Mi is élünk a lehetőséggel
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Jön a tavasz ,jönnek a lehetőségek

Vártuk màr a tavaszt! Reméljük hétvégén autószexes idő lesz. Télen is volt benne részünk többször is, de azért csak jobb, ha jó az idő. Nyáron meg a dunapart…

Eldugottabb de azért még emberlakta terület. Erdő széle .
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 29. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

imádok kocsiban szexelni, szoknya és nem látszik a lényeg, mégis bennem van
Kisrepülő hátsó ülésén

Nem is olyan régen párommal Rovinjban nyaraltunk. Mi olyanok vagyunk hogy szeretjük egymást húzni nyilvánosan. Azért a gyerekekkel téli strandon mégsem eshettünk egymásnak. Elmentünk hát az 50 méterre lévő kocsinkhoz. A legforgalmasabb bekötő út szélén parkoltunk,de hát miért ne? Hisz nem ismer minket a kutya se. Azért a közvetlen ablakokat kisebb törölközővel elfedtuk. De itt a hülye is látta,hogy mi igen is kikezdtunk egymással. Azzal nem is volt probléma,hogy páromat kényeztessem. Amikor az ölébe akartam ülni elsétált mellettünk egy öregasszony. Mi folytattuk. A néni időközben megjelent a kocsink mögött és nézte és nézte és nézte ,"ez most az amire gondolok?!" tekintettel.
Már talán írtam valamelyik topicban,,kezdő 3masunk ott alakúlt ki!
Aztán volt egy 3mas randi felmérni az illetőt!
Szipi srác volt,Aréna mélygarázs kocsiba be,én a vezetőülésbe ,párom és a srác hátúl .
Csókolózás,és simogatták egymást.
Majd a srác benyúlt a ruhája alá simogatta a punciját,majd csiklóorgazmusban részesítette,közben a párom elővette a farkát,és egy törcsire kiverte neki!
Srác elköszönt és utánna én jöttem!Verte a farkam közben suttogott a fülembe,hogy hogy baszna vele .Sokáig nem bírtam!
Nagyon izgalmas volt!
Aztán volt egy 3mas randi felmérni az illetőt!
Szipi srác volt,Aréna mélygarázs kocsiba be,én a vezetőülésbe ,párom és a srác hátúl .
Csókolózás,és simogatták egymást.
Majd a srác benyúlt a ruhája alá simogatta a punciját,majd csiklóorgazmusban részesítette,közben a párom elővette a farkát,és egy törcsire kiverte neki!
Srác elköszönt és utánna én jöttem!Verte a farkam közben suttogott a fülembe,hogy hogy baszna vele .Sokáig nem bírtam!

Nagyon izgalmas volt!
És mikor lesz a következő????
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2025. 01. 28. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Régen volt egy vw 1 golfom. Hátsó ülés ki, pont egy matrac befért. Sokszor járt erdőben le fel. Opel astra hátsó ülés, igaz ott csak nyitott ajtónál volt kényelmes a hölgyel.
Hátsó, de nem ülés: Kombi,nagy a csomagtartó, hátsó ülések le, hátra egy takaró vagy matrac és minden mehet. Párszor már próbáltam, erdőben, mellékúton, napraforgó mező szélén az út mellett, parkolóban, a kedvencem ősszel, szakadó esőben volt, minden ablak jó párás lett

Jo tud lenni

Nyilvános vagy eldugott helyeken csináljátok.?
(Ez egy válasz Errekimondottan üzenetére (2025. 01. 29. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 29. szerda 19:42
Én kimondottan szeretem és izgalmasnak találom. Néha páromat is ráveszem , hogy egy szimpatikus srác farkát lecumizza vagy kiverje. Személy és helyzet függő. Sajnos arra még nem volt alkalom, hogy együtt verjük ki valakinek így - ez még hátravan. Rábólintani már rábólintott csak a szitu nem úgy jött ki soha . Ami késik nem múlik

Én kimondottan szeretem és izgalmasnak találom. Néha páromat is ráveszem , hogy egy szimpatikus srác farkát lecumizza vagy kiverje. Személy és helyzet függő. Sajnos arra még nem volt alkalom, hogy együtt verjük ki valakinek így - ez még hátravan. Rábólintani már rábólintott csak a szitu nem úgy jött ki soha . Ami késik nem múlik

Nem is emlékszem olyan autónkra amit ne avattam volna fel, hihetetlenül szeretem az ilyen kalandokat.
Mesélj, mi tart vissza?
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2025. 01. 18. szombat 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak annyit írok hogy rengeteget

Nekem volt szerencsém két alkalommal is az autós élvezetekhez de nálunk az első ülés volt a nyerő. Simogatás, csókolózás után egy mámorító orális gyönyörben voltam részesítve. Autóban nem volt még hasonló, de nagyon bejött
Volt feleségemmel találkozunk az ünnepek után. Egy parkolóház emeletén nosztalgiáztunk a hátsó ülésen.
Egy ilyen durva szituáció volt velem...
Egy nálunk jóval fiatalabb hölgyeménnyel voltunk két pasi egy nő aranyban... Ahol megálltunk utólag kiderült hogy elég lábos és rossz volt a talaj, a több órás parkolás alatt annyira megsüllyedtünk hogy nem tudtunk kijönni onnan. A másik férfi tag kiszállt az autóból és lehúzott ablaknál bedugta a farkát az utastérbe a hölgy szopta zben én a hátsó ülésen dugtam hátulról...
Épp amikor végeztünk felöltözött mindenki jött egy polgárőr elképzelni nem tudta hogy mi történik ott szerintem azt gondoltam hogy tolvajok vagyunk, végül megkértük hogy segítse kitolni az autót.
Nagyon-nagyon jó volt és mindenki jól érezte magát!
A végére ez az apró ciki helyzet tök jól jött ki mert jót nevettünk mikor kiértünk onnan
Egy nálunk jóval fiatalabb hölgyeménnyel voltunk két pasi egy nő aranyban... Ahol megálltunk utólag kiderült hogy elég lábos és rossz volt a talaj, a több órás parkolás alatt annyira megsüllyedtünk hogy nem tudtunk kijönni onnan. A másik férfi tag kiszállt az autóból és lehúzott ablaknál bedugta a farkát az utastérbe a hölgy szopta zben én a hátsó ülésen dugtam hátulról...
Épp amikor végeztünk felöltözött mindenki jött egy polgárőr elképzelni nem tudta hogy mi történik ott szerintem azt gondoltam hogy tolvajok vagyunk, végül megkértük hogy segítse kitolni az autót.
Nagyon-nagyon jó volt és mindenki jól érezte magát!
A végére ez az apró ciki helyzet tök jól jött ki mert jót nevettünk mikor kiértünk onnan