Tényleg! Az itt jelenlévők közül rajtam kívül volt még valaki a Rammstein-koncerten?!
Egyáltalán nem volt az a tipikusan állat koncert. Igazából annyira érdekfeszítő volt, amit Rammsteinék a színpadon műveltek, hogy az emberek elfelejtettek pogózni... Pedig mi ott álltunk legelöl. Iszonyat jó volt. Az egész színpad tök jól nézett ki, a közepén volt egy "barlang", ami egészen hasonlított "valamire"... A Mein Teil alatt Till egy késsel kergette Flakét, majd egy nagy üstbe tette és alá is gyújtott a lánszórójával. Tisztára mintha színházi előadást néztünk volna. Szóval nem az a tipikus "zúzzunk, mint a gép" koncert volt. Sajnálhatod, hogy kihagytad.
...kiontották volna a beleimet és megfojtottak volna vele!!! körbeadták volna a vesémet, és megtaposták volna a májamat!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 20. péntek 00:14
Megőrültél???
Bedarált volna a nép...
én az az otthonülős búslakodós ember vagyok... nem az aki ilyen helyeken tud mitkezdeni magával..
Bedarált volna a nép...
én az az otthonülős búslakodós ember vagyok... nem az aki ilyen helyeken tud mitkezdeni magával..
Megőrültél???
Bedarált volna a nép...
én az az otthonülős búslakodós ember vagyok... nem az aki ilyen helyeken tud mitkezdeni magával.. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Bedarált volna a nép...
én az az otthonülős búslakodós ember vagyok... nem az aki ilyen helyeken tud mitkezdeni magával.. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 10. 20. péntek 00:07
Hehe. végülis meg lehet érteni téged is. A Rammsteinen kinn voltál???
Hehe. végülis meg lehet érteni téged is. A Rammsteinen kinn voltál???
náh, koncertre engem csak halálos fenyegetéssel lehet elvinni (igaz Rammsteint szeressük), kivétel ha valami kávéházi, vagy csendesülős...
Volt bnőm akart mindenáron Quimbyre elvinni..
Tök jó a zenéjük (csak ne kötődne a fejemben ahhoz a lányhoz ), de én nem tudnám magam egy ilyen helyen jól érezni...
pszicho is csesztetett pedig, hogy nézegessek embereket élőben, ne csak a monitoron keresztül meg az utcán... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt bnőm akart mindenáron Quimbyre elvinni..
Tök jó a zenéjük (csak ne kötődne a fejemben ahhoz a lányhoz ), de én nem tudnám magam egy ilyen helyen jól érezni...
pszicho is csesztetett pedig, hogy nézegessek embereket élőben, ne csak a monitoron keresztül meg az utcán... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 23:26
Én tök egyetértek veled, Willy87, mármint rokker pasikra áttéve nagyjából ugyanez... Igazából én sem vok az a hüdekemény-utálomavilágot-basszunkbemintállat rokkercsaj. Szeretm a rockzenét, szeretek bankancsban és rongyos tornacipőben járni, fekete cuccokat hordani, meg bulizni, koncertre járni (2005. február 27. Budapest Sportaréna - Rammstein - életemlegjobb koncertje :D) is de ettől függetlenül, ha olyanom van, Rómeó és Júliát hallgatok... szóval arany köépút, és az ilyen típusú fiúk azokat akikre bukok
Én tök egyetértek veled, Willy87, mármint rokker pasikra áttéve nagyjából ugyanez... Igazából én sem vok az a hüdekemény-utálomavilágot-basszunkbemintállat rokkercsaj. Szeretm a rockzenét, szeretek bankancsban és rongyos tornacipőben járni, fekete cuccokat hordani, meg bulizni, koncertre járni (2005. február 27. Budapest Sportaréna - Rammstein - életemlegjobb koncertje :D) is de ettől függetlenül, ha olyanom van, Rómeó és Júliát hallgatok... szóval arany köépút, és az ilyen típusú fiúk azokat akikre bukok
Ma láttam egy olyan gót-félét a héven...
Édesanyámmal utaztam, és anyám megrökönyödéssel vegyes érdeklődéssel méregette a lányt.
Nagyon nem csípte :D
Megkérdezte, hogy "de hogy néz már ki.. neked tetszik?"
Mondtam, hogy hááát...
úgy vagyok velük, hogy tetszeni tetszik, de a közelembe ne jöjjön, mert agyoncsapom.
Tehát szépek... a maguk módján (Tim Burton fan-ek előnyben :D)
Tetszenek mint egy inváziós sci-fi.. tök jó megnézni, rohadtul élvezem, de kell a francnak, hogy marslakók törjenek ránk.
Nem bírom az ilyen szar az élet, kemények vagyunk, különcök, megyediek, meg darkosak, és akkor vámpírok, meg orkok, meg varázslók (valmai fantasyregényt olvasgatott)...
Nekem spec tetszik a holtsápadt arcban sötétlő szempár...
Édesanyámmal utaztam, és anyám megrökönyödéssel vegyes érdeklődéssel méregette a lányt.
Nagyon nem csípte :D
Megkérdezte, hogy "de hogy néz már ki.. neked tetszik?"
Mondtam, hogy hááát...
úgy vagyok velük, hogy tetszeni tetszik, de a közelembe ne jöjjön, mert agyoncsapom.
Tehát szépek... a maguk módján (Tim Burton fan-ek előnyben :D)
Tetszenek mint egy inváziós sci-fi.. tök jó megnézni, rohadtul élvezem, de kell a francnak, hogy marslakók törjenek ránk.
Nem bírom az ilyen szar az élet, kemények vagyunk, különcök, megyediek, meg darkosak, és akkor vámpírok, meg orkok, meg varázslók (valmai fantasyregényt olvasgatott)...
Nekem spec tetszik a holtsápadt arcban sötétlő szempár...
RÉgen én sem bírtam őket..
Manapság is ki tudnék osztani néhány tocskost némelyiküknek (vascsővel), mikor látom az utcán...
Vannak köztük jófejek is.
Azt, hogy a piálás szervesen része a szórakozásuknak (nemigazán láttam még olyan rockert, aki ne szeretett volna "beb_szni mint állat"), azt mondjuk mocsokmód utálom, de hát...
De azért vannak köztük jófejek is.. amelyik nem igánytelen... A hosszúhajú nyugodt fajtáját bírom is...
Manapság is ki tudnék osztani néhány tocskost némelyiküknek (vascsővel), mikor látom az utcán...
Vannak köztük jófejek is.
Azt, hogy a piálás szervesen része a szórakozásuknak (nemigazán láttam még olyan rockert, aki ne szeretett volna "beb_szni mint állat"), azt mondjuk mocsokmód utálom, de hát...
De azért vannak köztük jófejek is.. amelyik nem igánytelen... A hosszúhajú nyugodt fajtáját bírom is...
meg is tarthattad volna
Veheted is ajánlatnak. Debrecenben találkozunk...Hol laksz MIA,messze Debrecentől?
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 08:24
na akkor ezt most ajánlatnak vettem biztos jót pogóznánk szép napot minden rockr lánynak és fiúnak!!!
Fejér megye topicban ma tettek be infót.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 10:45
Nem tudom hova írjam, de talán inkább ide.
Fehérváriaknak aktuális:
Káosz fesztről ki tud valamit? Sehol egy program vagy fellépőéista vagy akármi.
Fehérváriaknak aktuális:
amint megtudok vmit, szólok...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 10:45
Fehérváriaknak aktuális:
Fehérváriaknak aktuális:
Fehérváriaknak aktuális:
Fehérváriaknak aktuális:
Minek festeni?
Így vagy jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Így vagy jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 17:01
Vajon sikerült feltöltenem??? Akkor elárulom, h a képen nem vok kifestve, szal azt még képzeljétek hozzá :D
na akkor ezt most ajánlatnak vettem biztos jót pogóznánk szép napot minden rockr lánynak és fiúnak!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57133)
2006. 10. 18. szerda 23:04
A Mia max velem jön el...:))
A Mia max velem jön el...:))
(Ez egy válasz costacurta üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 20:42
Kedves Demetra. Nagyon frankó ez a kép. Debrecenbe a Tcsapdára te kellenél még meg a Mia W.....
Kedves Demetra. Nagyon frankó ez a kép. Debrecenbe a Tcsapdára te kellenél még meg a Mia W.....
2006. 10. 16. hétfő 17:01
Vajon sikerült feltöltenem??? Akkor elárulom, h a képen nem vok kifestve, szal azt még képzeljétek hozzá :D
Hmm, minek festeni? :-D
Szióka! :)