állatorvos is ajánlotta anno a kutyámnak, akinek szorulása volt, így mondhatom, hogy nem káros élő szervezetre ... Fentről és lentről is útnak kellett indítani egy adagot ... és megoldódott az ügy hamar!
(Ez egy válasz giggy üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 07. csütörtök 14:09
Az nem káros az egészségre ha a fenekedet napraforgó olajjal kened be?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 09:23
Jajjj gyerekek, miét vagytok ennyire undokak szegény zodiákussal?
Tuti tipp:
1.: Kakilsz egy jóóóó nagyot.
2.: Esetleg rásegítesz egy kis beöntéssel, hogy szééép tiszta legyél ott hátul.
3.: Veszel egy jóó adag vezelint, vagy más síkosítót.
4.: Keresel valami kellemes pozitúrát, ahol neked megfelelő kézzel eléred a kakilódat.
5.: Egyik kezeddel félrehúzod a farpofád, a másikkal meg jóóó vastagon bevazelinozod a segged.
6.: Végezetül addig túrkálsz a valagadban, míg érzed, hogy jajjdejóóó.
Tuti tipp:
4.: Keresel valami kellemes pozitúrát, ahol neked megfelelő kézzel eléred a kakilódat.
5.: Egyik kezeddel félrehúzod a farpofád, a másikkal meg jóóó vastagon bevazelinozod a segged.
Elég amatőr útmutató!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Tuti tipp:
Tuti tipp:
Az enyém áll, mint a cövek ilyen pózban!
Tied kissé hervadt! (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 11. 07. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Tied kissé hervadt! (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 11. 07. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
"6.: Végezetül addig túrkálsz a valagadban, míg érzed, hogy jajjdejóóó. "
Ennél a pontnál már könnyezve röhögtem.
Zseniális útmutató... Jól érzem vazelin helyett az iróniától tocsog? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennél a pontnál már könnyezve röhögtem.
Zseniális útmutató... Jól érzem vazelin helyett az iróniától tocsog? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Tuti tipp:
Tuti tipp:
Tuti tipp:
Tuti tipp:
Én tudok egy tutti tipet ahol elmagyarázák SŐT!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86482)
2008. 03. 26. szerda 07:13
ha nem érted a kérdést akkor miért irogatsz rá hülye választ,inkább tanulj meg rlőször olvasni
én sem értem a hszedet...ha tudsz tippet adni, akkor tedd meg...ne várd meg amíg én kezdek el könyörögni neked
2008. 03. 26. szerda 07:13
ha nem érted a kérdést akkor miért irogatsz rá hülye választ,inkább tanulj meg rlőször olvasni
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 25. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 18:39
Te ez egy elég hülye hsz kit érdekel a te tuti tipped hogy neked jó legyen
Inkább azt ird le részletesen magadnag hogy csinálod na az a tuti tipp majd másoknak
Inkább azt ird le részletesen magadnag hogy csinálod na az a tuti tipp majd másoknak
Te ez egy elég hülye hsz kit érdekel a te tuti tipped hogy neked jó legyen
Inkább azt ird le részletesen magadnag hogy csinálod na az a tuti tipp majd másoknak (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 25. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább azt ird le részletesen magadnag hogy csinálod na az a tuti tipp majd másoknak (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 25. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 13:23
tudtok részletes tuti tippet adni hogyan csináljam magamnak hogy jó legyen
tudtok részletes tuti tippet adni hogyan csináljam magamnak hogy jó legyen
Itt nézél szét ezen a szex honlapon lehet kapni minden segédeszköszt a-z,és igen jó árban van és diszkrétKLIKK IDE
(Ez egy válasz Zolika002 üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem igen nekem bevált.
(Ez egy válasz Zolika002 üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintetek vegyek egy vibrit a prosztatamnaszázshoz ???
Köszi szépen !
Gyógyszertárba elmész recept nélkül lehet venni vazelint,sokkal olcsóbb mint bármilyen sikositó,a többihez meg gondolom nem kell sok fantázia ha meg nem tudod hol a prosztatád nézd meg a neten csak találsz róla fotót.Én visszont a vazelint a nők seggéhez szoktam használni na az sokkal jobb azt próbáld ki
(Ez egy válasz Zolika002 üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 20:18
Hello ! Én is csináltam egyszer szerintetek hogy lehet a legkönnyeben csinálni ???
Hello ! Én is csináltam egyszer szerintetek hogy lehet a legkönnyeben csinálni ???
Nekem jott ossze mar, igaz en vegeztem es nem a baratnom, de nagyon jo volt. ajanlom mindnekinek. persze elotte a lecsavartam a zuhanyrozsat es kimostam mint az elozoek.
probalja ki mindneki megeri
probalja ki mindneki megeri
Szóval amit leírtál az biztos nagyon klassz dolog,de a prosztatamasszázs nem ez
Mi is kipróbáltuk a végbél tisztitását.Együtt csináljuk a kádban ös bizony a viz sok mindent kihoz, de hát lefolyik a lefolyóban. Szintén lecsavarjuk a róozsát. Ha megteleik a fenekem, magától dől ki a viz, nagyon jó érzés. A pasim viszont már ugy csinálja, hogy állandóan engedi be és folyamatosan jőn is ki.Aztán mikor már tiszta foglalkozunk egymás popójával. Használunk golyókat, vibrit, ujjainkat, nyelvünket, fantasztikus.Örülök, hogy erre rájöttünk.
(Ez egy válasz pinkyke22 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 09:11
Sziasztok.
Tegnap kipróbáltuk a pasimmal ezt a zuhanyzós beöntéses dolgot meg a masszázst.
Nagyon nem akart belemenni de meggyőztem .
Kellemesen csalódott. Mi úgy csináltuk hogy a letekert zuhanyzóval nagyon kis nyomással beengedtűk a langyos vizet aztán vissza tartotta és irány a wc. Gusztustalan lett volna a kádba engedni ami nem oda való. azt mondta nagyon kellemes érzés amikor megy be a langyos víz. Jó párszor megismételtük. Aztán jött a masszázs. Szerintem megtaláltam a prosztatát mert ennyi "anyag" még sose jött ki belőle. Nem tudom hogy honnan jött de tényleg sokkal több volt mint amugy szokott lenni. Mostmár csak arra kellene rábeszélnem hogy a vibrimet is használhassam. Az nehéz ügy lesz .
Én személy szerint ajánlani tudom mindenkinek mert tényleg nem kamu és engem is nagyon izgatott az egész. Nem mindennapi élmény hogy nyulkálhatsz egy pasi fenekében. A végeredmény meg magáért beszél.
Tegnap kipróbáltuk a pasimmal ezt a zuhanyzós beöntéses dolgot meg a masszázst.
Nagyon nem akart belemenni de meggyőztem .
Kellemesen csalódott. Mi úgy csináltuk hogy a letekert zuhanyzóval nagyon kis nyomással beengedtűk a langyos vizet aztán vissza tartotta és irány a wc. Gusztustalan lett volna a kádba engedni ami nem oda való. azt mondta nagyon kellemes érzés amikor megy be a langyos víz. Jó párszor megismételtük. Aztán jött a masszázs. Szerintem megtaláltam a prosztatát mert ennyi "anyag" még sose jött ki belőle. Nem tudom hogy honnan jött de tényleg sokkal több volt mint amugy szokott lenni. Mostmár csak arra kellene rábeszélnem hogy a vibrimet is használhassam. Az nehéz ügy lesz .
Én személy szerint ajánlani tudom mindenkinek mert tényleg nem kamu és engem is nagyon izgatott az egész. Nem mindennapi élmény hogy nyulkálhatsz egy pasi fenekében. A végeredmény meg magáért beszél.