szar, de már annyi helyen hallottam annyiféleképpen hogy nem lehetett kihagyni.)
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 02. csütörtök 16:53
jelenleg népszerűbbek vagyunk Jézusnál.nem tudom mi tünik el előbb a kereszténység vagy a rnr. ....john lennon...
jelenleg népszerűbbek vagyunk Jézusnál.nem tudom mi tünik el előbb a kereszténység vagy a rnr. ....john lennon...
"...Míg az ég kék, s a föld kerek, mindíg lesznek rockerek..."
Jól jegyezzéztek meg míg a Föld kerek mindíg lesznek rockerek!!!:D:D