Volt feleségemmel találkozunk az ünnepek után. Egy parkolóház emeletén nosztalgiáztunk a hátsó ülésen.
Egy ilyen durva szituáció volt velem...
Egy nálunk jóval fiatalabb hölgyeménnyel voltunk két pasi egy nő aranyban... Ahol megálltunk utólag kiderült hogy elég lábos és rossz volt a talaj, a több órás parkolás alatt annyira megsüllyedtünk hogy nem tudtunk kijönni onnan. A másik férfi tag kiszállt az autóból és lehúzott ablaknál bedugta a farkát az utastérbe a hölgy szopta zben én a hátsó ülésen dugtam hátulról...
Épp amikor végeztünk felöltözött mindenki jött egy polgárőr elképzelni nem tudta hogy mi történik ott szerintem azt gondoltam hogy tolvajok vagyunk, végül megkértük hogy segítse kitolni az autót.
Nagyon-nagyon jó volt és mindenki jól érezte magát!
A végére ez az apró ciki helyzet tök jól jött ki mert jót nevettünk mikor kiértünk onnan
Egy nálunk jóval fiatalabb hölgyeménnyel voltunk két pasi egy nő aranyban... Ahol megálltunk utólag kiderült hogy elég lábos és rossz volt a talaj, a több órás parkolás alatt annyira megsüllyedtünk hogy nem tudtunk kijönni onnan. A másik férfi tag kiszállt az autóból és lehúzott ablaknál bedugta a farkát az utastérbe a hölgy szopta zben én a hátsó ülésen dugtam hátulról...
Épp amikor végeztünk felöltözött mindenki jött egy polgárőr elképzelni nem tudta hogy mi történik ott szerintem azt gondoltam hogy tolvajok vagyunk, végül megkértük hogy segítse kitolni az autót.
Nagyon-nagyon jó volt és mindenki jól érezte magát!
A végére ez az apró ciki helyzet tök jól jött ki mert jót nevettünk mikor kiértünk onnan
Érden megosztanám kombi autóm hátsó ülését egy hölggyel ha ki akarnád próbálni szex ezen élményét.
Érden megosztanám kombi aztom hátsó ülését egy hölggyel ha ki akarnád próbálni szex ezen élményét.
Ez nem semmi lehetett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4769172)
2025. 01. 16. csütörtök 15:52
mi is csináltuk ismerős házaspárral, én vezettem mellettem a másik férfi a nők meg hátul nyalták falták egymást fényes nappal
Na ott is lehetnek szép helyzetek , főleg az éjszakában
(Ez egy válasz Martin1990 üzenetére (2025. 01. 18. szombat 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Taxis vagyok, tudnék mesélni…
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 01. 17. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyrészt kombi autóban próbáltam , de teherautó első ülésén is voltam már . Mondjuk utóbbi három személyes volt elől. A nyolc személyes buszunk egész tágas egy kis hancúrhoz , de nem jó egy kiadós kalandra.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 01. 18. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 09:32
1 kivétellel csak nagy , 7-8 személyes autóunk volt/van . Csak akkor lenne kényelmes ha kivennénk minden ülést . Az megint más ha a pasi kinnt van , de az ugye már nem a hátsó ülés .
pedig lehet
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 01. 17. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
1 kivétellel csak nagy , 7-8 személyes autóunk volt/van . Csak akkor lenne kényelmes ha kivennénk minden ülést . Az megint más ha a pasi kinnt van , de az ugye már nem a hátsó ülés .
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 17:18
Ha megfelelő az autó mérete , még kellemes is lehet. Bár annó a trabantban is jó volt.
Rengeteg autó hátsóülésén megfordultam csak kreatívnak kell lenni
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 17:18
Ha megfelelő az autó mérete , még kellemes is lehet. Bár annó a trabantban is jó volt.
Nehéz úgy vezetni hogy mögötted megy a petting...

Volt rá példa ,Suzuki Samuraiban az erdőben , terepjárózás közben.
mi is csináltuk ismerős házaspárral, én vezettem mellettem a másik férfi a nők meg hátul nyalták falták egymást fényes nappal
Egyetértek...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 01. 16. csütörtök 08:01
Mi eddig az összes autónkat "felavattuk" ebből a szempontból
viszont azt kijelenthetjük hogy baromi kényelmetlen tud lenni.

Mi eddig az összes autónkat "felavattuk" ebből a szempontból
viszont azt kijelenthetjük hogy baromi kényelmetlen tud lenni.

Ez még bakancslistás nálunk.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 14:18
Legjobb mikor én vezetek és a hátsóülésen a feleségem játszik egy pasival.

Ahh, de várjuk már a nyarat! Szeretjük az autós szexet mi is. Jó időben gyakran gurulunk el valami ízgi helyre, mindketten nagyon élvezzük ezeket a szitukat. Néha ilyen hidegben is bevállaljuk, 2 hete pl. a kerekharaszti m3as parkolóban masztiztunk egymás mellett délután 3kor.
Ez jó lehet
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 01. 15. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 14:18
Legjobb mikor én vezetek és a hátsóülésen a feleségem játszik egy pasival.