Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Rocker klub
Gyere, ülj be mellém egy sörre

Az eddigi hozzászólások

2006. 10. 20. péntek 20:23  #377
Törölt felhasználó (32523)
hajaj, pedig megfogadtam, hogy nem írok...de ez a fürdős-drogozós dolog kicsit kemény asszem. külön kellene választani a hajléktalanságot (a 80as évek csöveseit) a rockerségtől, nemde? én is jártam kockás ingben, puma cipőben és mégsem voltam sem ápolatlan, büdi meg pláne nem. mindennek meg lehet adni a módját szerintem. a drog meg nem attól függ, hogy valaki rocker-e vagy sem. kissé beszűkültnek érzem ezt a fajta meglátást, dehát ugye nem vagyunk egyformák :]
jah, és mielőtt jönne a kérdés...lány vagyok és voltam rammstein koncerten még 98ban a szigeten ;]
(Ez egy válasz moderator 107 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 17:04
Nekem semmi bajom a rockerekkel csak fürödni kéne nekik és nem drogozni csak ennyi...amúgy én is szeretem a jó kemény rockot de nem vagyok rocker
2006. 10. 20. péntek 19:06  #376
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Hányszor hangsúlyozzam még, hogy rockernek lenni életforma és az ápoltság nem ettől függő, mellesleg akik nylon divatzenét hallgatnak, és minden évben más a kedvencük, a tavaji meg lejárt, az takarodjon messze a topicomtól.
egyéb megjegyzés: a drogozás az teljesen rock-tólfüggetlen(mint az ivás is)... rengeteg zseléshajú divatidiótát ismerek sajna hidegkútról, akiknek az a hétvégi buli, hogy betépnek, ráisznak, és elmennek egy discoba, ahol valami tumtum-ra rázzák magukat...akinek ez a buli azt már sajnálni se tudom....
Aki meg azt cikizi aki saját érzései szerint öltözik és nem hajlandó divatmajom módjára rázni magát valami pasztelszinű okádékban, az először azon gondolkozzon el, hogy van e egyáltalán saját stílusa, és meri e vállalni önmagát mások előttis őszintén... na nem hinnám, hogy erre ilyenekből sokat találok (tiszteletem a kivételek előtt)
Aki meg önmagát elfolytja, csak mert mások szerint ciki valami az ki se mozduljon otthonról.
Szóval, akinek nem tetszik az amit én itt felvetettem, és rockerként megélek őszintén, az menjen a saját topicjába, és hagyjon engem/minket, akik nem hajlandók se másnak, se önmaguknak hazudni, békén!!!!!!!
(Ez egy válasz moderator 107 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem semmi bajom a rockerekkel csak fürödni kéne nekik és nem drogozni csak ennyi...amúgy én is szeretem a jó kemény rockot de nem vagyok rocker
2006. 10. 20. péntek 17:58  #375
Törölt felhasználó (21812)
Inkább nem mondok semmit...
2006. 10. 20. péntek 17:04  #374
moderator 107 moderator 107 VIP
2006. 10. 20. péntek 15:23  #373
Ja, azt kihagytam, hogy ennél a pasinál jámborabb, bújósabb pasim sose volt. Ennyit a marcona külsőről...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 15:21
Pontosan tudom, hogy miért utálod az ilyen szövegeket. Amikor hazavittem bemutatni életem első komoly pasiját (17 voltam), anyám kiakadt. Hosszú haj, szakáll, fülbevaló, basszusgitár - sok volt neki.
Azóta utálom, ha valakire csak azért néznek csúnyán, mert rocker.
2006. 10. 20. péntek 15:22  #372
Helyes! Nem vagyunk egyformák.
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 10. 20. péntek 15:21
Az kár. Én külön a német nyelv miatt szeretem... Annyira jó. :D
2006. 10. 20. péntek 15:21  #371
Pontosan tudom, hogy miért utálod az ilyen szövegeket. Amikor hazavittem bemutatni életem első komoly pasiját (17 voltam), anyám kiakadt. Hosszú haj, szakáll, fülbevaló, basszusgitár - sok volt neki.
Azóta utálom, ha valakire csak azért néznek csúnyán, mert rocker.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 10. 20. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 10:40
Sujti. Amiről te beszélsz az már a Black metál. Nem rock!
Északról Norvégiából ered. Ott nyáron sincs olyan dög meleg mint itt nálunk. :D
Neked mint laikusnak ennyi elég is.

willy87
"Azt, hogy a piálás szervesen része a szórakozásuknak (nemigazán láttam még olyan rockert, aki ne szeretett volna "beb_szni mint állat"), azt mondjuk mocsokmód utálom"
Na ba.meg ez tipikus sztereotípia.
Osbourne, Axl Rose, Billy Idol, Billie Joe...
sorolhatnám, ezek egy dolog.
De a rock zne nem csak erről szól.
Vannak olyan rockzenészek is akik nem verik szét a szállodai szobájukat, nem fuladnak bele a saját hányásukba: Dio, Petrucci, Portnoy...
Na ők nem a balhékról a drogokról a piálásról híresültek el. Őket a zenéjük, tehetségük miatt ismerik sokan. Míg egy Ozzy nem más mint az élő ellenpélda, hogy milyen ne akarj lenni.
És nem csak az előadókról van szó.
Jómagam pl, utálok lerészegedni, néha megesett de az elmúlt 15 év berúgásait még mindig meg tudom számolni max. két kezemen, de nem kell hozzá az összes ujjam. És ha nem is rockernek (mert nem is tudom már mit jelent ez a szó... :S) tartom magam, de egy két klisének én is megfelelek. a hajam hosszú, van gitárom (nem is egy), zenélek aktívan is (már amikor időm engedi :D), és van acélbetétes bakancsom, fekete nadrágom, fekete pólóm/pulóverem (igaz már évek óta inkább színesen öltözködöm, meg sosem volt full fekete korszakom), de mégsem vagyok a kialakult sztereotípiának megfelelő, mikozben a rockzene a blues a metál (minden alfajával együtt) a legkedveltebb zenei irányzataim. De az ilyen kliséket amik a "rockerekre" (büdös, koszos, szakadt a ruházata, piás, nincs melója, nem tanul, stb...)lettek ráaggatva, azokat mind azon 14-16 éves hülyegyerekeknek köszönhetjük akik 90%-a punk zenén nő fel (mielőtt rájön hogy van más is). Pl egy Kispál (akit egyébkjént ki nem állhatok .I..) koncerten egy lassú számra ki az aki még mindig pogózik rugdalja az embereket és lökdösődik? Igen az a pár láncos tarajos (bár ez utóbbi egyre inkább nem jellemző) fiatalember (magyarul 14 éves takonyszájú hülyegyerek) akik 2 sörtől lerészegedve nem tudják merre hány méter.
A vascsöves tockosra meg szívesen válaszolnék. Első lendületből én is egy tockossal, melyet minimum egy láncos szögekkel kivert buzogánnyal követnék el, de lehetőség szerint pallossal. :)
De szerencsére nem vagyok ilyen. Ellenben a sok ápolt fejbőrrel rendelkező szteroidoktól, fehérjétől dagadó fiatalemberrel ellentétben...
2006. 10. 20. péntek 15:21  #370
Az kár. Én külön a német nyelv miatt szeretem... Annyira jó. :D
2006. 10. 20. péntek 15:19  #369
Egy-két számát. Sajnos a hideg ráz a német nyelvtől :-x
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 15:12
Te szereted Rammsteint??? Bocsi, de ezt mindenkitől megkérdezem :))))
2006. 10. 20. péntek 15:12  #368
Te szereted Rammsteint??? Bocsi, de ezt mindenkitől megkérdezem :))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 15:11
Willy, erre most én is azt mondom, hogy úgy ítélted meg a rockereket, hogy életedben nem voltál rockkoncerten v. rockkocsmában. Én voltam. Sokszor. Józanul élveztük végig a legtöbb koncertet, ahol voltam. Vagy legalábbis nem ittuk magunkat kottarészegre.
Diszkó előtt ugyanannyi részeg hülyegyerek fetreng a földön, mint rockkoncerten. Ez nem függ a zenétől, életmódtól.
2006. 10. 20. péntek 15:11  #367
Willy, erre most én is azt mondom, hogy úgy ítélted meg a rockereket, hogy életedben nem voltál rockkoncerten v. rockkocsmában. Én voltam. Sokszor. Józanul élveztük végig a legtöbb koncertet, ahol voltam. Vagy legalábbis nem ittuk magunkat kottarészegre.
Diszkó előtt ugyanannyi részeg hülyegyerek fetreng a földön, mint rockkoncerten. Ez nem függ a zenétől, életmódtól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 19. csütörtök 23:05
RÉgen én sem bírtam őket..
Manapság is ki tudnék osztani néhány tocskost némelyiküknek (vascsővel), mikor látom az utcán...

Vannak köztük jófejek is.
Azt, hogy a piálás szervesen része a szórakozásuknak (nemigazán láttam még olyan rockert, aki ne szeretett volna "beb_szni mint állat"), azt mondjuk mocsokmód utálom, de hát...
De azért vannak köztük jófejek is.. amelyik nem igánytelen... A hosszúhajú nyugodt fajtáját bírom is...
2006. 10. 20. péntek 13:37  #366
Hát, willy-baba, le lettél olva rendesen. Bár igazából nem teljesen ellened irányultak a mondatok (kivéve egyes részeket pl. megnyalnád a sót...), hanem egy olyan ember véleményét hallhatuk, aki elég tájékozott és kialakult képe van az úgynevezett "rokkerekről". Néhány pontban még egyet is tudok vele érteni. Én sem kedvelem "büdös, koszos, szakadt a ruházata, piás, nincs melója, nem tanul" embereket, kaik rokkernek vallják magukat, de akiket igazán megvetek azok a "divatrokkerek"... pffffffff...
2006. 10. 20. péntek 10:41  #365
Mr.Enigma Mr.Enigma
A gót csaj témához.
Te is "megnyalnád a sót"... Csak be kéne ismerned magad előtt... :)
2006. 10. 20. péntek 10:40  #364
Mr.Enigma Mr.Enigma
Sujti. Amiről te beszélsz az már a Black metál. Nem rock!
Északról Norvégiából ered. Ott nyáron sincs olyan dög meleg mint itt nálunk. :D
Neked mint laikusnak ennyi elég is.

willy87
"Azt, hogy a piálás szervesen része a szórakozásuknak (nemigazán láttam még olyan rockert, aki ne szeretett volna "beb_szni mint állat"), azt mondjuk mocsokmód utálom"
Na ba.meg ez tipikus sztereotípia.
Osbourne, Axl Rose, Billy Idol, Billie Joe...
sorolhatnám, ezek egy dolog.
De a rock zne nem csak erről szól.
Vannak olyan rockzenészek is akik nem verik szét a szállodai szobájukat, nem fuladnak bele a saját hányásukba: Dio, Petrucci, Portnoy...
Na ők nem a balhékról a drogokról a piálásról híresültek el. Őket a zenéjük, tehetségük miatt ismerik sokan. Míg egy Ozzy nem más mint az élő ellenpélda, hogy milyen ne akarj lenni.
És nem csak az előadókról van szó.
Jómagam pl, utálok lerészegedni, néha megesett de az elmúlt 15 év berúgásait még mindig meg tudom számolni max. két kezemen, de nem kell hozzá az összes ujjam. És ha nem is rockernek (mert nem is tudom már mit jelent ez a szó... :S) tartom magam, de egy két klisének én is megfelelek. a hajam hosszú, van gitárom (nem is egy), zenélek aktívan is (már amikor időm engedi :D), és van acélbetétes bakancsom, fekete nadrágom, fekete pólóm/pulóverem (igaz már évek óta inkább színesen öltözködöm, meg sosem volt full fekete korszakom), de mégsem vagyok a kialakult sztereotípiának megfelelő, mikozben a rockzene a blues a metál (minden alfajával együtt) a legkedveltebb zenei irányzataim. De az ilyen kliséket amik a "rockerekre" (büdös, koszos, szakadt a ruházata, piás, nincs melója, nem tanul, stb...)lettek ráaggatva, azokat mind azon 14-16 éves hülyegyerekeknek köszönhetjük akik 90%-a punk zenén nő fel (mielőtt rájön hogy van más is). Pl egy Kispál (akit egyébkjént ki nem állhatok .I..) koncerten egy lassú számra ki az aki még mindig pogózik rugdalja az embereket és lökdösődik? Igen az a pár láncos tarajos (bár ez utóbbi egyre inkább nem jellemző) fiatalember (magyarul 14 éves takonyszájú hülyegyerek) akik 2 sörtől lerészegedve nem tudják merre hány méter.
A vascsöves tockosra meg szívesen válaszolnék. Első lendületből én is egy tockossal, melyet minimum egy láncos szögekkel kivert buzogánnyal követnék el, de lehetőség szerint pallossal. :)
De szerencsére nem vagyok ilyen. Ellenben a sok ápolt fejbőrrel rendelkező szteroidoktól, fehérjétől dagadó fiatalemberrel ellentétben...
2006. 10. 20. péntek 00:33  #363
Hm...
Hát...
mert?
Antialkesz, konzervatív (nem muszáj most politikára gondolnod)...
Egyesek szerint akadályozóan kevés önbecsüléssel...
Ja.
Egyébként annyira mostanság nem is lenne időm... Délelőtt suli, déutánonként pedig call-centerben dolgozom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 00:31
Nem tudom elképzelni rólad, hogy te tényleg egy ilyen "jókisfiú" (vagy hogy mondjam) vagy... antialkesz, otthonülős... rolleyes
2006. 10. 20. péntek 00:31  #362
Nem tudom elképzelni rólad, hogy te tényleg egy ilyen "jókisfiú" (vagy hogy mondjam) vagy... antialkesz, otthonülős... rolleyes
2006. 10. 20. péntek 00:27  #361
Hát... ha volt néha d21 meeting, vagy legutoljára szánisörözés (antialkesz vagyok), akkor az, egyébként nem nagyon járok el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 00:25
Hát ez érdekes... Akkor te hova jársz jólérezni magad???
2006. 10. 20. péntek 00:26  #360
Öhm...
öhm...
Öhmmm...
Hm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 00:25
2006. 10. 20. péntek 00:25  #359
2006. 10. 20. péntek 00:23  #358
náh, én tényleg szabályosan ideges (amolyan fóbia) leszek a különféle... öhm.. hogy modnjam.. olyan helyeken, ahova máosk azért járnak, hogy jólérezzék magukat...
na mindegy
/ 43