egyébként a belsőégésű motorokat is be kéne tiltani... csak ugyanezen elv alapján nem lehet... :(
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 16:06
sztem meg be kene tiltani a cigarettat!
csak sajnos penz beszel...
Ha nem is jött még divatba, de egyre többet látom. Bár az önmagában kevés, stílus is kell hozzá! Nem akarok senkit megbántani, tudom, hogy a plázacicák közt is vannak intelligens nők, de egy klasszikus "plázacica" elég furán nézne ki, ahogy szipkával cigizik a Meki teraszán!
valahol csakugyan fura, hogy egy ilyen cuccot teljesen legálisan lehet használni...
Valószinűleg, ha sikerülne a cigaretta betiltását elérni, minden más dohányterméket is beszüntetnének. Akkor én sem pipázhatnék, vagy vízipázhatnék.
De ha ez kellene hozzá... miért ne?
Egyébként ezzel a cigivel sem lenne semmi gond, ha az emberek tudnák hol a határ.
Én havi egy-két alkalommal szoktam megtömni a pipámat, ha van barátaimmal össze tudok ülni.
Ha a cigarettát is ugyanígy tolnák, nem is lenne olyan gáz.
Csak hát az ember nem olyan (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Valószinűleg, ha sikerülne a cigaretta betiltását elérni, minden más dohányterméket is beszüntetnének. Akkor én sem pipázhatnék, vagy vízipázhatnék.
De ha ez kellene hozzá... miért ne?
Egyébként ezzel a cigivel sem lenne semmi gond, ha az emberek tudnák hol a határ.
Én havi egy-két alkalommal szoktam megtömni a pipámat, ha van barátaimmal össze tudok ülni.
Ha a cigarettát is ugyanígy tolnák, nem is lenne olyan gáz.
Csak hát az ember nem olyan (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 16:06
A cigarettaszipka nagyon szexi tud lenni. De mondjuk a szex utáni cigi tud gusztustalan is lenni nagyon.
![](http://kepfeltoltes.hu/070313/gallery004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
újra divatba kéne hozni a cigarettaszipkát. :) az annyira szexi tud lenni egy bájos női kézben...
![finom](images/smilies/finom.gif)
NEEEEE! Ne hagyd abba!
Mmmmm, tényleg gyönyörű! Cigaretta nélkül is ;-)
Lehet, hogy kiröhögsz, de ahogy Karády Katalin meg Marlene Dietrich fújta a füstöt anno....hát az sem volt semmi!
Lehet, hogy kiröhögsz, de ahogy Karády Katalin meg Marlene Dietrich fújta a füstöt anno....hát az sem volt semmi!
![](http://kepfeltoltes.hu/070313/lash.05-05web_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
és ismét :) na, abbahagyom...
![wave](images/smilies/wave.gif)
![](http://kepfeltoltes.hu/070313/gallery006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
ugyanaz a nő. szép, igaz? mondjuk, itt nincs cigaretta... annál szebb... :)
Jó, jó, bocsi! Vannak még ilyen képeid?
oh, pardon. akkor beszélgessetek csak, nem zavarok. néha azért beszúrok egy-két fotót. :) rendben?
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
Van szex is: miután letettem a cigit, hatalmasat keféltünk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2007. 03. 13. kedd 15:41
ohhh ez kimaradt: a képnek jogosultsága van itt...dohányzás, szex...hm?
ohhh ez kimaradt: a képnek jogosultsága van itt...dohányzás, szex...hm?
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 13. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 15:37
A kép tényleg jó, de egy hasonló témájú, mostanra lezárt topic-ról lettünk ide diszkréten átterelve .
Nekem sikerült leszoktatnom a barátnőmet,kb. 7-8 éve nem gyújtott rá.Úgy a harmadik hónapban titokban cigizett és lebukott előttem,nagyon bunkón elkereszteltem mindennek /tudatosan és nem indulatból,közben nagyon sajnáltam,de megérte/.Tudom hogy az ő érdeme a kitartás,de nélkülem nem ment volna.Azóta sokkal jobban érzi magát,az első évben hízott,de aztán leadta.
jaja...én terelgettem...azért legyen benne szex is kicsit...néha...a mélyebb orvosi dolgokat pedig drbalu rendelőjébe kéretik berakni
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 13. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 15:37
A kép tényleg jó, de egy hasonló témájú, mostanra lezárt topic-ról lettünk ide diszkréten átterelve .
ez a topik nem a leszokásról szól... hanem valami ilyesmiről:
![](http://kepfeltoltes.hu/070313/gallery002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
ha fél évig nem gyújtottál rá, akkor miért vetted elő újra?
![](http://kepfeltoltes.hu/070313/gallery002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
ha fél évig nem gyújtottál rá, akkor miért vetted elő újra?
Hidd el, én sem a levegőbe beszélek! Működika dolog, egyre jobban élvezem,hogy nem gyújtok rá, és egyre jobban zavar mások füstje. Én nem szívtam olyan sokat, mint Te, de hát mindenkinek más a sok. Egy doboznál kevesebbet füstöltem naponta, de este meg reggel utáltam magam. Aztán meguntam, és úgy csináltam, mint a nagyapám. És ennek több, mint egy éve.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 15:24
Eddig te vagy az egyetlen aki a saját példáját mondja, az is negativ. Jó lenne ha valaki olyan is írna akinek sikerült, mondjuk egy, vagy több éve nem gyújtott rá. Nekem a fél év kínszenvedés volt minden áldott nap!