Köszi, aranyos vagy! most viszont mennem kell :-(
További jó füstölgést, sziasztok!
További jó füstölgést, sziasztok!
amiért mondjuk én is ütni tudnék, az az mikor beleszív, elpattintja, majd felszáll a villamosra, és kifújja bent.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 16:58
egyébként a dohányosokban nem maga a ténye idegesít,hanem az olyanok,akik napi 2-3 dobozzal elszívnak,mintha muszáj volna. ez kb napi 1000forintjukba kerül(ez egy egész napi kaja és innivaló ára kb). az ha jól tudom kb 40-50 szál. mondjuk 8 órát alszik(addig legalább nem szíjjja), maradt 16 óra,erre jut alsó hangon 40 szál dekk. azaz 24 percenként szív el egy szálat. ezt nem tudja mindig a szabadban tenni,ahol senkit se zavar, hanem: kollégiumban,vonaton,irodában,utcán,stb. mindenki részesül belőle. igaz az országnak kb fele dohányzik,úgyhogy úgyis mindegy!a másik fele majd megszokja egyszer, igaz? a tüdőrákot...
Retrocigi:
van olyan???:) legyen má
egyébként a dohányosokban nem maga a ténye idegesít,hanem az olyanok,akik napi 2-3 dobozzal elszívnak,mintha muszáj volna. ez kb napi 1000forintjukba kerül(ez egy egész napi kaja és innivaló ára kb). az ha jól tudom kb 40-50 szál. mondjuk 8 órát alszik(addig legalább nem szíjjja), maradt 16 óra,erre jut alsó hangon 40 szál dekk. azaz 24 percenként szív el egy szálat. ezt nem tudja mindig a szabadban tenni,ahol senkit se zavar, hanem: kollégiumban,vonaton,irodában,utcán,stb. mindenki részesül belőle. igaz az országnak kb fele dohányzik,úgyhogy úgyis mindegy!a másik fele majd megszokja egyszer, igaz? a tüdőrákot...
Cigi helyett nyalókát a szájba.
(bocs, nem bírtam ki)
(bocs, nem bírtam ki)
no, én is off innét. ez már a "pfújnefújtapofámbaafüstöt" topik.
tudom,hogy jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 03. 13. kedd 16:53
Nálunk még szerencsére megy. :)
Jó az.
Jó az.
Nálunk még szerencsére megy. :)
Jó az. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó az. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 16:52
de az speciel nem közvetlen a te pofádba fújja a füstjét. amúgy sem fúj az már semmit,rég megszűnt működni a cserépkályha...
de az speciel nem közvetlen a te pofádba fújja a füstjét. amúgy sem fúj az már semmit,rég megszűnt működni a cserépkályha...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 16:50
De kémény van a házadon!
Te szemét! :D
Te szemét! :D
ezzel a neveléssel próbálkoztam régebben nem csak a cigi témában. mit érek én vagy mások egy-két szóval ha a kedves szüleitől meg a "gyönyörű" társadalomban ezt látja nap mint nap???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 16:49
Hm, nagyjarészt egyetértek veled, bár...
Hm...
Inkább nevelni kéne az embereket...
jó persze, ez lehetetlen...
de az lenne az igazi...
Hm...
de az lenne az igazi...
ugyan nem topiktéma, de szép kéz. :) a kedvedért im, a folytatás: :)
willy, ne mondd már, hogy nem tetszik az ujjak formája!
willy, ne mondd már, hogy nem tetszik az ujjak formája!
De kémény van a házadon!
Te szemét! :D (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Te szemét! :D (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 16:49
nincs,de annyira nem is vágyom rá. sejtem mire gondolsz. nyugodtan fejtsd ki:)
Tisztellek, becsüllek hivatásodért :-)
Nézd a címét: smoking fetish, azért ez utal valamire.
Sok egészségtelen dologról van még itt szó (pl. az anális szex sem gyógyító jellegű, stb), sok topicot zárni kéne ilyen logikával...
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézd a címét: smoking fetish, azért ez utal valamire.
Sok egészségtelen dologról van még itt szó (pl. az anális szex sem gyógyító jellegű, stb), sok topicot zárni kéne ilyen logikával...
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 16:47
sorry,leragadtam penetrator problemajanal!
egesz eletem a betegekröl, a segitesröl,a gyogyitas kepessegeröl,mint Isten adomanyarol szol!
ha valoban igy van,ahogy irod,akkor eleg szar ez a topic, remelem hamarosan eszebe jut vlmelyik adminnak,h nem egeszseges a dolog es törlik!
en OFF-olok!
egesz eletem a betegekröl, a segitesröl,a gyogyitas kepessegeröl,mint Isten adomanyarol szol!
ha valoban igy van,ahogy irod,akkor eleg szar ez a topic, remelem hamarosan eszebe jut vlmelyik adminnak,h nem egeszseges a dolog es törlik!
en OFF-olok!
nincs,de annyira nem is vágyom rá. sejtem mire gondolsz. nyugodtan fejtsd ki:)
Hm, nagyjarészt egyetértek veled, bár...
Hm...
de az lenne az igazi... (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Hm...
de az lenne az igazi... (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 13. kedd 16:45
ÚÚÚGY VÁROM A PERCET,HOGY BETILTSÁK A KÖZTERÜLETEN A DOHÁNYZÁST!!! és hogy be is tartsák a törvényt!!! alkoholt fogyasztani sem szabad az utcán(pedig azzal nem bántanak senkit!), bagózni,egymás orrába,szájába,ruhájára,hajába fújni a füstöt,azt szabad! károsítják az egészségemet még ha csak a saját tüdejüket,fogaikat,szájnyálkahártyájukat mérgeznék és büdösítenék,akkor semmi bajom nem lenne, legfeljebb elég messze ellökném magamtól a dohányost. de így még kikerülni sem tudom. és 99,9%ukat nem érdekli,hogy másokat zavar-e a szerintem undorító szokásuk!
Szép. Egész egyszerűen szép, és az is tetszik amit csinál vele!
van autód?
sorry,leragadtam penetrator problemajanal!
en OFF-olok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
en OFF-olok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 13. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 13. kedd 16:41
Balu, én tökéletesen egyet értek veled abban, hogy a dohányzás káros, de ennek a topicnak a célja az, hogy erotikusan cigiző nőket nézzen az, akit ez érdekel. :-x
Dohányzó "cicus" :D