Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 03. 13. kedd 23:43  #177
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 13. kedd 21:41  #176
édespille édespille
elolvastam a belinkelt oldalt. köszi katicika! holnap nyitom is meg a gégét a főnökömnek, s olvastatom el vele az alábbi cikket. :):):)
"Koncentráló képesség fokozása

A mindennapi életben is észlelhető, hogy a dohányosok sokkal jobban teljesítenek, ha hagyják őket tetszés szerinti gyakorisággal hódolni szenvedélyüknek."
2007. 03. 13. kedd 21:18  #175
para11 para11
tojok rá,épp szívom,miközben olvasom.
"sose halunk meg,sejderutyutyu"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 03. 13. kedd 21:15
2007. 03. 13. kedd 21:15  #174
Törölt felhasználó (7767)
LÖKÉS?! KATT!
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 19:11
112db hsz. néhány óra alatt?! wow1 Na, állhatok neki visszaolvasni, hátha, megadja valamelyik az utolsó lökést az egészséges élet felé!!
2007. 03. 13. kedd 20:51  #173
édespille édespille
:):):) erről a reggeli ösztönös rágyújtásról jut eszembe!
mikor méregtelenitettem (nem eszel egy hétig, csak iszod a halom folyadékot), akkor jött elő ez az ösztönösen-odanyúlok-bekapom-szindróma. semmit nem szabadott enni.
ágnes asszonnyal beszélgettünk az étkezőben, tál keksz, önfeledt pletykálás, pille a kekszért nyúl, kivesz kettőt, egyet bekap, másikat ágnes asszonynak nyújtja, ágnes asszony fogja a kekszet, megszólal: - pille, te eszel!
pille önfeledten rág tovább, közben gondolja: mit akar ez a nő? hát eszem. na és? eszem. máskor is eszem. mit akar ez a nő? eszem...
hirtelen leesett, hogy nem is szabadott volna ennem. teljesen lemerevedtem hirtelenjében, úgy megdöbbentem! szám elé kaptam a kezem, s a bűntudat azt súgta: köpd ki, de izlelőbimbóim..., na azoknak nem tudtam ellenállni.
de csak az az egy falat volt, több nem. :)
neked is jobban meg kellett volna döbbenned, s akkor nem szivod el azt a kritikus szálat. :)
2007. 03. 13. kedd 19:29  #172
Penetrator Penetrator
Mert a hétvégi sörözés a másik nagy szenvedélyem.
Hétközben nem iszom, több okból is, szombat szokott lenni "ivó" napja. Akkor túl jól sikerült, már nem tudom pontosan a részleteket, de rágyújtottam. Másnap reggel ott volt a bontott doboz az ágyam mellett...olyan ösztönösen gyújtottam rá mintha nem is lett volna az a fél év... Ez volt eddigi leghosszabb szünetem, aztán volt még két kísérlet tapasszal ezek addig tartottak míg fent volt a tapasz. 2-3 hónap.
2007. 03. 13. kedd 19:24  #171
Az arányokat kéne nézni. Jogos. De az arányokat így is lehet nézni: ezen az oldalon sokkal többen próbálták/próbálnák ki az anális szexet, mint amennyien dohányoznak.
De mindenben egyetértek veled. A dohányzás ártalmaitól kezdve a méhnyakrákot okozó nagy hímvesszőn keresztül az önpusztításig.
wave
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 13. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 17:06
nos, meg1 utolsot: sajnos nem latsz bele a temaba, de ez nem is a te hibad, laikuskent nehez bizonyos dolgokat tisztan megitelni!
miert egeszsegtelen az analis sex?vlmilyen szinten biztos az,tanulmany meg nem keszült rola!a 18centinel hosszabb himvesszö is rakkeltö!az aranyokat kene nezni:hanyszorosra nött az elmult evekben a sziv-errendszeri betegek szama,a tüdörak,es meg sorolhatnam a termini technici-t(a kissejtes tüdörak atlagtulelese diagnozistol szamitva 6honap). ami biztos, a cigiben több,mint 4900 hatoanyag van,ebböl 69 bizonyitottan rakkeltö!
en nem ismerek a ciginek 1etlen olyan oldalat sem,ami jo hatasu lenne,rosszak vannak annal inkabb!
es tudod az a legszörnyübb, h mindenkire ra van bizva mit es hogyan csinaljon, de amikor meg nyakig er a szar, mert szetcigizte a tüdejet, akkor elvarja,h segits neki,mert ha nem, 1 idiotanak köszönhetöen masodpercek alatt összedölhet az,amit egesz eletedben felepitettel!
es ezt meg mindig lehet überelni: bekerül az intenzivre, napi ellatasa 1 millaba kerül (legalabb is itt ausztriaban). 1hetig ott van,kikerül,ugyanugy szivja tovabb,csak kapja a terapiat-tudot mit adnek neki?...azt,nem gyogyszereket, csak az ugye etikatlan,mer szegeny ember beteg es senki sem tehet rola! afrikaban meg 3x hasznalnak 1 tüt injekcioadashoz!
jol van,mert mar megint fent a cukrom...
2007. 03. 13. kedd 19:22  #170
Doktorbalu ábrája a várható életkorról: 118-as hsz-ben, és a kép a 129-es hsz-ben. Szerintem ennél több lökés nem kell.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 13. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 19:11
112db hsz. néhány óra alatt?! wow1 Na, állhatok neki visszaolvasni, hátha, megadja valamelyik az utolsó lökést az egészséges élet felé!!
2007. 03. 13. kedd 19:11  #169
Penetrator Penetrator
2007. 03. 13. kedd 17:48  #168
édespille édespille
vigyor vigyor vigyor
nem pöccenek be annyira, ne izgulj! :) a dogád még legépelem. apropó... kész vagy már vele?
ja, azt még kifelejtettem az előbb, hogy az eü-ben rengeteg felesleges és értelmetlen dologra költenek. és nem egy cigaretta által előidézett tüdőrák kezelése a legköltségesebb. gyorsabban a hullaházba kerül, mint... bla-bla-bla... már nem is érdekel.
2007. 03. 13. kedd 17:39  #167
MmePrune MmePrune VIP Admin
vazzzzzze! ne hergeljétek már pillét...még a végén szív-, és érrendszeri sokkot kap a cigarettától lepukkant szervezete, én meg majd pötyöghetem be két ujjal a tetves szakdogámat mf2 boxer gun smile wink
2007. 03. 13. kedd 17:36  #166
édespille édespille
s nem látod el az aids-est, mert homoszexuális, s az is káros? s nem látod el az elhizott beteget, kinek össze-vissza borult a cukra a sok evéstől? jaj! hagyjuk már!
a cigaretta káros. több a sziv-, érrendszeri betegség, mivel többen vagyunk a földön, ezzel arányosan többen is dohányzunk.
a cigaretta csak hozzásegit a rák kialakulásához. mint megannyi más környezetszennyező tényező.
káros, persze, hogy káros a cigaretta. na és? mi nem káros?
mert az utcán dohányzom - megköveznek. a többi környezetét, s mások egészségi állapotát szennyező cégeket, termékeket, stb. őket miért nem kövezik meg?
na, a kutya mindenit! jól felhergeltek! megyek, elszivok egy cigit. kacsint
2007. 03. 13. kedd 17:28  #165
persze, hogy felemelheted a szavad az ellen, ami zavar...bár az igazat megvallva...szerinted a cigaretta-fetisiszták topicjában van a helye???
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 17:24
ugorjon! ha nem bunkó,tudja, érdekli, hogy a tevékenysége esetleg zavarhat is valakit,semmi bajom vele. de egyszer én is felemelhetem a szavam az ellen ami zavar! sose szóltam még azoknak a taplóknak se,akik itt bagóznak minden nap a koli folyosón (kilépek fürdeni,de csak büdösebb leszek ha visszajövök a szobába.) vagy azoknak akik a vonaton a nemdohányzó előtérben bagóznak,persze úgy hogy nekik van hely a nemdohányzó utastérben,nekem nincs, a dohányzó kocsi meg félig van max...
2007. 03. 13. kedd 17:24  #164
yanee84 yanee84
ugorjon! ha nem bunkó,tudja, érdekli, hogy a tevékenysége esetleg zavarhat is valakit,semmi bajom vele. de egyszer én is felemelhetem a szavam az ellen ami zavar! sose szóltam még azoknak a taplóknak se,akik itt bagóznak minden nap a koli folyosón (kilépek fürdeni,de csak büdösebb leszek ha visszajövök a szobába.) vagy azoknak akik a vonaton a nemdohányzó előtérben bagóznak,persze úgy hogy nekik van hely a nemdohányzó utastérben,nekem nincs, a dohányzó kocsi meg félig van max...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 17:18
vigyázz, mert pille ugrik az ilyesmire...és hosszú körmei vannak hehe hehe hehe de mentségére szolgáljon: sose száll be a kocsimba cigivel, és tényleg nagyon toleránsan szív...mellesleg tökéletesen megértelek téged is, mert én is rühellem a cigifüstöt...
(azért van egy érdekes oldala a dolognak: volt egy olyan pasim, aki cigizett, sose zavart egy pillanatig se, ha éreztem rajta a szagot, sőt még néha izgatott is a cigiízű csókja)
2007. 03. 13. kedd 17:18  #163
vigyázz, mert pille ugrik az ilyesmire...és hosszú körmei vannak hehe hehe hehe de mentségére szolgáljon: sose száll be a kocsimba cigivel, és tényleg nagyon toleránsan szív...mellesleg tökéletesen megértelek téged is, mert én is rühellem a cigifüstöt...
(azért van egy érdekes oldala a dolognak: volt egy olyan pasim, aki cigizett, sose zavart egy pillanatig se, ha éreztem rajta a szagot, sőt még néha izgatott is a cigiízű csókja)
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 17:14
az fetisizmus,ha engem a cigaretta arra ingerel,hogy pofánverjem az illetőt,aki szívja? legalábbis az a cigaretta amelyiknek a füstjét nekem is kell szívnom.
2007. 03. 13. kedd 17:14  #162
yanee84 yanee84
az fetisizmus,ha engem a cigaretta arra ingerel,hogy pofánverjem az illetőt,aki szívja? legalábbis az a cigaretta amelyiknek a füstjét nekem is kell szívnom.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 17:11
édes, drága nagyon magas, őrülten szexis dokikám:)
a gg nem a társadalmi problémák megoldásának felvetéseire hivatott működni...élből kezdhetnénk a netfüggőséggel...
ez itt egy topic, ahol a cigaretta-fetisiszták kiélhetik magukat...életemben nem találkoztam olyan dohányossal, aki ne tudta volna káros szenvedélyének következményeit...szóval 100 szónak is egy a vége: ez itt egy fetisiszta topic...aki akar az élvezkedjen smile smile smile
2007. 03. 13. kedd 17:13  #161
Doctorbalu Doctorbalu
ez tenyleg az utolso hsz: OFF-oltam! wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 13. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 17:11
a gg nem a társadalmi problémák megoldásának felvetéseire hivatott működni...élből kezdhetnénk a netfüggőséggel...
ez itt egy topic, ahol a cigaretta-fetisiszták kiélhetik magukat...életemben nem találkoztam olyan dohányossal, aki ne tudta volna káros szenvedélyének következményeit...szóval 100 szónak is egy a vége: ez itt egy fetisiszta topic...aki akar az élvezkedjen smile smile smile
2007. 03. 13. kedd 17:11  #160
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 13. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
nos, meg1 utolsot: sajnos nem latsz bele a temaba, de ez nem is a te hibad, laikuskent nehez bizonyos dolgokat tisztan megitelni!
miert egeszsegtelen az analis sex?vlmilyen szinten biztos az,tanulmany meg nem keszült rola!a 18centinel hosszabb himvesszö is rakkeltö!az aranyokat kene nezni:hanyszorosra nött az elmult evekben a sziv-errendszeri betegek szama,a tüdörak,es meg sorolhatnam a termini technici-t(a kissejtes tüdörak atlagtulelese diagnozistol szamitva 6honap). ami biztos, a cigiben több,mint 4900 hatoanyag van,ebböl 69 bizonyitottan rakkeltö!
en nem ismerek a ciginek 1etlen olyan oldalat sem,ami jo hatasu lenne,rosszak vannak annal inkabb!
es tudod az a legszörnyübb, h mindenkire ra van bizva mit es hogyan csinaljon, de amikor meg nyakig er a szar, mert szetcigizte a tüdejet, akkor elvarja,h segits neki,mert ha nem, 1 idiotanak köszönhetöen masodpercek alatt összedölhet az,amit egesz eletedben felepitettel!
es ezt meg mindig lehet überelni: bekerül az intenzivre, napi ellatasa 1 millaba kerül (legalabb is itt ausztriaban). 1hetig ott van,kikerül,ugyanugy szivja tovabb,csak kapja a terapiat-tudot mit adnek neki?...azt,nem gyogyszereket, csak az ugye etikatlan,mer szegeny ember beteg es senki sem tehet rola! afrikaban meg 3x hasznalnak 1 tüt injekcioadashoz!
2007. 03. 13. kedd 17:11  #159
Törölt felhasználó (24620)
no igen, ezt szoktam mmondani...
ha meghalok, a májam ne egy alkoholista kapja...
(stb.)
2007. 03. 13. kedd 17:06  #158
Doctorbalu Doctorbalu
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 16:50
Tisztellek, becsüllek hivatásodért :-)
Nézd a címét: smoking fetish, azért ez utal valamire.
Sok egészségtelen dologról van még itt szó (pl. az anális szex sem gyógyító jellegű, stb), sok topicot zárni kéne ilyen logikával...
/ 14