Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 03. 13. kedd 15:27  #77
édespille édespille
most mi van? te nem dohányzol?
az első cigarettát egy koncerten szivtam el, semminemű erőlködés nélkül, teli voltunk (asszem) vodkával.
aztán másnap rágyújtottam újra. és újra. és újra.
futni busz után??? pille soha nem futott busz után. sem dohányosan, sem dohánymentesen. :):):)
a szeretkezés még simán megy, akkor is, ha én dolgozom... ott még nem fulladok. hacsak, elő nem kerül egy kispárna, mikor picit hangosabb vagyok. kacsint kacsint kacsint
2007. 03. 13. kedd 15:24  #76
Penetrator Penetrator
Eddig te vagy az egyetlen aki a saját példáját mondja, az is negativ. Jó lenne ha valaki olyan is írna akinek sikerült, mondjuk egy, vagy több éve nem gyújtott rá. Nekem a fél év kínszenvedés volt minden áldott nap!
2007. 03. 13. kedd 15:22  #75
palipali palipali
Pedig ha belegondoltok, milyen baromi nehéz volt elkezdeni, mennyi energiát ölt bele az ember! Az első slukkok, a köhögés, fuldoklás, hányinger és keményen tartani magunkat, nehogy a haverok/csajok kiröhögjenek! Aztán betanulni a laza mozdulatokat: kipöckölni a cigit a dobozból, hanyag , laza testtartásban cigizni, mintha mi már évek óta ezt csinálnánk! Megtanulni füstkarikát fújni, egy kézben tartani a cigit és a kávéscsészét, egy kézzel meggyújtani a gyufát.... ezt mind sutba dobni csak azért, hogy reggel ne fulladozz fél órát a köhögéstől, hogy ne sárguljon a hajad/bőröd/körmöd/meg a függöny a nappaliban? Meg hogy ne krákogj fel olyan szép kis sárga figurákat a tüdődből? Meg hogy tudj normálisan szeretkezni/focizni/futni a busz után/gyalog felmenni a negyedikre? Meg hogy megspórolj naponta legalább egy ezrest? Megéri?
2007. 03. 13. kedd 15:14  #74
édespille édespille
[IMG]http://smoking--phone-sex.com/images/setxxxxxx.jpg[/IMG ] (moderálva a kép)

(nincs reklám, főleg nem telefonos!) ejnye1
2007. 03. 13. kedd 15:11  #73
édespille édespille
emigyen teszek én is. :( mikor le szerettem volna szokni a dohányzásról, akkor öt óra nikotin-nélkülözés után spontán sirógörcsöt kaptam... gyenge vagyok a letevéséhez...
2007. 03. 13. kedd 15:06  #72
Doctorbalu Doctorbalu
az alkoholistakat tenyleg palinkaval "gyogyitjak" , azaz az elvonasi tüneteket kezelik, mert ha nem tennek, ök a delirium tremensnek nevezett allapotba belehalnanak!
1dolgot nem kene elfelejtened: mar te is erzed magadon a testi jeleit a dolognak, ezek nem fognak javulni...
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:49
Igen, sokan ezt mondják és valószinű hamarosan így is lesz...Csak valami magas helyre be kellene zárkózni és kidobni a kulcsot az ablakon!
Legalább egy évig...
A tapaszt egyébként próbáltam, többször is, addig jó míg fennt van. Kb. olyan mintha az alkoholistát pálinkával gyógyítanák.
2007. 03. 13. kedd 15:01  #71
Penetrator Penetrator
Ezt olvastam én is régen, csak akkor még nem éreztem ennyi káros hatását, és a régi énem győzött.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 03. 13. kedd 14:55
Nem! Saját magaddal kell lefolytatnod egy kérdezz/felelek-et, és két külön táborba osztva megtekintened a dohányzás pozitiv és negativ hozadékát! Ha ebből az eszmecseréből nem a régi éned keveredik ki győztesen,hanem eddigi szokásának jövőbeni hiábavalóságáról, rettenetesen káros voltáról meggyőzött ember, akkor nagy esélyed van, hogy meg tudod csinálni! Ha nem.....
2007. 03. 13. kedd 14:57  #70
Penetrator Penetrator
hehe Azért ittmég nem járunk...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:53
Cigizik és nem szexszel. Nincs neki mivel.
2007. 03. 13. kedd 14:55  #69
Nem! Saját magaddal kell lefolytatnod egy kérdezz/felelek-et, és két külön táborba osztva megtekintened a dohányzás pozitiv és negativ hozadékát! Ha ebből az eszmecseréből nem a régi éned keveredik ki győztesen,hanem eddigi szokásának jövőbeni hiábavalóságáról, rettenetesen káros voltáról meggyőzött ember, akkor nagy esélyed van, hogy meg tudod csinálni! Ha nem.....
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:49
Igen, sokan ezt mondják és valószinű hamarosan így is lesz...Csak valami magas helyre be kellene zárkózni és kidobni a kulcsot az ablakon!
Legalább egy évig...
A tapaszt egyébként próbáltam, többször is, addig jó míg fennt van. Kb. olyan mintha az alkoholistát pálinkával gyógyítanák.
2007. 03. 13. kedd 14:53  #68
new1 new1
Cigizik és nem szexszel. Nincs neki mivel.
2007. 03. 13. kedd 14:53  #67
palipali palipali
Valószínűleg nagyapám se érezte túl jól magát eleinte, de nem panaszkodott, anno ez nem volt divat. Bocsi Penetrator, tényleg nem cikizni akarlak, de ha tényleg le akarsz szokni, akkor most nyomd el a cigit, csöndben szenvedj egy ideig, aztán egyszercsak jobban érzed magad. Ne várj semmi különleges alkalomra ( még egy kávé utáni, majd a sörözés után stb.) , tedd le és kész!
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:46
abban viszont 100%-osan igazad van,h tenyleg ez az egyedüli modszer!
2007. 03. 13. kedd 14:49  #66
Penetrator Penetrator
Legalább egy évig...
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:42
Próbáld ki a nagyapám módszerét! Szívott egy jó mély slukkot, elnyomta a cigit, és soha többet nem gyújtott rá! Nem keresett elméleteket, nem beszélt nikotinszintről, egyszerűen csak letette, és kész. Ne érts félre, nem akarok cinikus lenni, de ha jól belegondolsz, ez az egyetlen módszer.
2007. 03. 13. kedd 14:48  #65
Ezt én is aláírom! Az egyetlen hatásos módszer! A többi csak maszlag, önámítás. Akaraterő kérdése az egész! Szükebb környezetemben találtam példát minderre.
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbáld ki a nagyapám módszerét! Szívott egy jó mély slukkot, elnyomta a cigit, és soha többet nem gyújtott rá! Nem keresett elméleteket, nem beszélt nikotinszintről, egyszerűen csak letette, és kész. Ne érts félre, nem akarok cinikus lenni, de ha jól belegondolsz, ez az egyetlen módszer.
2007. 03. 13. kedd 14:46  #64
Doctorbalu Doctorbalu
abban viszont 100%-osan igazad van,h tenyleg ez az egyedüli modszer!
2007. 03. 13. kedd 14:44  #63
Doctorbalu Doctorbalu
sajnos,aki napi 2-3 csomaggal sziv,annal kialakult a testi függöseg is,nemcsak a pszichikai, a receptor down-regulation pedig eleg sokaig tart es nagyon kellemetlenek tudnak lenni az elvonasi tünetek!
2007. 03. 13. kedd 14:42  #62
palipali palipali
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 13:39
Csak azért hozom elő, mert erős dohányos vagyok.
Többször próbáltam leszokni, a csúcsom fél év volt, utána viszont mindig többet és többet szívtam. Most kb. napi két doboznál járok, inkább több mint kevesebb. Húsz éve dohányzom, és már nagyon észreveszem a hátrányait, egy kiadós szeretkezés után a fülemen is szedném a lévegőt, ha tudnám! Engem tényleg érdekelne, ki, hogy tudott ebből végleg kimászni!
Beteszem a zárolt topik indítóképét, mert igen találónak érzem.
2007. 03. 13. kedd 14:40  #61
Törölt felhasználó (24620)
Istenigazából én nem értek hozzá, de tapasszal próbálkoztál már pl?
Meg dobd ki otthonról az összeset. Meg mittomén... ehhez biza nem értek.
Egy osztálytársnőm azt csinálta, hogy vett még egy dobozt - az utolsó - aztán szépen beosztotta és azt szívogatta..
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:35
"De maga a cigi, amiben nincs semmi különleges, semmi "magasztos", csak az egyszerű, remegő szükség..."
Hát ez az, én most itt járok. Fogcsikorgatva kibírok 3-4 órát, és igen, remeg a kezem, nem tudok koncentrálni, ahogy hozzájutok egymás után szívok két három szálat is, hogy visszaálljon a nikotinszint a vérembem.
2007. 03. 13. kedd 14:35  #60
Penetrator Penetrator
"De maga a cigi, amiben nincs semmi különleges, semmi "magasztos", csak az egyszerű, remegő szükség..."
Hát ez az, én most itt járok. Fogcsikorgatva kibírok 3-4 órát, és igen, remeg a kezem, nem tudok koncentrálni, ahogy hozzájutok egymás után szívok két három szálat is, hogy visszaálljon a nikotinszint a vérembem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 14:11
Hát, tisztán a cigizéssel nem is vagyok kibékülve.
Nem mondom, hogy összedőlne a világ, ha egy dohányos barátnét kapnék, bár nem örülnék neki...
Ha alkalmanként egy-egy szálat elszívna, akkor nem lenne vele semmi bajom (talán), bár igyekeznék más útra terelni. :)

Én pl. a pipa és a vízipia híve vagyok. Finom illatos dohánnyal, nem a tisztával, mert azt nem szeressem.
Volt egy bnőm aki pl. nagyon gerjedt arra, ha pipáztam. Az pl. egy jó játék volt, fújni egymás szájába a füstöt...
Vízipiával dettó jó játék.

De maga a cigi, amiben nincs semmi különleges, semmi "magasztos", csak az egyszerű, remegő szükség... (elvétve egy-két kivételtől) na azt nem bírom...
2007. 03. 13. kedd 14:11  #59
Hát, tisztán a cigizéssel nem is vagyok kibékülve.
Nem mondom, hogy összedőlne a világ, ha egy dohányos barátnét kapnék, bár nem örülnék neki...
Ha alkalmanként egy-egy szálat elszívna, akkor nem lenne vele semmi bajom (talán), bár igyekeznék más útra terelni. :)

Én pl. a pipa és a vízipia híve vagyok. Finom illatos dohánnyal, nem a tisztával, mert azt nem szeressem.
Volt egy bnőm aki pl. nagyon gerjedt arra, ha pipáztam. Az pl. egy jó játék volt, fújni egymás szájába a füstöt...
Vízipiával dettó jó játék.

De maga a cigi, amiben nincs semmi különleges, semmi "magasztos", csak az egyszerű, remegő szükség... (elvétve egy-két kivételtől) na azt nem bírom...
2007. 03. 13. kedd 13:39  #58
Penetrator Penetrator
Csak azért hozom elő, mert erős dohányos vagyok.
Többször próbáltam leszokni, a csúcsom fél év volt, utána viszont mindig többet és többet szívtam. Most kb. napi két doboznál járok, inkább több mint kevesebb. Húsz éve dohányzom, és már nagyon észreveszem a hátrányait, egy kiadós szeretkezés után a fülemen is szedném a lévegőt, ha tudnám! Engem tényleg érdekelne, ki, hogy tudott ebből végleg kimászni!
Beteszem a zárolt topik indítóképét, mert igen találónak érzem.
/ 14