OK.Biztosan fogok még kérdezni.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 09. hétfő 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 09. hétfő 06:56
Nincs mit, ha van még kérdésed kérdezz bátran, ebben a témában nagyon otthon vagyok
Nincs mit, ha van még kérdésed kérdezz bátran, ebben a témában nagyon otthon vagyok
(Ez egy válasz lajos450 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a jó tanácsokat.
Kipróbálom, majd beszámolok róla. (Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Kipróbálom, majd beszámolok róla. (Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 08. vasárnap 06:42
Legyél sokkal kitartóbb, illetve próbáld meg, hogy amikor betolod az eszközt, feszíts rá 5-10 másodpercig, és amég kifelé húzod, szintén legyen megfeszítve. Mikor bedugod, engedd el az izomzatot. Azt is próbáld meg, hogy kicsit szögben tolod be, a hasfalad irányában. Még annyi, hogy nekem a nagyobb méret jött be (20-22cm).
Egyetértek az előttem szólóval, kitartás és rengeteg sikosító
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 08. vasárnap 06:42
Legyél sokkal kitartóbb, illetve próbáld meg, hogy amikor betolod az eszközt, feszíts rá 5-10 másodpercig, és amég kifelé húzod, szintén legyen megfeszítve. Mikor bedugod, engedd el az izomzatot. Azt is próbáld meg, hogy kicsit szögben tolod be, a hasfalad irányában. Még annyi, hogy nekem a nagyobb méret jött be (20-22cm).
(Ez egy válasz lajos450 üzenetére (2020. 11. 07. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 07. szombat 18:31
Kipróbáltam a prosztata
masszást, sajnos nem tudtam elélvezni.
Nagyon jó érzés volt, de az élvezésig nem jutottam el. Ha van valakinek jótanácsa,kipróbálnám.
Nagyon jó érzés volt, de az élvezésig nem jutottam el. Ha van valakinek jótanácsa,kipróbálnám.
Kipróbáltam a prosztata
Nálam is ez a leggyakrabban előforduló eset.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 03. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 03. kedd 07:35
Igen, teljesen más érzés, de keményen meg kell dolgozni érte. Van hogy belefáradok, és olyankor simán kiverem a végén.
Igen, teljesen más érzés, de keményen meg kell dolgozni érte. Van hogy belefáradok, és olyankor simán kiverem a végén.
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2020. 11. 02. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 02. hétfő 19:00
Gratulálok, nagyon jól csinálod, ha úgy is el tudsz élvezni, hogy hozzáérnél a farkadhoz. Nekem a végén mindig be kell egy kicsit segíteni, de hosszú az orgazmus és jó mélyről jön
Gratulálok, nagyon jól csinálod, ha úgy is el tudsz élvezni, hogy hozzáérnél a farkadhoz. Nekem a végén mindig be kell egy kicsit segíteni, de hosszú az orgazmus és jó mélyről jön
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 10. 28. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 28. szerda 08:17
Ritkán, de van hogy megmasszirozom magam kicsit belülről párszor már sikerült is csúcsra juttatni magam ilyen módon. Nekem nagyon sok idő kellett hozzá, hogy el is élvezzek. KB 40-40 perc kellett az orgazmusig. Viszont ilyenkor a farkamat nem is érintem. A feleségem is néha hátulról kényeztet szopás közben. Van hogy az ujjaival, van hogy vibrivel.
Ritkán, de van hogy megmasszirozom magam kicsit belülről párszor már sikerült is csúcsra juttatni magam ilyen módon. Nekem nagyon sok idő kellett hozzá, hogy el is élvezzek. KB 40-40 perc kellett az orgazmusig. Viszont ilyenkor a farkamat nem is érintem. A feleségem is néha hátulról kényeztet szopás közben. Van hogy az ujjaival, van hogy vibrivel.
Engem is érdekel, hogy hogyan lehet saját részre csinálni.
Így az igazi,nem kell másfelé kacsintgatni!
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2020. 03. 15. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A legjobb prosztata masszor nekem a parom!
Privin nekem is megírhatnád az elérhetőségét.
(Ez egy válasz zomborrol üzenetére (2019. 12. 24. kedd 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 24. kedd 04:17
Szegeden van egy idősebb ápolónő. Ő csinál prosztata masszázst. Voltam kipróbáltam. Nagyon jó volt
felnyomom a kétvégű vastag műfarokból 35cm hatalmasat élvezek csodálatos.
Jó lenne olyat találni, aki tudja csinálni...
A prosztata masszázs nagyon jó dolog! De az eszköz használat nem helyettesíti azt, ha valaki más csinálja az embernek. Ha magad csinálod, Nem tudsz ellazulni, mindíg igazgatni kell, valahogy nem az igazi.... Az ujjaiddal meg végképp kellemetlen, mert nem férsz hozzá rendesen és amikor már jól éreznéd magad a kezed gémberedik el, vagy begörcsöl... A legjobb, ha más csinálja neked! El tudsz lazulni és, csak arra koncentrálsz, amire kell.... Csak meg kell találni a megfelelő partnert....
Szia,
Szerintem állva, úgy hogy az egyik lábad mondjuk egy szék magasságú valamire. Vagy hanyatt fekve és felhúzod a lábad, de a folyamatos ujjazás fárasztó
Szerintem állva, úgy hogy az egyik lábad mondjuk egy szék magasságú valamire. Vagy hanyatt fekve és felhúzod a lábad, de a folyamatos ujjazás fárasztó
ujjal milyen pózban ptóbálkozzak??
Köszönöm.....kipróbálom......