Köszönöm szépen a választ és a segítséget
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 10. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 05. 10. kedd 10:05
Az nem valami sok. Vegyél egy G pont izgató viratort. Nem túl vastag, kezdőnek pont megfelel. Viszont éppen ott izgat majd, ahol kell. A lényeg, az elferdített vége a zacsi irányába legyen (belülről) nem túl mélyen... ott ha keresgélsz előbb-utóbb meg találod! Feleség, barát/nő akár az ujjával os tud segíteni, magadnak nem hiszem, hogy menne... sok sikert. (Érdemes kipróbálni)
Az nem valami sok. Vegyél egy G pont izgató viratort. Nem túl vastag, kezdőnek pont megfelel. Viszont éppen ott izgat majd, ahol kell. A lényeg, az elferdített vége a zacsi irányába legyen (belülről) nem túl mélyen... ott ha keresgélsz előbb-utóbb meg találod! Feleség, barát/nő akár az ujjával os tud segíteni, magadnak nem hiszem, hogy menne... sok sikert. (Érdemes kipróbálni)
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 09. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (861873)
2016. 05. 09. hétfő 19:40
sziasztok segítségeteket szeretném prosztata élvezést szeretnék elérni magamnak. Nincsen vibrátorom meg semmim csak síkosítóm.Válaszokat és segítségeket köszönöm jöhet ide is meg üzenetbe is
sziasztok segítségeteket szeretném prosztata élvezést szeretnék elérni magamnak. Nincsen vibrátorom meg semmim csak síkosítóm.Válaszokat és segítségeket köszönöm jöhet ide is meg üzenetbe is
Egyszerűen imádom. Ez van
A videón egy elég nagy méretű vibrivel csinálom
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 26. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (872380)
2016. 04. 26. kedd 20:32
néztem a videót)))) klassz)) csak kár, h nem látszik mivel dugod magad((((
probáltam nagymérettel én is...de jobban élvezem, ha közepessel dugom a fenekem))))
probáltam nagymérettel én is...de jobban élvezem, ha közepessel dugom a fenekem))))
néztem a videót)))) klassz)) csak kár, h nem látszik mivel dugod magad((((
probáltam nagymérettel én is...de jobban élvezem, ha közepessel dugom a fenekem)))) (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 04. 26. kedd 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
probáltam nagymérettel én is...de jobban élvezem, ha közepessel dugom a fenekem)))) (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 04. 26. kedd 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig jó az nézd meg a videón mekkorát élveztem tőle
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 26. kedd 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (872380)
2016. 04. 26. kedd 00:02
én nem szeretem az óriásat, de egy szép formásat szívesen megjáratok a fenekemben)))
én nem szeretem az óriásat, de egy szép formásat szívesen megjáratok a fenekemben)))
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2016. 03. 19. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem most is van egy hatamas vibri a posimban
mintha már senki nem ingerelnél saját prosztatáját((
én ma is megjárattam fenekemben pénisz mérteü répát.....
kis kézi rásegítéssel nagyot élveztem)))) mintha medgdutak volna.....
és miközben tenyertemről nyalogattam friss meleg spermát.. még mozgattam picit seggembnen a játékszeremet.....
én ma is megjárattam fenekemben pénisz mérteü répát.....
kis kézi rásegítéssel nagyot élveztem)))) mintha medgdutak volna.....
és miközben tenyertemről nyalogattam friss meleg spermát.. még mozgattam picit seggembnen a játékszeremet.....
Megosztom a minap történteket veletek.
Mint ahogy írtam többször is próbálkoztam már a prosztata masszázzsal, de az ondó kimasszírozásán kívül nem történt semmi sem.
A tegnap előtt viszont újra próbálkoztam.
A szokásos módon próbálkoztam, a szokásos Gpont masszírozóval .
Most kifejezetten azt a pontot kerestem ahol az az érzésem, hogy egy kicsit "pisilnem" kell. És az eddigiek ellenére nem mozdultam onnan a masszírozóval. Tehát csak a prosztatámat masszíroztam, a környékét most békén hagytam. Ami érdekes volt, hogy nem éreztem semmi különlegeset. Semmi nagyon izgatót, semmi furcsát. Csak azt, hogy "pisilnem" kell. A farkam kemény és félkemény közti állapotban volt. Viszont a levegőt el kezdtem kapkodni, a pulzusom felment az egekben, de közben nem éreztem semmi „extrát”. Furcsa is volt az egész. Olyan, mint ha nem is tudatosan éltem volna meg a dolgot, hanem tudat alatt.
Amikor erre ráeszméltem, néhány húzást azért tettem a farkamon, s közben nem túl erőteljesen, de azért határozott mozdulatokkal tovább masszíroztam.
A végeredmény hogy csak simán prosztata masszázzsal ugyan nem tudtam elmenni (bár már kezdem érezni a miben voltát), de a balkézzel való kis rá-rántással, a végét már csak prosztata masszírozással értem el. Nem volt túl sok anyag, s maga az orgazmus sem volt másabb, mint máskor. Csak maga a tudat és az előzmények, amik mássá tették. Hihetetlen érdekes élmény volt, úgy elmenni, hogy nem is a klasszikus módon izgultam fel, és nem éreztem azokat a jól megismert jeleket, amiket a sima masztinál/közösülésnél átél az ember. Az a felismerés hogy mindjárt elmegyek anélkül, hogy felizgultam volna ez tetté érdekessé ezt az élményt.
Mint ahogy írtam többször is próbálkoztam már a prosztata masszázzsal, de az ondó kimasszírozásán kívül nem történt semmi sem.
A tegnap előtt viszont újra próbálkoztam.
A szokásos módon próbálkoztam, a szokásos Gpont masszírozóval .
Most kifejezetten azt a pontot kerestem ahol az az érzésem, hogy egy kicsit "pisilnem" kell. És az eddigiek ellenére nem mozdultam onnan a masszírozóval. Tehát csak a prosztatámat masszíroztam, a környékét most békén hagytam. Ami érdekes volt, hogy nem éreztem semmi különlegeset. Semmi nagyon izgatót, semmi furcsát. Csak azt, hogy "pisilnem" kell. A farkam kemény és félkemény közti állapotban volt. Viszont a levegőt el kezdtem kapkodni, a pulzusom felment az egekben, de közben nem éreztem semmi „extrát”. Furcsa is volt az egész. Olyan, mint ha nem is tudatosan éltem volna meg a dolgot, hanem tudat alatt.
Amikor erre ráeszméltem, néhány húzást azért tettem a farkamon, s közben nem túl erőteljesen, de azért határozott mozdulatokkal tovább masszíroztam.
A végeredmény hogy csak simán prosztata masszázzsal ugyan nem tudtam elmenni (bár már kezdem érezni a miben voltát), de a balkézzel való kis rá-rántással, a végét már csak prosztata masszírozással értem el. Nem volt túl sok anyag, s maga az orgazmus sem volt másabb, mint máskor. Csak maga a tudat és az előzmények, amik mássá tették. Hihetetlen érdekes élmény volt, úgy elmenni, hogy nem is a klasszikus módon izgultam fel, és nem éreztem azokat a jól megismert jeleket, amiket a sima masztinál/közösülésnél átél az ember. Az a felismerés hogy mindjárt elmegyek anélkül, hogy felizgultam volna ez tetté érdekessé ezt az élményt.
valaki rám írhatna aki profi ebben és tudna segíteni hogyan csináljam :P
Próbáltam párszor, sosem volt semmi különös érzés. Nem is jó, de nem is rossz. Semleges.
Biztos valamit nem jól csináltam.
Biztos valamit nem jól csináltam.
Kipróbálnám egy egész test masszázs keretein belül.
Imádom!párom rendszeresen csinálja miközben a szájába élvezek.bisex vagyok,igy én is szivesen ujjazok,főleg ha közben partnerem farka lüktetve spriccel a számba.
Élvezhető mindenképp, meg kell tanulni ráhangolódni stb
Én többet vártam elsőre, nem olyan mintha valaki alaposan hozzáértően megujjaz, de jó h van.. (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2016. 01. 05. kedd 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Én többet vártam elsőre, nem olyan mintha valaki alaposan hozzáértően megujjaz, de jó h van.. (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2016. 01. 05. kedd 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
de azért élvezhető a 10 fokozatú? Ad ammyi pluszt a vibráció??
(Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2016. 01. 04. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 04. hétfő 11:43
Sziasztok! A kettő közül szerintetek melyik a jobb??
http://shop.goldengate.hu/smile-bad-boy---prosztataizgato-feke- te-12870?keyword=prosztata
http://shop.goldengate.hu/10-fokozatu-prosztata-masszor---feke- te-10062?keyword=prosztata
Köszönöm a swgítséget!
http://shop.goldengate.hu/smile-bad-boy---prosztataizgato-feke- te-12870?keyword=prosztata
http://shop.goldengate.hu/10-fokozatu-prosztata-masszor---feke- te-10062?keyword=prosztata
Köszönöm a swgítséget!
Szerintem az az igazi ha egy kívülálló csinálja, és átadhatod magad az érzésnek...
Magamnak kényelmetlen pózba nehezebb hozzáférni, ujjazni,stb.
És kívülről meg állati izgató egy vonaglo fasz amiből bugyog a geci...
Csak ehhez olyan partner kellene akár férfi v nő..
Magamnak kényelmetlen pózba nehezebb hozzáférni, ujjazni,stb.
És kívülről meg állati izgató egy vonaglo fasz amiből bugyog a geci...
Csak ehhez olyan partner kellene akár férfi v nő..
Nekem több exem is rájött valahogy, hogy amikor szexetlünk nagyon beindultam, ha misszionárius pózban a fenéklyukam izgatta a kezével. Soha nem mertem egynek sem mondani, hogy ez jó lenne, nehogy azt gondolják, hogy meleg vagyok. Volt aki csak körülötte izgatott, volt aki az ujjbegyét is bedugta és olyankor mindig sokkal nagyobbat élveztem. Ha beljebb próbálta/próbálták dugni az már nem volt kényelmes de lehet csak mentális gát volt ez bennem.
Nekem a 10 fokozatú van, a másik nem vibrál más a kiképzése...
A másikat nem ismerem, szerintem a kettő elegye lenne ideális... (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2016. 01. 04. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A másikat nem ismerem, szerintem a kettő elegye lenne ideális... (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2016. 01. 04. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 04. hétfő 11:43
Sziasztok! A kettő közül szerintetek melyik a jobb??
Köszönöm a swgítséget!
Köszönöm a swgítséget!