Rengeteg autó hátsóülésén megfordultam csak kreatívnak kell lenni
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 17:18
Ha megfelelő az autó mérete , még kellemes is lehet. Bár annó a trabantban is jó volt.
Nehéz úgy vezetni hogy mögötted megy a petting...
Volt rá példa ,Suzuki Samuraiban az erdőben , terepjárózás közben.
Ha megfelelő az autó mérete , még kellemes is lehet. Bár annó a trabantban is jó volt.
mi is csináltuk ismerős házaspárral, én vezettem mellettem a másik férfi a nők meg hátul nyalták falták egymást fényes nappal
Egyetértek...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 08:01
Mi eddig az összes autónkat "felavattuk" ebből a szempontból viszont azt kijelenthetjük hogy baromi kényelmetlen tud lenni.
Mi eddig az összes autónkat "felavattuk" ebből a szempontból viszont azt kijelenthetjük hogy baromi kényelmetlen tud lenni.
Ez még bakancslistás nálunk.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 14:18
Legjobb mikor én vezetek és a hátsóülésen a feleségem játszik egy pasival.
Ahh, de várjuk már a nyarat! Szeretjük az autós szexet mi is. Jó időben gyakran gurulunk el valami ízgi helyre, mindketten nagyon élvezzük ezeket a szitukat. Néha ilyen hidegben is bevállaljuk, 2 hete pl. a kerekharaszti m3as parkolóban masztiztunk egymás mellett délután 3kor.
Ez jó lehet
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen az egy nagyon jó fantázia!
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2025. 01. 15. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 17:28
Párszor fantáziáltam már egy bizonyos szituról ..szereplők: egy szimpatikus pár , akiknél a férjet nagyon izgatja, ha a feleség a tudtával néha eltölt valahol egy pásztorórát..na és persze a harmadik szereplő: én
A Hölgy otthon készül a randira..csini ruha, finom parfűm..stb..kikéri a férj tanácsát, mit húzzon fel, miben lenne bikavadító..elkészül..én nemsokára érkezem érte autóval..mikor megcsörgetem , hogy ott állok a házelőtt, a férj lefekszik a hálóban az ágyra..a feleség megkötözi a kezét..a férj fülébe helyezi a telefon fülesét ad egy forró csókot a párjának, huncutul rámosolyog, és ezt mondja..nemsokára hívlak..
beül a kocsimba, látom milyen csínos, iszonyú jó az illata...vezetek, de az agyam már a megérkezésen jár..dudorodik a nadrágom, néha igyekszem jól megfigyelni a dekoltázst és a harisnyás lábakat..megérkezünk egy közeli elhagyatott helyre..gyorsan a hátsóülésre ülünk..egy vezetéknélküli füles egyik hangszórója az én fülembe, a másik a feleség fülébe..egymásnak esünk, a Hölgy felhìvja a férjét, aki már majd megőrül az izgalomtól..és huncutul elkezdi közvetíteni, mit csinálunk..a férj pedig nem tud magához nyúlni, csak hallgatja..egy kiadósat szexelünk, amit most nem részleteznék..
hazaviszem a feleséget..aki odasiet a férjhez, kiszabadítja a kezeit..a férfi az izgalomtól megvadulva esik neki a kis ribiskedő feleségének..és egy iszonyú szenvedélyeset szexelnek.
A Hölgy otthon készül a randira..csini ruha, finom parfűm..stb..kikéri a férj tanácsát, mit húzzon fel, miben lenne bikavadító..elkészül..én nemsokára érkezem érte autóval..mikor megcsörgetem , hogy ott állok a házelőtt, a férj lefekszik a hálóban az ágyra..a feleség megkötözi a kezét..a férj fülébe helyezi a telefon fülesét ad egy forró csókot a párjának, huncutul rámosolyog, és ezt mondja..nemsokára hívlak..
beül a kocsimba, látom milyen csínos, iszonyú jó az illata...vezetek, de az agyam már a megérkezésen jár..dudorodik a nadrágom, néha igyekszem jól megfigyelni a dekoltázst és a harisnyás lábakat..megérkezünk egy közeli elhagyatott helyre..gyorsan a hátsóülésre ülünk..egy vezetéknélküli füles egyik hangszórója az én fülembe, a másik a feleség fülébe..egymásnak esünk, a Hölgy felhìvja a férjét, aki már majd megőrül az izgalomtól..és huncutul elkezdi közvetíteni, mit csinálunk..a férj pedig nem tud magához nyúlni, csak hallgatja..egy kiadósat szexelünk, amit most nem részleteznék..
hazaviszem a feleséget..aki odasiet a férjhez, kiszabadítja a kezeit..a férfi az izgalomtól megvadulva esik neki a kis ribiskedő feleségének..és egy iszonyú szenvedélyeset szexelnek.
Párszor fantáziáltam már egy bizonyos szituról ..szereplők: egy szimpatikus pár , akiknél a férjet nagyon izgatja, ha a feleség a tudtával néha eltölt valahol egy pásztorórát..na és persze a harmadik szereplő: én
... aztán lehúzódok egy elhagyatott helyen és csatlakozom hozzájuk Remélem,hamar megjön a tavaszi meleg...
Mi nyomjuk ezerrel a kocsiba mindig
Imádom az autós szexet,nagyon izgató hogy bárki megláthat,szopatás,dugás,vagy akár maszti közben! Régebben kedvenc hely volt az autó,auchan parkoló,vagy bárhol,nappal is akár!
Óóó de jo is tud lenni.
Fűtés fent, halk zene, és jöhet az élvezet.
Fűtés fent, halk zene, és jöhet az élvezet.
Egyet értek, jó a leírás. Rendszeresen űzzük ezt a "sportot" párommal, sokszor nem is fontos, hogy parkoló vagy a helyszín annyira csendes legyen. Izgalmas szituációkat lehet kihozni az ilyen kalandokból.
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2024. 11. 17. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 17. vasárnap 11:33
Sokszor az autós szex a hátsóülésen kényszer megoldásként jön szóba alkalmasabb helyszín hiányában..viszont mikor már az " alkalmas" helyszín lesz megszokott, nagyon izgalmas tud lenni az autóban egy csendes helyen..plusz adrenalint ad a tudat, hogy esetleg arra járhat valaki . .
de cuckold szituban viszont eszelősen izgató, hogy hátul ülünk hárman, tök közel egymáshoz, a:férj hallja a párja leghallkabb sóhaját, nyögését, minden apró mozdulattól, érintéstől..
és a sötét parkolóban sokszor sokkal izgalmassbbak a gyönyör hangjai, mint a konkrét látvány..
nem mellesleg a feleség egy mozdulattal tud váltani a két pasi közt..jahh..és milyen jó melegre, párásra be lehet lehellni az autó belsejét egy kiados szex alatt..
de cuckold szituban viszont eszelősen izgató, hogy hátul ülünk hárman, tök közel egymáshoz, a:férj hallja a párja leghallkabb sóhaját, nyögését, minden apró mozdulattól, érintéstől..
és a sötét parkolóban sokszor sokkal izgalmassbbak a gyönyör hangjai, mint a konkrét látvány..
nem mellesleg a feleség egy mozdulattal tud váltani a két pasi közt..jahh..és milyen jó melegre, párásra be lehet lehellni az autó belsejét egy kiados szex alatt..
Nálunk is úgy volt
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 06. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Legtöbbször cuckold alkalmával voltam hátsó ülésen.